Подать объявление

У ЖК O2 Residence стартували продажі квартир

У ЖК O2 Residence стартували продажі квартир
ЖК O2 Residence з’явиться на території лісового масиву між Бориспільським шосе та вулицею Лісовою, що в столичному Дарницькому районі. Найближча станція метро «Бориспільська» розташована в 15-ти хвилинах їзди на автомобілі.

Компанія SAGA Development оголосила старт продажів квартир у житловому комплексі комфорт-класу O2 Residence. Це новий проект забудовника і, як стало відомо порталу Domik.ua, незвичний навіть для прискіпливих інвесторів. У забудовника розповіли, що «О2 Резиденс» створять для тих, хто втомився від галасливого мегаполіса та його невпинного ритму, хоче наблизитись до природи та користуватися її дарами.

До реалізації представлене житло у перших трьох будинках комплексу. Площа доступних планувань стартує від 35 до 209 кв. м. У квартирах запроектовано від однієї до п’яти кімнат, у тому числі на двох рівнях. Мінімальна вартість квадратного метра становить 14 870 грн.

Дізнатися будь-які подробиці щодо планувань, ціни та вигідних пропозицій від забудовника можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 290 34 98.

Візуалізація ЖК О2 Residence

Стисло про житловий комплекс

ЖК О2 Residence зведуть в межах Києва, серед мальовничого лісу. Проект передбачає концептуальну архітектуру, розвинену інфраструктуру та сучасні суспільні простори, що будуть гармонійно поєднуватись з красою навколишньої природи.

Помешкання в ЖК О2 Residence

«О2 Резиденс» матиме вигляд невеличкого та затишного містечка з 12-ти будинків заввишки не більше 7-ми поверхів. Усього в комплексі передбачено 800 квартир.

Інфраструктура включатиме дитячий майданчик, футбольне та баскетбольне поля, бульвар, басейн і тенісний корт. На перших поверхах будинків запроектована комерційна нерухомість, яку відведуть під різні заклади торговельної та побутової сфер, тож мешканці зможуть користуватися всіма перевагами, доступними містянам. На території комплексу працюватимуть:

  • кафе та ресторани;
  • клініки та аптеки;
  • магазини;
  • салони краси;
  • хімчистка;
  • поштове відділення тощо. 

Для маленьких мешканців відкриються дошкільні та навчальні заклади: дитячий садок, школа раннього розвитку, сучасна школа та об’єкти позашкільної освіти.

Родзинкою інфраструктури О2 Residence стане власна екоферма. Протягом року резиденти комплексу будуть насолоджуватися смаком екологічно чистих продуктів із власної теплиці. Вони зможуть самостійно доглядати за рослинами або довірити цю справу агроному, який працюватиме на фермі.

Концепція проекту передбачає дбайливе ставлення до природи, тому на території О2 Residence будуть встановлені зарядні пристрої для електрокарів.

Спілкування інвесторів щодо нового проекту, його характеристик, локації тощо відбувається на форумі ЖК О2 Residence.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее