Подать объявление

Знижки в ЖК «Нивки-Парк»

Знижки в ЖК «Нивки-Парк»
ЖК «Нивки-Парк» зводиться у Святошинському районі Києва, по проспекту Перемоги, 67, у 13-ти хвилинах пішої ходи від станції метро «Берестейська».

Черговою цікавою пропозицією від «Інтергал-Буд» стали знижки в житловому комплексі «Нивки-Парк». Як стало відомо Domik.ua, в залежності від площ квартир та термінів введення будинків в експлуатацію, розмір знижки варіюватиме від 2 до 12%. Мінімальна вартість квадратного метра житла складає 18 800 грн. Термін дії акції – до 28.02.2019.

Знижки у ЖК «Нивки-Парк»

Нагадаємо також, що придбати помешкання в ЖК «Нивки-Парк» можна у розстрочку, терміном від 3-х місяців до 3-х років. До послуг інвесторів, у комплексі представлений шоурум, де щонеділі, о 10:30 відбуваються перегляди варіантів оздоблення квартир.

Щоб дізнатись про наявність житла та ознайомитись із плануваннями, завітайте до відділу продажів за адресою: м. Київ, пр. Перемоги, 67.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Нивки-Парк» являтиме собою комплекс із 12-ти будинків комфорт-класу, висотою 12-16 поверхів. Наразі, на завершальному етапі будівництва знаходяться 4 будинки, введення в експлуатацію яких заплановане на I квартал 2019 року.

Інфраструктура об’єкта передбачає зведення власного дитячого садка, торгового комплексу, наземного паркінгу; облаштування прогулянкового бульвару з велодоріжками, альтанками, ландшафтним дизайном та освітленням.

Поруч із комплексом розташована екологічно чиста паркова зона – парк «Нивки», що стане улюбленим місцем відпочинку майбутніх мешканців новобудов.

Щоб поділитись враженнями про об’єкт та обговорити його з інвесторами, заходьте на форум ЖК «Нивки-Парк».

Новина від компанії «Інтергал-Буд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Anatoliy• 
Стандартные условия Интергала из комплекса в комплекс
0+1
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее