Подать объявление

Незаконні багатоквартирні новобудови Печерського району в другому півріччі 2017 року

Незаконні багатоквартирні новобудови Печерського району в другому півріччі 2017 року
У реєстрі містобудівного кадастру Києва на території Печерського району столиці знаходиться 3 незаконних новобудови.

Портал Domik.ua продовжує слідкувати за відповідністю новобудов законодавчим нормам згідно з даними Міжвідомчого центру моніторингу забудови Києва. Після попереднього огляду проблемних забудов Печерського району на початку року, кількість об'єктів самовільного будівництва не змінилася. Редакція порталу детально проаналізувала усі багатоквартирні житлові забудови, які помічено на сайті моніторингу червоним кольором, що означає «самовільне будівництво». Згідно с даними містобудівного кадастру столиці, що підпорядкований КМДА, на території Печерського району нараховується три незаконних будівельних об’єкти.

Станом на вересень 2017 року, статус незаконності, що підтверджує червона помітка на мапі міжвідомчого центру, отримали наступні забудови:

1. ЖК «Міа Вілла» споруджується за адресою вул. Менделєєва, 18-20. На сайті центру моніторингу відсутня інформація про забудовника комплексу. Спочатку будівництво на цьому майданчику належало компанії «Сітігруп», та потім будівельні роботи припинили. Через два роки проект реанімували і в базі було зареєстровано декларацію про початок робіт, за які відповідає ТОВ «Міа Вілла». Згідно з даними реєстру юридичних осіб та інформацією з інших відкритих джерел, компанія «Міа Вілла» входить в мережу «Сітігруп» та «Укогруп». За інформацією містобудівного кадастру Києва, цільове призначення ділянки за цією адресою – «для будівництва, експлуатації та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд». За фактом самочинного будівництва об'єкта було відкрито кримінальне провадження.

Поспілкуватися з інвесторами комплексу та дізнатися більше про технічні характеристики новобудови можна на форумі ЖК «Міа Вілла».

Читайте також: Що таке квартира? На що звертати увагу при купівлі нестандартного житла

2. ЖК «Печерський бастіон» по вулиці Вільшанська, 2-6. Будівництво відбувається на двох ділянках, які орендували ТОВ «Український фонд розвитку регіонів» і ТОВ «Інноваційна будівельна компанія». За фактом самочинного будівництва із порушенням містобудівних вимог розпочато досудове розслідування. Слідчими діями було встановлено, що забудовником є ТОВ «Прайм-Девелопмент», яке належить до мережі компаній А. Войцеховського.

Знайти детальну інформацію про хід будівельних робіт комплексу та поспілкуватись із інвесторами про складнощі, які виникають під час усунення проблем можна на форумі ЖК «Печерський бастіон».

3. Житловий будинок за адресою вул. Добровольчих батальйонів, 8 (до перейменування вулиця мала назву Панфіловців). На сайті міжвідомчого центру моніторингу інформація про забудовника відсутня. Згідно з інформацією у відкритому доступі відомо, що будівництво розпочато з порушенням містобудівних умов та загальноприйнятих правил забудови.

Читайте також: Найменша квартира в продажі за найнижчою ціною у найскандальнішого забудовника

Примітка

Портал Domik.ua публікує перелік незаконних будівель згідно з інформацією на сайті Міжвідомчого центру моніторингу забудови міста Києва. На мапі містобудівного кадастру столиці червоним кольором позначають будівельні об'єкти, що отримали статус «самовільне будівництво». Саме незаконні забудови, які визнано самочинними, узяті для аналізу та публікацій про незаконність. На сайті моніторингу позначають інші об'єкти будівництва з різним статусом законності та ступенем перевірки.

Житловій забудові, що позначають на сайті моніторингу помаранчевим кольором, присвоєно статус «не рекомендовано, додатково опрацьовується». Статусом «на опрацюванні» наділено ті проекти забудови, які позначені на мапі сірим кольором. Повністю законне будівництво мають ті об'єкти, що виділено на сайті зеленим кольором. Новобудови, котрих не має на карті Міжвідомчого центру моніторингу забудови, можуть бути законними або ні. Перед тим, як витрачати час на спілкування з відділом продажу та поїздку на будівельний майданчик – слід ретельно вивчити доступні дані про забудовника та об'єкт із відкритих інформаційних джерел. Для полегшення пошуку допоможуть поради зі статті «Безпечна інвестиція: що можна дізнатися про забудовника і його житловий комплекс в Інтернеті».

На порталі Domik.ua були опубліковані дані про самовільне будівництво в усіх районах Києва у статті ось тут.

Перед тим, як аналізувати законність забудов, необхідно обрати декілька варіантів, що підходять за ціною, розміщенням, класністю та готовністю. У пошуку таких об'єктів допоможе актуальний перелік новобудов Києва.

Обрати майбутній об'єкт для інвестицій у столиці можна й іншим способом. Усі новобудови відсортовано за київськими забудовниками та девелоперами за цим посиланням.

Знайти обговорення законних та незаконних будівництв у різних районах столиці, дізнатись про нові будівельні об'єкти та готові житлові комплекси можна на форумі київських новобудов.
Детальна інформація про кожну незаконну новобудову Києва знаходиться на форумі «Проблемне будівництво».

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Вадим• 
Читайте не только карманный сайт кмда, а и другие ресурсы. Мичурина 44 - самовольное строительство о котором карманный сайт кмда молчит.
0+0
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее