Подать объявление

Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Шевченківському районі Києва

Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Шевченківському районі Києва
Скільки коштує елітна нерухомість у центрі столиці та які новобудови Шевченківського району отримали високий Індекс надійності — далі в матеріалі.

Портал Domik.ua дослідив ціни на однокімнатні квартири у новобудовах бізнес- і преміумкласу, що станом на початок червня 2021 року зводяться у Шевченківському районі Києва. Ми брали до уваги однокімнатне житло із роздільною спальнею і кухнею, студії та смарт-квартири, доступні у продажу на поточний момент. Враховувалися лише пропозиції від забудовників. Квартири за переуступленням та варіанти у зданих будинках у вибірці участі не брали. 

В основі дослідження — дані пошуковика надійних новобудов Bild.ua. У його каталозі 3 765 проєктів. На сервісі доступні 360 фільтрів. Наприклад, можна обрати ЖК за географічним принципом (розташовані біля певної гілки метро, поряд із конкретним парком чи озером, або на відстані до 10 кілометрів від столиці). Є підбір за характеристиками та інфраструктурою, акціями, етапами будівництва та термінами введення. Один із найголовніших параметрів — Індекс надійності. Команда «Білд» оцінює об'єкти за авторською методикою по 42-х критеріях: законність, дозвільні документи та заборони, репутація забудовника, зміст договорів інвестування тощо. В результаті дослідження кожен комплекс отримує бали, сума яких визначає Індекс надійності. Високий бал — від 193 до 220, середній — від 149 до 193, низький — 148 і нижче. 

За інформацією «Білд», у Шевченківському районі однокімнатні оселі бізнес-класу можна придбати у 8-ми об'єктах на етапі будівництва. Редакція порталу склала таблицю актуальних цін на квартири у цьому сегменті, згрупувавши об'єкти за Індексом надійності. 

Однокімнатні квартири в новобудовах бізнес-класу в Шевченківському районі

Житловий комплекс

Мінімальна площа 1-кімнатної квартири, кв. м

Мінімальна вартість квадратного метра 1-кімнатної квартири, грн

Мінімальна вартість 1-кімнатної квартири, грн

Детальна інформація

Високий Індекс надійності

UNIT.Home

33,3

65 300

2,17 млн

Форум ЖК UNIT.Home

Creator City

32,52

42 784

1,4 млн

Форум ЖК Creator City

«Poetica. Перша колекція» 

43,2

40 653

1,82 млн

Форум ЖК Poetica. Перша колекція

Greenville Park

48,3

35 850

1,73 млн

Форум ЖК Greenville Park

«Poetica. Друга колекція» 

42,5

33 360

1,42 млн

Форум ЖК Poetica. Друга колекція

Низький Індекс надійності

Manhattan city

51,9

55 226

2,87 млн

Форум ЖК Manhattan city

Podil Plaza & Residence

35,51

43 000

1,53 млн

Форум ЖК Podil Plaza & Residence

Поки не перевірені

KYIVPROEKT City Space

48,9

87 357

4,27 млн

Форум ЖК KYIVPROEKT City Space

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири економ- та комфорт-класу в Солом'янському районі Києва

У житловому комплексі бізнес-класу Creator City пропонують однокімнатні квартири від 42 784 грн/кв. м. Спеціалісти «Білд» оцінили комплекс у 207 балів 

Читайте також: Огляд цін на однокімнатні квартири бізнес- та преміумкласу в Голосіївському районі Києва

Початково заявлена дата введення в експлуатацію першого будинку ЖК Manhattan city — IV квартал 2018 року. Готовність об'єкту, за даними офіційного сайту комплексу, наразі становить 90%

Щодо елітної нерухомості Шевченківського району, то у незданих новобудовах на поточний момент немає відповідних пропозицій однокімнатного житла. 

Висновки

У червні 2021 року однокімнатні квартири пропонують відділи продажу восьми комплексів бізнес-класу, що продовжують будуватися у Шевченківському районі столиці. Два з них спеціалісти «Білд» оцінили низьким Індексом надійності. П'ять проєктів отримали високі бали. Серед новобудов із високим Індексом надійності найвищу ціну квадратного метра вказали у ЖК UNIT.Home — від 65 300 грн. Найдоступніша оселя площею 33,3 кв. м обійдеться там у 2,17 млн грн. Мінімальна ціна квадратного метра зазначена у ЖК «Poetica. Друга колекція» — 33 360 грн. Квартиру площею 42,5 кв. м можна придбати у новобудові за 1,42 млн грн. 

Зазначимо, що зведення комплексів бізнес-класу ЖК «Покрова» та ЖК «Космополітен» заморожене. У КБ «Ідеаліст» продаж житла ще не розпочато. ЖК на вул. Січових Стрільців (Артема), 82 поки у проєкті. 

У преміумсегменті району вибору відповідних однокімнатних осель на первинному ринку немає. У ЖК «Київська Швейцарія» продаж не стартував. У ЖК «Дипломат» він призупинений. Будівництво КБ HillSide та ЖК Fresco Sofia заморожене.

Аби не прогадати, вклавши кошти у ненадійний об'єкт, команда «Білд» пропонує покупцям замовити на «Білдконтроль» детальний звіт. Дослідження включає більше 50-ти сторінок максимально докладної інформації, роз'яснення експертів та юридичну консультацію щодо інвестиційного договору (приклад за посиланням). 

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

1 комментарий
Phobos• 
Мда, за такую стоимость можно уже купить жилье не в деградирующем городе с разваливающейся инфраструктурой, а на берегу средиземного или адриатическое моря.
-2+1
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее