Подать объявление

Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Голосіївському районі Києва

Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Голосіївському районі Києва
Які новобудови Голосіївського району столиці гарантують покупцям престиж, комфорт і безпечність інвестицій — далі в огляді.

Портал Domik.ua проаналізував актуальні ціни на однокімнатні квартири у житлових комплексах бізнес- і преміумкласу, що зводяться у Голосіївському районі Києва станом на квітень 2021 року. Ми враховували лише однокімнатне житло із роздільною спальнею і кухнею, студії та смарт-квартири, які можна придбати на первинному ринку. В аналітиці не брали участь здані або заморожені проєкти, а також житло за переуступленням. 

Дослідження базується на даних пошуковика надійних новобудов Bild.ua. Окрім цін та наявних у продажу планувань, на сервісі доступні 360 фільтрів: за географічним принципом і характеристиками, інфраструктурою в ЖК, етапами будівництва, а також рівнем надійності. Експерти «Білд» оцінюють об'єкти за авторською методикою по 42-х параметрах: перевіряють законність, дозвільні документи та заборони, репутацію забудовника і зміст договорів інвестування. За кожен пункт об'єктам нараховують бали — це і є Індекс надійності. Максимальна оцінка, яку може отримати  ЖК — 220 балів. Новобудови із найбільшою кількістю балів, тобто високим Індексом надійності, позначені на пошуковику зеленими щитами. Помаранчевий щит — проєкти із середніми балами, а червоні  — ознака низького Індексу надійності. 

Згідно із даними «Білд», жодний проєкт, що будується у Голосіївському районі, не позиціонується як елітне житло. Однокімнатні квартири бізнес-класу можна придбати у відділах продажу 5-ти новобудов на етапі зведення. Журналісти порталу склали таблицю стартових цін, які пропонують забудовники. Об'єкти згрупували за Індексом надійності. Дізнатися останні новини про комплекси та поспілкуватися із інвесторами можна на форумах ЖК, перейшовши за відповідним посиланням у графі «Детальна інформація».

Однокімнатні квартири в новобудовах бізнес-класу в Голосіївському районі

Житловий комплекс

Мінімальна площа 1-кімнатної квартири, кв. м

Мінімальна вартість квадратного метра 1-кімнатної квартири, грн

Мінімальна вартість 1-кімнатної квартири, грн

Детальна інформація

Високий Індекс надійності*

Montreal House

49,26

53 225

2,79 млн

Форум ЖК Montreal House

White Lines

39,25

51 550

2,02 млн

Форум ЖК White Lines

A136 Highlight Tower

55,4

78 529

4,35 млн

Форум ЖК A136 Highlight Tower

Life Story

32,11

25 502

864 тис.

Форум ЖК Life Story

Середній Індекс надійності*

CRYSTAL RESIDENCE

52,58

64 500

3,39 млн

Форум ЖК CRYSTAL RESIDENCE

*Індекс надійності новобудови визначається фахівцями Bild.ua за авторською методикою. Високий бал — від 193 до 220, середній  — від 149 до 193, низький  — 148 і нижче. Подивитися відеопрезентацію.

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири економ- та комфорт-класу в Солом'янському районі Києва

У ЖК Life Story приваблюють інвесторів терасами на даху та дизайнерськими холами від архітектора Марка Савицького

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири економ- і комфорт-класу в Подільському районі Києва 

ЖК CRYSTAL RESIDENCE зводять у центрі Києва. Новобудова відрізняється вишуканим дизайном та продуманою внутрішньою інфраструктурою 

Висновки

У квітні 2021 року в Голосіївському районі столиці однокімнатні квартири можна придбати у п'яти комплексах бізнес-класу. Одному проєкту фахівці «Білд» поставили середній бал. Високий Індекс надійності отримали чотири новобудови, серед яких  найнижчі ціни встановили у відділі продажу ЖК Life Story. Прайс-лист на однокімнатні оселі стартує від 25 502 грн/кв. м. Найдоступніший варіант — студія загальною площею 32,11 кв. м, яка обійдеться у 864 тис. грн, тобто  26 895 грн/кв. м. Найдорожче однокімнатне житло пропонують у ЖК A136 Highlight Tower — від 78 529 грн/кв. м. Квартира площею 55,4 кв. м коштує там 4,35 млн грн. 

Будівництво ще одного комплексу бізнес-класу ЖК Rich House, де за проєктом мали бути однокімнатні квартири, заморожене. Чотири об'єкти знаходяться на стадії проєктування: житлові комплекси ZIM Towers,  Crystal Towers,  на вул. Жилянська, 96А та «Виставковий»

Щоб дізнатися максимально повну інформацію про описані вище  та інші новобудови столиці та убезпечити себе від ненадійних інвестицій, професіонали «Білд» пропонують покупцям замовити на «Білдконтроль» детальний звіт. Дослідження включає більше 50-ти сторінок зібраних даних, роз'яснення експертів та юридичну консультацію щодо інвестиційного договору (приклад за посиланням). 

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее