Подать объявление

Хід будівництва ЖК «Шенген» у квітні

Хід будівництва ЖК «Шенген» у квітні
ЖК «Шенген» зводять у Залізничному районі Львова, на вулиці Залізничній, у 9-ти хвилинах їзди від Львівського театру опери та балету.

«Незважаючи на ситуацію яка склалася у світі, а також в нашій державі, ми не зупинилися, а продовжуємо активно працювати, щоб ви якомога скоріше отримали свої домівки», – йдеться в повідомленні корпорації нерухомості «РІЕЛ» на сторінці Facebook. 

Як стало відомо Domik.ua, на майданчику житлового комплексу «Шенген» активно ведуться будівельні роботи. Зокрема, в будинку №3, секції 3.1, виконується облаштування опалубки. Тим часом, у секції 3.2 заливають плити перекриття цокольного поверху. Розпочато роботи по муруванню внутрішніх стін цоколя в секції 3.3. 

Роботи у будинку №3

У секціях 4.1 та 4.2 залито фундаментні плити та вже ведуться роботи по влаштуванню вертикалу.

Хід робіт у секціях 4.1 та 4.2

Паралельно, вирито котлован 10-го будинку другої черги. Окрім того, майстри залили підбетонку та розпочали фундаментні роботи.

Забудовник також повідомив, що усі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту. На будмайданчиках достатньо матеріалів, фахівців та детально продумана логістика.

Отримати вичерпну консультацію щодо житлового комплексу можна за однією з адрес у Львові: вул. В. Великого, 10; вул. Рудненська, 8 та вул. Левандівська, 12. Відділи продажів працюють з понеділка до суботи, з 9:00 до 18:00. Запис на онлайн-консультацію проводиться за номером телефону: +38 (0322) 94 98 84.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Шенген» – це чотири будинки, висотою від 5 до 12 поверхів. Житло тут – на будь-який смак: від невеликих, але зручних однокімнатних, до просторих та функціональних трикімнатних квартир. 

Комплекс буде забезпечений усім необхідним для комфортного життя. Зокрема, на території новобудови запланований власний торговельний центр. У затишному внутрішньому дворі знайдеться заняття для кожного. Тут організують місця для пікніків, облаштують спортивні майданчики для дорослих та дітей, а також висадять велику кількість дерев.

Більше про новобудову читайте на форумі ЖК «Шенген».

Новина від корпорації нерухомості «Ріел»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее