Подать объявление

Огляд цін на двокімнатні квартири економ- та комфорт-класу в Оболонському районі Києва

Огляд цін на двокімнатні квартири економ- та комфорт-класу в Оболонському районі Києва
Доступні ціни — не завжди показник посередньої якості, невигідної локації або проблем із законодавством, довели компанії, які зводять житлові комплекси на Оболоні.

Портал Domik.ua проаналізував вартість двокімнатних квартир у новобудовах економ- і комфорт-класу, які станом на середину червня 2021 року зводяться в Оболонському районі Києва. У дослідженні розглядалися лише пропозиції від забудовників у ЖК, що знаходяться на етапі будівництва. Продаж за переуступленням та варіанти у вже зданих проєктах не враховувалися. 

Цей огляд ґрунтувався на інформації пошуковика надійних новобудов Bild.ua, у добірці якого 3 761 житловий комплекс з усієї України. Сервіс пропонує переглянути актуальну вартість ЖК, наявні у продажу планування, характеристики, темпи будівництва, інформацію про забудовника тощо. 

Нещодавно з'явилися дві нові послуги: можна замовити консультацію із відділом продажу та таксі до об'єкта. Крім того, «Білд» дозволяє покупцям попередньо зважити ризики інвестицій. Команда «Білд» оцінює об'єкти за авторською методикою по 42-х параметрах: законність, дозвільні документи, наявність судових справ та обтяжень, репутація девелопера, зміст договорів інвестування та ін. У результаті кожен ЖК отримує бали, сума яких і визначає Індекс надійності. Високий бал — від 193 до 220, середній — від 149 до 193, низький — 148 і нижче. 

За інформацією «Білд», в Оболонському районі двокімнатні квартири комфорт-класу пропонують шість житлових комплексів на етапі будівництва. Редакція порталу склала таблицю прайс-листів у цьому сегменті. Для зручності читачів, ЖК згруповані за Індексом надійності. 

Двокімнатні квартири в новобудовах комфорт-класу в Оболонському районі

Житловий комплекс

Мінімальна площа 2-кімнатної квартири, кв. м

Мінімальна вартість квадратного метра 2-кімнатної квартири, грн

Мінімальна вартість 2-кімнатної квартири, грн

Детальна інформація

Високий Індекс надійності

POLARIS Home&Plaza

64,48

23 428

1,56 млн

Форум ЖК POLARIS Home&Plaza

BOSTON Creative House

48,91

35 598

1,74 млн

Форум BOSTON Creative House

DOCK32

65,18

40 850

2,66 млн

Форум ЖК DOCK32

Середній Індекс надійності

«Бережанський»

67,18

22 000

2,08 млн

Форум ЖК «Бережанський»

Forest Park

66,79

23 500

1,57 млн

Форум ЖК Forest Park

Низький Індекс надійності

«Італійський квартал» 

65,13

30 730

2,1 млн

Форум ЖК «Італійський квартал» 

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Шевченківському районі Києва

ЖК POLARIS Home&Plaza зводять у Мінському масиві одразу два забудовники: Perfect Group та Citex Development

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Голосіївському районі Києва

ЖК «Бережанський» — проєкт львівської компанії «Галжитлобуд». Комплекс складатиметься із 7-ми будинків. На території облаштують дитячий садок, торговельний центр, підземний паркінг та ін. 

Щодо нерухомості економкласу, то вона в Оболонському районі представлена лише одним проєктом — ЖК Navigator 2. Експерти «Білд» оцінили проєкт у 191 бал із 220 можливих, що свідчить про середній Індекс надійності. Ціни на двокімнатні квартири в новобудові стартують від 21 750 грн/кв. м. Наявні у продажу три варіанти планувань, найменше з яких — житло площею 72,05 кв. м. Така квартира обійдеться в 1,62 млн грн. Дізнатися більше інформації про комплекс можна на форумі ЖК Navigator 2

Висновки

У червні 2021 року двокімнатні оселі від забудовників в Оболонському районі пропонують тільки в одній новобудові економкласу, що знаходиться на етапі зведення. Це ЖК із середнім Індексом надійності — Navigator 2. Двокімнатна квартира там коштує від 1,62 млн грн.

Серед шести об'єктів комфорт-класу із двокімнатним плануванням, одному ЖК експерти «Білд» надали низький бал, двом — середні. Три комплекси отримали найвищі оцінки. З-поміж новобудов із високим Індексом надійності найвигідніші ціни встановили у ЖК POLARIS Home&Plaza — від 23 428 грн/кв. м. Найдорожче обійдеться двокімнатна квартира у ЖК DOCK32, вартість квадратного метра якої складає 40 850 грн.

За даними Bild.ua, найменша кількість проблемних новобудов у столиці саме в Оболонському районі. Проте в Україні через законодавчу неврегульованість первинного ринку, інвестиції у новобудови залишаються ризикованою справою. Тому, аби не вкласти кошти у довгобуд чи незаконний проєкт, фахівці радять ретельно вивчити дозвільні документи та ознайомитися із репутацією девелопера. Краще звернутися за допомогою до фахівців: рієлторів, юристів чи профільних сервісів. Наприклад, «Білдконтроль» пропонує інвесторам підготувати детальний звіт, який включає більше півсотні сторінок максимально докладної інформації, роз'яснення експертів та юридичну консультацію щодо інвестиційного договору (приклад за посиланням). 

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее