Подать объявление

Хід будівництва житлової програми «Европейка» на початок листопада 2018 року

Хід будівництва житлової програми «Европейка» на початок листопада 2018 року
Житлова програма «Европейка» зводиться в Софіївській Борщагівці, на вулиці Соборна, 103, в 5 км. Від станції метро «Житомирська».

За інформацією Domik.ua,  компанія BD Holding підбила підсумки виконаних робіт за жовтень 2018 року на будівельному майданчику 3 та 4 черг житлової програми «Европейка».

3 черга об’єднає п’ять шестиповерхових будинків. До кінця року заплановане введення в експлуатацію першого, за номером 103/11.

У першій секції новобудови триває виконання внутрішніх робіт у МЗК, розпочато монтаж балконних огорож, віконних відливів; розпочато роботи із підведення газових та зовнішніх мереж у будинку (вода, каналізація, електрика).

Хід будівництва ЖП «Європейка»

У другій секції повністю облаштована покрівля, встановлено вікна, продовжуються роботи із оздоблення фасаду у внутрішній частині двору; майже завершено електромонтажні роботи на 4 та 5 та розпочались на 6 поверхах.

У третій секції завершено роботи із облаштування покрівлі, оздоблення фасаду, електромонтажні роботи; тривають штукатурні роботи.

У другій секції будинку 103/12 на завершальному етапі знаходяться роботи із влаштування димоходів; тривають роботи із мурування парапетів та зведення перегородок.

Завершено облаштування покрівлі та триває монтаж вікон у 1, 2 секціях будинку 103/13.

Процес зведення одного з будинків ЖП «Европейка»

В будинку 103/14 завершено монтаж вікон. На завершальному етапі проводяться електромонтажні роботи та розпочато роботи із влаштування покрівлі.

В 1-й секції будинку 103/15 завершено роботи із штукатурення парапетів та електромонтажні роботи; триває штукатурення стін і поклейка рубероїду на даху.

У 2-й секції завершено роботи із штукатурки стін, а також тривають роботи із підведення сантехніки, штукатурення парапету; виконується підготовка до поклейки рубероїду.

4 черга житлової програми «Европейка» складатиметься із 4 будинків. Наразі, будівельні роботи проводяться у двох новобудовах: в будинку 103/16 триває мурування стін на рівні 3-го поверху, а в 103/17 завершується монтаж панелей перекриття 5 поверху.

Більш детально ознайомитись з характеристиками об’єкту, а також поспілкуватись з інвесторами можна на форумі житлової програми «Европейка».

Новина від компанії BD Holding

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Саша• 
Судя по уже разукрашенному дому на картинке, дома не совсем соответствуют действительности. Визуализация по интересней выглядит.
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее