Подать объявление

В одеському Art Kvartal City Space & Apartments почався продаж апартаментів

В одеському Art Kvartal City Space & Apartments почався продаж апартаментів
Поліфункціональний квартал Art Kvartal City Space & Apartments буде зведено на вулиці Приморській, 47, в Одесі, за 22 хвилини пішої ходи від Соборної площі.

Порталу Domik.ua стало відомо, що в одному з промислових районів Одеси планується відтворення та пожвавлення міського простору. На місці Одеського судноремонтного заводу з’явиться новий поліфункціональний квартал Art Kvartal City Space & Apartments. Проект ревіталізації реалізують компанії Perfect Group та Citex Development.

Тож у травні 2019 року оголошено старт продажів апартаментів у кварталі. Площа житлових приміщень із однією, двома чи трьома кімнатами варіює від 33,5 до 96 кв. м. Мінімальна вартість квадратного метра становить 23 300 грн.

Дізнатися більше щодо планування та отримати консультацію можна у відділі продажів за телефоном: +38 (048) 752 86 83.

Візуалізація Art Kvartal City Space & Apartments

Стисло про поліфункціональний квартал

Вздовж узвозу Марінеско, який входить до охоронної зони, архітектурною концепцією Art Kvartal City Space & Apartments передбачено малоповерхову забудову. У цій місцевості висота будівель не буде вищою ніж 15 метрів або 4 поверхи. 24-поверхові споруди будуть розташовані вздовж вулиці Приморської.

Такий підхід дозволить сформувати повноцінний квартал із власною мережею пішохідних вулиць, поздовжніми та вертикальними зв’язками та майданом, зручним для проведення різноманітних публічних заходів. Це та сусідство з Одеським художнім музеєм дозволяє Art Kvartal претендувати на роль нового культурного центру Одеси.

Простір ЖК Art Kvartal

У житловому просторі Art Kvartal передбачений торговельний кластер у складі гіпермаркету розміром 7 000 кв. м та магазинів усіх груп товарів на площі 7 300 кв. м. Крім того, на території з’явиться спільна зона, на якій буде функціонувати об’єднаний із ринком їжі фермерський ринок та вулиця ресторанів.

Дитячий кластер буде представлений центром розвитку та ігровим клубом. Наразі Одесі бракує дитячих розважальних центрів, тож такі заклади стануть одним із основних центрів тяжіння для одеситів.

Діловий простір включатиме офісний центр та концептуальні коворкінги.

В Art Kvartal City Space & Apartments також запроектовано апарт-готель, фітнес-центр загальною площею 8 200 кв. м і розважальний кластер із кафе, ресторанами, барами та нічним клубом.

Поруч із кварталом розташовані визначні об’єкти міста – Воронцовський та Шахський палаци, бульвар Михайла Жванецького, Херсонський сквер. Найближчим часом буде облаштований великий міський парк, проект якого був ухвалений у квітні цього року.

Дізнатися більше про об’єкт та поспілкуватись із існуючими та майбутніми інвесторами можна на форумі Art Kvartal City Space & Apartments.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Александр• 
Меня пугает любовь Саги застраивать промзоны. Не успел завод обанкротиться, а они уже дома там строят
0+0
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx