Подать объявление

Знижка 5% на квартири в ЖК «Львівська площа»

Знижка 5% на квартири в ЖК «Львівська площа»
ЖК «Львівська площа» будують за адресою: Шевченківський р-н, вул. Кудрявська, 24а. До станцій метро «Лук’янівська», «Золоті ворота» і «Тараса Шевченка» – 10 хвилин їзди на автомобілі.

Для всіх, хто планує стати власником квартири в житловому комплексі «Львівська пплоща», корпорація нерухомості «РІЕЛ» підготувала спеціальні гнучкі умови придбання. Як стало відомо порталу Domik.ua, купити квартиру можна за таких умов:

  • за повну вартість зі знижкою 5%:
  • у розстрочку з першим внеском від 10%. При сплаті 20, 40, 60 або 85% інвестори отримають привабливу залишкову вартість та більш зручний графік виплат.

Вказані умови розповсюджуються не лише на житлову, а і на комерційну нерухомість.

Візуалізація ЖК «Львівська площа»

Розрахувати розмір щомісячних платежів, вигоду за 100%-ї сплати та ознайомитись із плануваннями допоможуть менеджери відділів продажу забудовника, що розташовані за адресами:

  • вул. Глибочицька, 13;
  • пр-т Повітрофлотський, 56;
  • Дніпровська набережна, 17в.

Прийом відвідувачів відбувається за наступним графіком:

  • пн-пт – 10:00-18:00;
  • сб – 12:00-17:00;
  • нд – вихідний.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Львівська площа» – новобудова, що зводиться в історичній місцевості неподалік від центру Києва. Висота чотирисекційного будинку бізнес-класу – 15 поверхів. 

Загальна кількість квартир у комплексі – 299. Серед одно-, дво-, трикімнатних та дворівневих квартир, площею  від 43,01 до 150,73 кв. м, інвестори з легкістю знайдуть необхідне планування. Помешкання обладнають системою «розумний дім» Ріел Smart Home. Опалення буде автономним, що дозволить інвесторам самостійно встановлювати комфортну температуру.

Житловий комплекс «Львівська площа»

Територія «Львівської площі» знаходитиметься під цілодобовою охороною та відеонаглядом. Мешканці комплексу зможуть залишати свої автівки у підземному паркінгу, який обладнаний зарядною станцією для електромобілів. Як додатковий бонус, можна буде скористатись паркінг-сервісом, який дасть змогу запаркувати  машину та, за необхідності, доставити  до входу.

Ще одна перевага – служба консьєржа, що допоможе у вирішенні дрібних питань, таких як виклик таксі, бронювання столика у ресторані або вигулювання домашнього улюбленця. 

На форумі ЖК «Львівська площа» можна ознайомитись із думками інвесторів стосовно проекту, а також висловити своє бачення. 

Новина від корпорації нерухомості «РІЕЛ»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx