Подать объявление

Заява будівельної компанії «ГЕОС»

Заява будівельної компанії «ГЕОС»
Компанія GEOS звернулась з заявою до мешканців будинку на Ямській 35/34, активістів та правоохоронців.

Будівельна компанія «ГЕОС» повідомила порталу Domik.ua про шантаж та блокування будівництва з боку колишніх працівників прокуратури:

«Донецькі екс-прокурори шантажують будівельну компанію «ГЕОС».

Зведення другої черги багатоповерхівки на вулиці Казимира Малевича, 44-46 блокується кількома колишніми працівниками прокуратури, які розпочали шантаж будівельної компанії «ГЕОС».

Друга черга будівництва має розпочатись на земельній ділянці, яка належить будівельній компанії. Разом із мешканцями сусідньої багатоповерхівки, що знаходиться на Ямській 34/35, ми вирішили встановити великий та сучасний дитячий майданчик, облаштувати прибудинкову територію, створити зону відпочинку в дворі. Цей майданчик буде встановлено ще до початку зведення другої черги будівництва на Казимира Малевича, 44-46.

Нинішній нашвидкуруч облаштований дитячий майданчик – небезпечний, тому що знаходиться прямо на теплотрасі. У разі виникнення аварійної ситуації, можуть постраждати діти. Саме тому ми проводимо роботи для усунення аварійності та побудуємо новий майданчик до початку будівництва будинка.

До того ж, наша будівельна компанія розпочала діалог із мешканцями Ямської – разом ми обговорили розвиток майбутнього мікрорайону, прийняли ряд рішень щодо зон спільного користування.

Натомість, кілька колишніх правоохоронців з Донецьку розпочали шантаж будівельної компанії. Вони вимагають гроші за можливість розпочати будівництво – у іншому випадку погрожують судовими справами, протестами та перекриттям дороги, як тільки ми почнемо роботи на Казимира-Малевича 44-46.

Будівельна компанія «ГЕОС» заявляє: ми не піддаємося на шантаж і в своїй діяльності керуємося лише українським законодавством. Ми готові вести діалог з людьми, що живуть в будинку на Ямській 35/34. Готові вести конструктивну розмову, разом планувати розвиток прибудинкової території, облаштувати спільну зону відпочинку.

Ми переконані: будь-які ситуації повинні вирішуватись у рамках правового поля. Часи безкарності, коли будь-хто із посвідченням правоохоронця, міг «вибивати» гроші з підприємців, минули. Будівельна компанія веде чесний та прозорий бізнес, ми інвестуємо в розвиток столиці, нам довіряють люди. Усе це – результат багатьох років роботи компанії на будівельному ринку країни.

Звертаємося до усіх активістів, мешканців Ямської 35/34, журналістів та правоохоронців: не піддавайтеся на провокації кількох людей, які вирішили заробити на гарному імені будівельної компанії. Ми відкриті до діалогу, але ніколи не підемо на поводу в шантажистів.

Будівництво другої черги багатоповерхівки на Казимира-Малевича ми плануємо розпочати найближчим часом. Закликаємо, вирішувати усі питання за круглим столом і лише в рамках правого поля.»

Дізнатись більше про проекти компанії можна на форумі БК GEOS.

Новина від компанії GEOS

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

3 комментария
Opera2• 
Вымогателей нужно садить в тюрьму.
0+1
jokes• 
GEOS, не пытайтесь повторить подвиг Taryan Group и Артура Мхитаряна своим заявлением. Потому что их было действительно жалко, их объекты выдающиеся, они тянут планку качества и заставляют других унылых совков, таких как вы, повышать свое качество. Потеря таких объектов для города - это большие потери. А ваши все объекты - это дешевка и хлам. Заказаны вашим руководством без чувства стиля, благородства и меры, нарисованы людьми без вкуса, эстетики и ответственности, построены самыми дешевыми подрядчиками из самых дешевых материалов. Все ваши объекты - жалкие и отвратные. Недостройка Taryan Towers стало бы трагедией. Недостройка любого вашего хлама - это счастье!
-5+6
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее