Подать объявление

На які фрази продавців звертати увагу під час купівлі нерухомості

На які фрази продавців звертати увагу під час купівлі нерухомості
Domik.ua зібрав низку словосполучень, використання яких у оголошенні про продаж квартири має насторожити покупця.

Під час обговорення купівлі-продажу нерухомості необхідно бути особливо уважним, не пропускати жодного слова, адже деякі словосполучення можуть приховувати якісь негаразди, пов’язані з оформленням тієї чи іншої угоди.

Також читайте: Основні помилки покупців нерухомості

Професіонали з нерухомості попереджають, що якби громадяни під час угод та домовленостей більше уваги приділяли деталям та дрібницям, особливо, коли не залучають ріелторів, а узгоджують усі етапи купівлі-продажу між собою, тоді й судових позовів та суперечок було б набагато менше. Деякі фрази, почуті у разі діалогу повинні насторожити одну зі сторін угоди.

Ріелторів прошу не турбувати

Цю фразу можна часто прочитати у оголошенні про продаж квартири. Майбутні покупці схвально до неї ставляться, адже не треба буде сплачувати відсоток ріелтору, отже є можливість економії коштів. Але скупий платить двічі.

По-перше, якщо відсотки сплачує покупець, то яка різниця власнику, який хоче продати своє житло? А по-друге, якщо він все ж таки наполягає на відсутності ріелтора, то чи не приховує він чогось? Наприклад, відсутність певних документів або несанкціоноване перепланування. У будь-якому разі, така позиція має насторожити покупця.

Продається за дорученням

Шахраї без жодних зусиль підроблять доручення або мистецьки обведуть навколо пальця власника, умовивши видати це доручення. За дорученням можна купувати квартиру у тому випадку, якщо ви впевнені в порядності нотаріуса, який його видав, і особисто знайомі з власником. Не покладайте великих сподівань на суд - в одному випадку він поверне власнику квартиру, а в іншому – визнає правоту покупця.

Альтернативу підібрано

Ця фраза повинна змусити добре все зважити. Продавець шукає інше житло із заміною того, що продає, тобто йому потрібні гроші на нове. А це означає, що угода купівлі-продажу повинна бути здійснена за один день. За цією схемою, усі, хто в ній бере участь повинні виконати свої зобов’язання без зволікань. Якщо хтось передумав, угода не відбувається, і завдаток у такому разі не може бути гарантією.

Сусіди спокійні

Це словосполучення ні про що не говорить - у кожного поняття спокою індивідуальне, як і фраза, що за стіною проживає старенька хвора людина (може вона хвора на психічний розлад). У будь-якому випадку, розпитайте у сусідів, чи у бабусь біля під´їзду – вони вам повідомлять більше за усілякі лаконічні фрази продавця.

Під час купівлі-продажу нерухомості ніяких дрібниць не може бути: ні у діях, ні в оформленні, ні у словах. Будьте пильні та обережні. Domik.ua, сподівається, що цей набір суперечливих фраз допоможе прийняти правильне рішення.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

3 комментария
Иззет Кизиларслан• 
"""Сусіди спокійні Це словосполучення ні про що не говорить - у кожного поняття спокою індивідуальне)""" _______________ Куплю квартиру на 3 тыс. долларов дешевле, под последующую ликвидацию буйных соседей (и других проблем в подъезде)
0+1
Кризис• 
Если сосед алкач то можно (нужно) бить морду. Удовольствие сомнительное т.к. это в 2-3-4 часа ночи и сон пропал. Если сверху свиноматка-рожалка то сложнее. Она с падругами на кухне до двух ночи слабоалкоголку под курево и ей пох как носятся её выкидыши - у неё жизненные проблеми. Но достать можно. А если рожалка + алкач = только продажа квартиры.
-1+1
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее