Подать объявление

Ціни на оренду будинків у Львові

Ціни на оренду будинків у Львові
У Львові оренда приватних будинків користується попитом як серед мешканців регіону, так і серед переселенців зі сходу країни та іноземних громадян.

При цьому, у місті сьогодні немає недорогих пропозицій оренди приватних будинків. Як розповіла Domik.ua керівник відділу житлової оренди АН «Дуоком» Мар'яна Саксонова, спостерігається невеликий, проте стабільний попит на оренду приватних будинків. Найбільше орендарі цікавляться таким житлом навесні, щоб винайняти квадратні метри на літній період.

Читайте також: Ціни на подобову оренду квартир у Львові в липні

Попит та пропозиції оренди

З початку року, незважаючи на коливання національної валюти, ціни на оренду будинків залишалися стабільними. Власники житла не прив'язують вартість оренди до курсу долару США і зазвичай вказують ціну в гривні.

На ринку оренди будинків, за словами Мар'яни Саксонової, недорогих пропозицій немає. Винайняти трикімнатний будинок зі всіма зручностями можна від 10000 грн. Вартість квадратних метрів залежить від площі, місця розташування та ремонту. Серед основних вимог орендарів — наявність зручностей, подвір'я біля будинку, необхідна побутова техніка й меблі та місця для паркування машини.

Великим попитом користуються приватні будинки серед сімей переселенців. Як зазначив власник АН «Корисні поради» Любомир Бованько, вихідці зі сходу орендують недороге житло у містах-супутниках Львова, де вартість оренди нижча. Також користується попитом дороге приватне житло, його винаймають заможні люди як зі Львова, так і з інших регіонів. Головна умова орендарів — термін договору оренди мінімум 2 роки. Вартість таких будинків близько $1000 - $2000.

Читайте також: Оренда будинків у Київській області: попит, пропозиції та ціни

Тенденції ринку

Спеціалісти зазначають, що у найближчий місяць ціни на оренду приватних будинків суттєво не зміняться. Орендодавці не будуть знижувати вартість через подорожчання енергоресурсів, хоча всі комунальні послуги сплачує орендар. Не зміниться і попит на будинки, він, як і нині, залишиться стабільним, проте перед початком навчального року частіше будуть орендувати квартири.

Автор: Наталія Куксенко, журналіст Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее