Подать объявление

Вартість подобової оренди квартир у Львові

Вартість подобової оренди квартир у Львові
Знайти квартиру у Львові на День Незалежності дуже складно. По-перше, усі демократичні варіанти уже заброньовані. По-друге, деякі власники «притримують» квартири, щоб ближче до 24 серпня максимально підвищити вартість.

Більше того, на вихідні у Львові демократичних цін не буває, адже орендодавці підвищують вартість житла на 50% у звичайні вихідні і на 100% у святкові. Domik.ua переглянув актуальні пропозиції подобової оренди квартир у Львові та знайшов декілька квартир в Галицькому районі, які ще можна винайняти на період з 22 по 25 серпня.

Читайте також: Житло в яких районах Львова користується найбільшим попитом

Найдешевша квартира пропонується в оренду на вулиці Івана Франка. Вартість житла на святкові вихідні буде приблизно 500 грн на добу. Проте орендодавець намагається знайти орендарів мінімум на тиждень - у такому випадку оренда квадратних метрів буде коштувати 300 грн на добу.

У квартирі передбачено 4 спальні місця: двоспальне ліжко та диван. Житло обладнане телевізором, холодильником, є мікрохвильова піч, електроплита. У розпорядженні орендарів фен, праска, прасувальна дошка, посуд, постільна білизна та WI-FI. Гаряча та холодна вода є цілодобово. Поряд з будинком розташовані бари, кафе та магазини.

Квартира, що розташована на вулиці Саксаганського, пропонується в оренду за 700 грн за добу. У квартирі облаштовано 4 спальні місця: диван та ліжко, є всі необхідні меблі та побутова техніка.

Будинок розташований поблизу площі Ринок, недалеко безліч кафе, ресторанів та магазинів. Щоб забронювати квартиру, потрібно оплатити вартість однієї доби.

Читайте також: Хто орендує приватні будинки у Львові

За 800 грн на добу пропонується в оренду квартира на вулиці Газовій. У квартирі передбачено 3 спальні місця. Квартира розташована недалеко від Оперного театру, вартість передплати — 400 грн.

Житло обладнане необхідними меблями та побутовою технікою.

Зазначимо, що власники житла облаштовують квартири більш-менш сучасними меблями та технікою, також дбають про комфорт орендарів. Проте деякі орендодавці наразі відмовляють у бронюванні квартир на День Незалежності, щоб, можливо, ближче до святкових вихідних максимально підвищити ціну.

Автор: Наталія Куксенко, журналіст Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx