Подать объявление

Яким буде ЖК Star City від BudCapital

Яким буде ЖК Star City від BudCapital
ЖК Star City будують за адресою: вул. Каунаська, 27, що у Дніпровському районі столиці. До станції метро «Харківська» – 10 хвилин їзди на автомобілі.

Не так давно компанія BudCapital презентувала свій новий проект – житловий комплекс Star City, партнером будівництва якого виступив «Київміськбуд». Забудовник розповів порталу Domik.ua, яким буде об’єкт після введення в експлуатацію і якими перевагами зможуть користуватись майбутні мешканці.

Візуалізація ЖК Star City

До складу житлового комплексу увійдуть 6 будинків класу «комфорт» та 2 будинки класу «комфорт+». Новобудова позиціонується як місце для молодих сімей та тих, хто цінує зручність та затишок. Не виходячи за територію, мешканці зможуть вирішувати побутові питання завдяки власній розвиненій інфраструктурі, серед об’єктів якої: дитячий садочок, школа, кав’ярні та ресторани, дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле, зона барбекю, парк, багаторівневий наземний паркінг.

Панорама ЖК Star City

В ЖК Star City представлений широкий вибір планувань одно-, дво- та трикімнатних квартир. Їх площі починаються від 32,7 та досягають 82,69 кв. м. Ціна стартує від 19 990 грн/кв. м. Забудовник пропонує інвесторам придбати житло у розстрочку до 30-ти місяців з першим внеском – від 50%. Ціна при цьому фіксується в гривні. Завершення будівництва перших двох будинків очікується у II кварталі 2022 року.

Таким буде комплекс від BudCapital

У пішій досяжності від «Стар Сіті» розташовані два супермаркети, школа, поштове відділення, тренажерні зали. За 5 хвилин на автомобілі або за 23 пішої ходи можна дістатись залізничної станції «Дарниця». 

Обговорити усі переваги комплексу, поставити запитання та висловити свою думку стосовно проекту можна на форумі ЖК Star City.

Новина від BudCapital

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее