Подати оголошення

Новобудови поруч з парками на правому березі Києва

ЖК Dibrova Park
ЖК Dibrova Park
Новобудови поруч з парками на правому березі Києва
Куди інвестувати на правобережжі столиці в пішій досяжності від зеленої зони.

Зміст

У попередньому матеріалі портал Domik.ua розповідав про житлові комплекси поруч із лісистими територіями на лівому березі Києва. У цій статті мова піде про другу частину столиці, на пагорбах якої і було засновано місто 1200 років тому. Розглянемо великі парки правобережного Києва та новобудови поруч із ними.

Парки на правому березі Києва

На відміну від лівобережної частини столиці, на правому березі вдалося зберегти острівці зелені не тільки на околиці. Його територію на північному заході займають соснові ліси Пущі-Водиці, на південному сході — Голосіївський парк. Уздовж Дніпра розташувалися пам'ятники садово-паркового мистецтва, які мають не тільки рекреаційну, а й історичну цінність. У спальних районах облаштовано безліч парків і скверів площею від 1 до 10 га з дитячими майданчиками, брукованими доріжками та лавками. У статті розглянемо найбільші парки правого берега Києва площею більше 10 га та новобудови на відстані не далі, ніж 500 м від зелених зон.

Парк «Сирецький Гай (Дубки)»

Був відкритий в 1950-х роках на базі залишків київських листяних лісів. Місцевість парку — з великою кількістю пагорбів і ярів, мальовничими ставками і віковими дубами. «Сирецька Роща» більше схожа на частково облаштований ліс з прокладеними доріжками і встановленими лавочками. Вся територія займає площу 180 га.

Влітку Сирецький гай стає схожим на справжній ліс

ЖК Dibrova Park — 100 м до парку «Дубки»

Візуалізація внутрішнього двору ЖК «Діброва Парк» 

Житловий комплекс Dibrova Park зводиться на столичному Виноградарі. Від будмайданчика лише 100 м до однієї із наймасштабніших паркових зон Києва — парку «Дубки». На додаток до вдалого сусідства, ЖК Dibrova Park матиме у своєму розпорядженні й власну паркову зону площею 3,2 га. Її облаштують на прибудинковій території комплексу. Серед дерев розмістяться зони відпочинку, дитячі майданчики, велодоріжки, власний амфітеатр і спеціальні місця для вигулу домашніх улюбленців.

Комплекс складатиметься з 10 будинків заввишки 23-26 поверхів, побудованих за монолітно-каркасною технологією. Опалення в новобудові заплановано автономним. Для розвитку інфраструктури району на території комплексу побудують 2 торговельних центри загальною площею 10 520 кв. м, в яких відкриються магазини, бутіки, сервісні центри, відділення банків, аптеки, центри розваг тощо. Для зберігання автомобілів передбачений чотирьохрівневий критий паркінг і прибудинкові стоянки по периметру.

Адреса: Подільський район, вул. Північно-Сирецька, до станції метро «Сирець» — 20 хвилин на громадському транспорті.

Хід будівництва: І черга — І квартал 2022 року, ІІ черга — І квартал 2023 року.

Вартість квадратного метра: від 20 950 грн.

Забудовник: IB Alliance.

Дізнатися більше подробиць про проєкт і його переваги, а також поспілкуватися з реальними інвесторами можна на форумі ЖК «Діброва Парк».

ЖК «Сирецькі сади» — 100 м до парку «Дубки»

Візуалізація будинків ЖК «Сирецькі сади»

До складу житлового комплексу увійдуть 10 будинків змінної поверховості 12, 14, 16 і 22 поверхи. Їх зводять за монолітно-каркасною технологією із зовнішніми стінами з керамічної цегли. Оздоблення фасаду на перших поверхах буде виконане керамогранитом, вище — декоративною штукатуркою «мокрий фасад». Територію новобудови озеленять із застосуванням авторського ландшафтного дизайну. За планом тут розіб'ють сквер, сад, сухий струмок і водойму з декоративним містком. У центрі розташується алея з ялинками та головна площа житлового комплексу. Інфраструктура «Сирецьких садів» включатиме дитячий сад, школи дитячого розвитку, ігрові майданчики. На перших поверхах будинків відкриються магазини, кафе, аптеки й банківські відділення. Квартири в будинках пропонують з чистовим та оздобленням «під ключ».

Адреса: Подільський район, вул. Маршала Гречка, 18б, до станції метро «Сирець» — 20 хвилин на громадському транспорті.

Хід будівництва: 1-5-й будинки — здані, 6-10-й будинки — 2022-2023 рр.

Вартість квадратного метра: від 26 928 грн.

Забудовник: «Інтергал-Буд».

Дізнатися, як пройшло підписання актів про прийом-передачі квартир і почитати враження власників житла можна на форумі ЖК «Сирецькі сади».

«Місто Квітів. Парковий квартал» — 200 м до парку «Дубки»

Візуалізація внутрішнього двору ЖК «Місто Квітів. Парковий квартал»

Житловий комплекс формують сімнадцять 16-поверхових будинків, які зводять по панельній і монолітно-каркасної технології зі стінами з газоблоку. На території площею 11 га обладнані дитячі та спортивні майданчики, зелені зону для відпочинку, супермаркет і наземний багаторівневий паркінг. На перших поверхах будинків працюють магазини, аптеки, салони краси та інші об'єкти інфраструктури. Готові квартири передавались у власність із чорновим оздобленням.

Адреса: Подільський район, вул. Тираспольська, 60, до станції метро «Сирець» — 10 хвилин на громадському транспорті.

Хід будівництва: ЖК зданий.

Вартість квадратного метра: всі квартири продані.

Забудовник: МЖК «Оболонь».

Дізнатися, як йдуть будівельні роботи та обговорити процес оформлення нового житла в готових будинках можна на форумі ЖК «Місто Квітів. Парковий квартал».

ЖК «Липинка» — 300 м до парка «Дубки» 

Візуалізація ЖК «Липинка»

На території загальною площею 10 га розташуються 42 будинки заввишки 5-6 поверхів. Будинки будують за технологією цегляної кладки. Опалення в будинках — автономне. Для автомобілів мешканців заплановано підземний паркінг на 75 паркомісць. Територія комплексу цілодобово охороняється і закрита від автомобілів і сторонніх осіб. У дворах будинків облаштовані дитячі та спортивні майданчики. Інвесторам пропонують квартири без оздоблення, при бажанні можна вибрати житло з терасою або садом.

Адреса: Подільський район, вул. Замковецкая, вул. Кавалерідзе, до станцій метро «Сирець», «Почайна», «Нивки» — 15 хвилин на громадському транспорті.

Хід будівництва: ЖК зданий.

Вартість квадратного метра: всі квартири продані.

Забудовник: Stolitsa Group.

Побачити актуальні фотографії з будівельного майданчика можна на форумі ЖК «Липинка».

Парк Пушкіна

Був урочисто відкритий 19 жовтня 1902 року, коли 1000 учнів міських училищ висадили окремими групами саджанці ялини, сосни, дуби та липи. Пізніше площу парку збільшили ще на 8 га, встановили пам'ятник А. С. Пушкіну. У 2007 році тут провели реконструкцію — облагородили територію, висадили молоді дерева, облаштували квітники та ландшафтні композиції, оновили систему освітлення, встановили нові лавочки та вимостили доріжки. У сучасному парку Пушкіна є дитячий майданчик, ресторан, літнє кафе та мотузковий парк для дітей. Його площа становить 19,45 га.

Пам'ятник біля входу в парк ім. А. С. Пушкіна

ЖК Crystal Park — 0 м від парку ім. А. С. Пушкіна

Візуалізація зовнішнього вигляду ЖК Crystal Park

Житловий комплекс представляє собою один семисекційний будинок зі змінною висотністю секцій 8-10 поверхів. Будівля безпосередньо примикає до зеленої зони парку ім. Пушкіна. Новобудова зведена за монолітно-каркасною технологією, стіни — з цегли. Зовнішнє оздоблення виконано системою вентильований фасад Faveton. У комплексі організована автономна система опалення. Квартири передаються власникам без оздоблення. На території працює цілодобова охорона і служба консьєрж-сервісу, організовано відеоспостереження.

Адреса: Шевченківський район, пр-т Перемоги, 42, до станції метро «Шулявська» — 9 хвилин пішки.

Хід будівництва: ЖК зданий.

Вартість квадратного метра: всі квартири продані.

Забудовник: St Sophia Homes.

Познайомитися з мешканцями комплексу та дізнатися актуальну інформацію про комунальні тарифи можна на форумі ЖК Crystal Park.

ЖК Poetica — 30 м до парку ім. Пушкіна

Візуалізація ЖК Poetica

Згідно з проєктом, на будівельному майданчику заплановано зведення чотирьох будинків висотою 25-28 поверхів, об'єднаних загальним стилобатом. Будинки будуть монолітно-каркасних зі стінами з цегли і системою вентильованого фасаду. У стилобатній частині новобудови розміститься супермаркет, спортзал, дитячий центр, салони краси, ресторани й приватні медичні кабінети. На даху стилобату облаштують дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, пішохідні та велосипедні доріжки. Квартири в житловому кварталі «Поетика» передаватимуть власникам з чорновим оздобленням. Опалення в будинках заплановано централізоване.

Адреса: Шевченківський район, вул. Дегтярівська, 25а, до станції метро «Шулявська» — 14 хвилин пішки.

Хід будівництва: 3-4-й будинки заплановано ввести в експлуатацію в IV кварталі 2020-го, 1-2-й — в IV кварталі 2021 року.

Вартість квадратного метра: від 37 410 грн.

Забудовник: ENSO.

Поділитися думкою про архітектуру комплексу можна на форумі ЖК Poetica.

Парк «Нивки»

Складається з двох частин з різною історією та особливостями. Східна частина була заснована в 1859 році, коли київський генерал-губернатор отримав в дар ділянку землі і побудував на ній комфортабельний особняк, оточений лісом, ставками й фруктовими садами. Втім, для всіх бажаючих територію зробили доступною лишену  в 1962 році. Західну частину парку «Нивки» відкрили в 1960-х. Зараз, в 2019, там діє парк атракціонів, є дитячі майданчики і музей циркового мистецтва, але територія потребує реконструкції. У водоймах можна взяти напрокат катамаран. Загальна площа парку — 75 га.

Один із ставків у парку «Нивки» з прокатом катамаранів

ЖК San Francisco Creative House — 70 м до парку «Нивки»

Візуалізація ЖК San Francisco Creative House

Житловий комплекс складатиметься з двох монолітно-каркасних будинків заввишки 9 і 14 поверхів і офісно-торговельної будівлі на 8 поверхів. Зовнішні та міжквартирні стіни зводять з цегли, міжкімнатні — з газоблоків. Будинки об'єднає двоповерховий стилобат. У його внутрішньої частини заплановані комерційні приміщення і підземний паркінг на 140 місць, а на даху — двір для мешканців з дитячими майданчиками, доріжками для прогулянок і зонами відпочинку з ландшафтним дизайном. У будинках комплексу впровадять технології «розумний будинок» і «розумна квартира». Житло передають інвесторам без оздоблення. Всі комунікації заплановані централізованими.

Адреса: Святошинський район, пр-т Перемоги, 67, до станції метро «Нивки» — 4 хвилини пішки.

Хід будівництва: ЖК зданий.

Вартість квадратного метра: від 42 450 грн.

Забудовник: Saga Development.

Взяти участь в обговоренні термінів введення в експлуатацію будинків комплексу можна на форумі ЖК ЖК San Francisco Creative House.

ЖК «Нивки-Парк» — 180 м до парку «Нивки»

Так за планом будуть виглядати будинку ЖК «Нивки-Парк»

За планом забудовника, житловий комплекс складатиметься з 12 монолітно-каркасних будинків висотою 12, 16 і 17 поверхів. Стіни виконають з газоблоків і керамоблоков, опалення буде централізованим. На території облаштують прогулянковий бульвар з велодоріжками, лавочками, альтанками і ландшафтним дизайном. Для комфорту мешканців запланований власний дитячий сад, наземний паркінг і торговий комплекс з автостоянкою. До придбання пропонують квартири з чорновою або повним оздобленням на вибір.

Адреса: Святошинський район, пр-т Перемоги, 67, до станції метро «Нивки» — 6 хвилин пішки.

Хід будівництва: 1-8-й будинки —здані, 9-12-й — 2021-2023 роки.

Вартість квадратного метра: від 31 171 грн.

Забудовник: «Інтергал-Буд».

Обговорити планування квартир в новобудові і технології ведення робіт можна на форумі ЖК «Нивки-Парк».

Парк «Кирилівський гай»

Являє собою залишки вцілілого природного лісу з широколистяними деревами — липами, дубами, березами, осиками. У парку прокладені прогулянкові доріжки, встановлені лавки та обладнані дитячі ігрові майданчики. На території збереглися залишки древніх поховань Кирилівського кладовища — напівзруйнований склеп родини Качковських і поодинокі поламані надгробні плити. Весь парк займає ділянку землі площею 11,65 га.

Прогулянкова алея в парку «Кирилівський гай»

ЖК «Кирилівський гай» — 0 м до парку «Кирилівський гай»

Візуалізація будинків ЖК «Кирилівський гай»

Новобудова складається з шести монолітно-каркасних будинків на 12 і 23-25 ​​поверхів із цегляними стінами. Внутрішня інфраструктура комплексу включає в себе дворівневий підземний паркінг, дитячий сад і облаштовану для прогулянок паркову зону з місцем для барбекю. На території комплексу будуть дитячі та спортивні майданчики, спеціально відведена зона для вигулу собак, скейт і велопарк. Перші поверхи будинків відведені під торговельні площі. Квартири в житловому комплексі пропонують інвесторам без оздоблення.

Адреса: Шевченківський район, вул. Багговутівська, 1а, до станції метро «Дорогожичі» — 20 хвилин на громадському транспорті.

Хід будівництва: 5 та 6-й будинки побудовані та введені в експлуатацію, 1-4-й — IV квартал 2023 року.

Вартість квадратного метра: від 31 284 грн.

Забудовник: «Київміськбуд»

Прочитати актуальні новини з будмайданчика житлового комплексу можна на форумі ЖК «Кирилівський гай».

Парк «Пуща-Водиця»

У 1890 році міська влада заснувала дачне селище Пуща-Водиця як притулок для жителів Києва, які збігали за місто, втомившись від проявів будівельного буму в столиці. У той же час на території селища з'явився однойменний парк. Трохи пізніше, в 1900 році, в Пущу проклали трамвайний маршрут №12, відомий своєю мальовничістю. На території парку протікає річка Котурка, є озеро з облаштованим піщаним пляжем, який вважається одним з найчистіших в Києві. Для пікніка — окрема зона з альтанками. Для дітей зробили ігровий майданчик, для дорослих — спортивний. Площа парку — 12 га, а далі він переходить в лісовий масив, який займає територію 30 тис. га.

Прогулянкова зона в парку «Пуща-Водиця»

Апарт-комплекс в Пущі-Водиці — 400 м до парку «Пуща-Водиця»

Візуалізація апарт-комплексу в Пущі-Водиці від «Київміськбуду»

Новобудова представляє  собою 1 п'ятиповерховий будинок на 7 секцій. Будівництво провдилось за монолітно-каркасною технологією, стіни — з газоблоку. Будівля розташована в рекреаційній зоні Києва серед санаторіїв і будинків відпочинку. Перші поверхи відведені під комерційні потреби — магазини, кафе, медичні кабінети та інші сервіси для мешканців. У комплексі реалізована концепція «двір без машин», на території обладнані ігровий та спортивний майданчики. Апартаменти передавали інвесторам у власність без оздоблення.

Адреса: Оболонський район, вул. Квітки Цісик, 34, 26, до станції метро «Академмістечко» — 30 хвилин на громадському транспорті.

Хід будівництва: ЖК зданий.

Вартість квадратного метра: всі квартири продані.

Забудовник: «Київміськбуд».

Стежити за ходом будівельних робіт на майданчику можна на форумі Апарт-комплекс в Пущі Водиці.

Національний природний парк «Голосіївський»

Свій статус місцевість отримала 27 лютого 2007 року, коли Голосіївський парк об'єднали зі Святошинським лісопарковим господарством. Зараз його територія включає в себе два парки-пам'ятки садово-паркового мистецтва: Голосіївський ліс і Парк імені Максима Рильського, Ботанічний сад університету біоресурсів, Біличанський ліс і кілька урочищ. На території природного парку розташований національний комплекс «Експоцентр України», де регулярно проходять розважальні заходи для всієї родини, є зоопарк та ігрова зона з гойдалками. У Голосіївському лісі росте 23 види рослин з Червоної книги, є каскад озер з качками і лебедями, поруч живуть видри, борсуки і горностаї, добре збереглися дуби у віці 200-300 років.

Стежка в Голосіївському лісі

ЖК «Теремки» — 0 м до Голосіївського лісу

Візуалізація будинків ЖК «Теремки»

На території площею 3,9 га, в оточенні лісу, будуються 5 будинків по 25 поверхів. Два будинки заплановані односекційними, ще два — четирхсекційними та один — на 5 секцій. Будинки будують за монолітно-каркасною технологією з заповненням стінових прорізів газоблоків. Для майбутніх мешканців вже облаштовано 5 га лісопаркової зони — прогулянкові доріжки і дитячі майданчики. У дворах теж встановлять ігрові комплекси, оформлять зони відпочинку для дітей і дорослих, побудують підземний паркінг. Біля 4-го будинку передбачений дитячий садочок. Перші поверхи будинків відведуть для комерційних закладів — салонів краси, магазинів, аптек, медичних кабінетів і дитячих центрів. В одному з приміщень розміститься супермаркет Novus. У новобудові доступні до покупки квартири з ремонтом «під ключ» та без оздоблення.

Адреса: Голосіївський район, вул. Академіка Заболотного, 15, до станції метро «Теремки» — 10 хвилин на громадському транспорті.

Хід будівництва: 1-й будинок побудований, 2-3-1 будинки — затримка вводу в експлуатацію, 4-й будинок — IV квартал 2023 року.

Вартість квадратного метра: від 26 800 грн.

Забудовник: «Інтергал-Буд».

Дізнатися, як просувається будівництво, можна на форумі ЖК «Теремки».

ЖК White Lines — 50 м до парку «Голосіївський»

Візуалізація будинків ЖК White Lines

Три вежі, об'єднані стилобатом, складуть головну композицію житлового комплексу, що розташований через дорогу від Голосіївського лісу. Вежі — монолітно-каркасні житлові будинки висотою 22 і 24 поверхи зі стінами з цегли. Стилобат — п'єдестал, всередині якого розмістяться 150 магазинів і ресторанів, спортклуб на відстані однієї зупинки ліфта, а також дитячий садок. На даху облаштують власний парк площею 1 га з дитячими і спортивними майданчиками. Під стилобатом розташується дворівневий підземний паркінг на 684 машино-місця. У будинках комплексу буде автономне опалення. Обробку приміщень в готових квартирах мешканцям потрібно виконувати самостійно.

Адреса: Голосіївський район, вул. Васильківська, 1, до станції метро «Голосіївська» — 1 хвилина пішки.

Хід будівництва: IV квартал 2021 року.

Вартість квадратного метра: від 50 700 грн.

Забудовник: A Development.

Обговорити архітектуру, планування квартир і хід будівництва можна на форумі ЖК White Lines.

ЖК Silver House — 130 м до парку «Голосіївський»

Візуалізація будинку ЖК Silver House

Житловий комплекс являє собою один монолітно-каркасний будинок на 25 поверхів. Зовнішні стіни будівлі зводять з газоблоків. Зовнішнє оздоблення нижніх поверхів для комерційних приміщень буде виконана системою навісного вентильованого фасаду, стіни житлових поверхів обштукатурять і пофарбують. На прибудинковій території буде обладнаний наземний паркінг, облаштовано дитячий майданчик.

Адреса: Голосіївський район, пр-т Голосіївський, 74, до станції метро «Голосіївська» — 2 хвилини пішки.

Хід будівництва: заявлений введення в експлуатацію — IV квартал 2019 року.

Вартість квадратного метра: від 32 000 грн.

Забудовник: КП «Спецжитлофонд».

Ознайомитися з фотографіями з місця будівництва і стежити за ходом робіт можна на форумі ЖК Silver House.

ЖК «Еврика» — 130 м до ВДНГ на території парку «Голосіївський»

Так виглядають готові будинки ЖК «Еврика»

Проєкт житлового комплексу передбачає масштабну забудову території площею 27,6 га. На ній розмістяться 30 будинків по 16 або 24 поверху. Більшість будинків зводять з залізобетонних панелей, деякі — по монолітно-каркасної технології зі стінами з цегли (будинки 1-3, 28-31). Будинки будуть опалюватися за допомогою дахової котельні. Інвесторам новобудови пропонують два варіанти квартир — з обробкою і з ремонтом «під ключ» за бажанням.

Адреса: Голосіївський район, вул. Академіка Глушкова, 6, до станції метро «Іподром» — 11 хвилин пішки.

Хід будівництва: станом на осінь 2021 року будівництво комплексу заморожене.

Вартість квадратного метра: продажі призупинені.

Забудовник: банк «Аркада».

Обговорити ситуацію на будівельному майданчику ситуацію можна на форумі ЖК «Еврика».

ЖК «Метрополіс» — 200 м до ВДНГ на території парку «Голосіївський»

Візуалізація будинків і прибудинкової простору в ЖК «Метрополіс»

Новобудова буде складатися з чотирьох монолітно-каркасних будинків змінної висотністю 9, 22 і 34 поверхи. Зовнішні стіни виконують з цегли, внутрішні перегородки — з піноблоків. Опалення в будинках заплановано централізованим. На перших поверхах будівель будуть організовані дизайнерські лобі. План прибудинкової території включає будівництво підземного паркінгу, облаштування паркової зони, спортивних і дитячих майданчиків, пішохідних доріжок і бювету з артезіанською водою. Квартири власникам будуть передавати в користування без оздоблення або з дизайнерьским ремонтом «під ключ».

Адреса: Голосіївський район, вул. Академіка Заболотного, 1, до станцій метро «Іподром» і «Теремки» — 9 хвилин пішки.

Хід будівництва: 1, 2-й будинки — здані, 3-й — III квартал 2022 року, 4-й — IV квартал 2023 року.

Вартість квадратного метра: від 37 682 грн.

Забудовник: група компаній DIM.

Познайомитися з інвесторами комплексу та дізнатися актуальну інформацію про перебіг будівництва можна на форумі ЖК «Метрополіс».

«Феофанія»

Місцевість включає в себе садово-парковий комплекс з озерами і облаштованими зонами відпочинку, оточений густими хащами лісу зі столітніми дубами і цілющими джерелами. Сучасна назва парку походить від імені єпископа Феофана, який тримав тут пасіку, а також викопав два ставки та облаштував джерело з цілющою водою. Таких джерел біля підніжжя урочища десять, два з них оголошені пам'ятниками природи. У центрі лісопарку розбитий ландшафтний комплекс з альтанками, доріжками для прогулянок уздовж каскаду озер, зонами відпочинку та дитячим майданчиком. C 2003 року на території проводилася реконструкція, роботи по якій періодично ведуться й дотепер.

Садово-парковий комплекс «Феофанія»

ЖК «Кришталеві джерела» — 0 м до парку «Феофанія»

Візуалізація будинків ЖК «Кришталеві джерела»

За проєктом комплекс буде складатися з 37 будинків висотою 5-9 поверхів. Будують їх за монолітно-каркасною технологією із стінами з цегли та газоблоків або за технологією цегляної кладки. На територій новобудови передбачений бізнес-центр, вже функціонує супермаркет і медичний центр, на перших поверхах і в цоколях відкриваються магазини, кав'ярні та салони краси. У дворах облаштовані дитячі, спортивні майданчики і зони відпочинку, територія закрита від сторонніх. Квартири у власність передають без оздоблення.

Адреса: Голосіївський район, вул. Метрологічна, до станції метро «Теремки» — 20 хвилин на громадському транспорті.

Хід будівництва: 1, 2, 3, 4 і 5-я черги здані, 6-а черга будівництва — 2022 рік.

Вартість квадратного метра: від 28 000 грн.

Забудовник: KSM-GROUP.

Почитати відгуки мешканців і познайомитися з реальними інвесторами комплексу можна на форумі ЖК «Кришталеві джерела».

ЖК Life Story — 400 м до парка «Феофания»

Візуалізація ЖК «Лайф Сторі»

Проєкт Life Story — це двосекційний будинок бізнес-класу, який зводиться за монолітно-каркасною технологією із стінами з цегли. У житловому комплексі заплановано 260 квартир. Перевагою комплексу стане двір без автомобілів. Тут забудовник облаштує різні функціональні зони: спортивну з workout-майданчиком, дитячу з ігровим комплексом і зелені зони з шезлонгами для відпочинку і спілкування. Родзинкою ЖК Life Story стане експлуатована покрівля з лаунж-зоною, звідки буде відкриватися мальовничий вид на парк «Феофанія».

Адреса: Голосіївський район, вул. Метрологічна, до станції метро «Теремки» — 20 хвилин на громадському транспорті.

Хід будівництва: введення в експлуатацію — IV квартал 2022 року.

Вартість квадратного метра: від 27 900 грн.

Забудовник: LEV Development.

Більше подробиць про проєкт можна дізнатися на форумі ЖК «Лайф Сторі»

Висновки

Правий берег столиці відрізняється великою кількістю парків і зелених територій. Більшість з них — вцілілі залишки лісів, облагороджені або частково облаштовані для прогулянок і відпочинку городян. Вибір новобудов у жовтні 2021 року року досить великий. На жаль, не у всіх житлових комплексах можна придбати квартиру у забудовника, однак знайти цікаві пропозиції у вже зданих ЖК можна на вторинному ринку.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше