Подать объявление

Весняний день відкритих дверей у КМ «Лісове озеро»

Весняний день відкритих дверей у КМ «Лісове озеро»
Котеджне містечко «Лісове озеро» розташоване в селі Лишня Макарівського району, в 30-ти хвилинах їзди на автомобілі від Києва.

16-17 березня будівельно-інвестиційна компанія Evrodim запрошує інвесторів відвідати котеджне містечко «Лісове озеро». Як стало відомо Domik.ua, у ці дні на кожного покупця, у разі внесення завдатку, чекає приємний подарунок від забудовника – тераса.

День відкритих дверей у КМ «Лісове озеро»

Окрім ходу будівництва і облаштування містечка, забудовник пропонує ознайомитись із плануванням будинків зсередини. До уваги інвесторів представлені одно- та двоповерхові котеджі:

  • «Оскар» – 63 кв. м;
  • «Тріумф» – 90 кв. м;
  • «Релакс» – 98 кв. м;
  • «Брайт» – 106 кв. м;
  • «Елегант» – 126 кв. м.

Також Evrodim пропонує до перегляду будинок із новим дизайнерським плануванням «Кембридж», площа якого, разом із терасою та гаражем, складає 147 кв. м.

Нагадаємо, що у КМ «Лісове озеро» у продажу залишилось лише 15% ділянок під забудову. Завітайте на День відкритих дверей, щоб переконатись  щодо якості будівництва та обрати будинок своєї мрії.

Стисло про котеджне містечко

Котеджне містечко «Лісове озеро» – це комплекс, розташований в оточені вікових сосен, поруч із мальовничим озером. На 15,6 га запроектовано 169 котеджів, на ділянках від 5-ти до 11-ти соток. На території комплексу прокладено асфальтовану дорогу, встановлено дитячі та спортивні майданчики, обладнано зони для відпочинку.

Компанія-забудовник пропонує покупцям на вибір 12 готових проектних рішень одно- та двоповерхових будинків, також можна обрати і матеріал для зведення: газоблок або SIP-панелі.

Ознайомитися з усіма пропозиціями від забудовника та поцікавитись думкою інших інвесторів, можна на форумі Котеджні комплекси під Києвом – «Євродім».

Новина від компанії Evrodim

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее