Подать объявление

Тетяна Маркова: іпотека — це дійсно можливість купити квартиру

Тетяна Маркова: іпотека — це дійсно можливість купити квартиру
В корпорації «Київміськбуд» пропонують покупцям придбання квартир в іпотеку.

Як повідомляє Domik.ua, на червень 2017 року іпотечні кредити в Україні надають 5 банків. Це державні «Укргазбанк» і «Ощадбанк», а також банк «Глобус», «Крісталбанк» і банк «Аркада».

До іпотечних кредитів покупці поки обережно приглядаються. Згідно з інформацією ПрАТ «ХК «Київміськбуд», в основному кредит беруть ті, кому не вистачає невеликої суми грошей, щоб оплатити всю угоду відразу. Повний розрахунок дозволяє отримати від забудовника знижку, яка на об'єкти компанії становить до 20%. Така знижка, говорить директор Департаменту продажів і маркетингу «Київміськбуду» Тетяна Маркова, значно більше відсотків, які потягне за собою кредит. При купівлі житла можна скористатися і розстрочкою, але при цьому покупець вже не може отримати максимальну знижку.

Читайте також: Дно ринку нерухомості пройдено: якими будуть наслідки запуску іпотечного кредитування


Директор Департаменту продажів і маркетингу «Київміськбуду» Тетяна Маркова

«Київміськбуд» співпрацює з двома з банків, що надають послуги іпотеки — це ПАТ «Крісталбанк» і АБ «Укргазбанк».

Умови отримання кредиту найпростіші: мати перший внесок (у кожного банку він різний) і підтвердити свою фінансову спроможність виплачувати іпотеку. Також необхідно буде заповнити анкету, надати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код, документи, що підтверджують отримання доходу.

Умови надання іпотечної позики в різних банках дещо відрізняються. За умовами «Крісталбанка», клієнт може взяти відсутню суму на термін до 20 років. При цьому покупцеві необхідно сплатити 50% першого внеску вартості квартири, решта кредитується на наступних умовах: перший рік — 5%, другий і третій — 7,5%, далі ставка кредиту становитиме 24%.

«Укргазбанк» пропонує вигідні умови кредиту на 15 місяців під 7,5% річних, далі ставка кредиту становитиме 24%. При цьому банк готовий кредитувати покупців, які можуть зробити перший внесок у розмірі 30% від вартості об'єкта.

Читайте також: Розстрочка від найпродуктивніших забудовників Києва

Як показує практика «Київміськбуду», левова частка угод по іпотеці — це одно- та двокімнатні квартири невеликого метражу з невисокою вартістю кв. м. Деякі покупці оформляли кредит для покупки невеликих трикімнатних.

Тетяна Маркова робить висновок, що іпотека стала реальною можливістю для тих, хто ще вчора мав сумніви щодо покупки власного житла. Представник «Київміськбуду» також відзначає гнучкість банків, які розглядають можливість кредитування кожного окремого позичальника індивідуально, проявляючи свою лояльність, підшукуючи прийнятну формулу розрахунків.

Дізнатися більше про корпорацію, її проекти, та можливості придбання квартир в них можна на форумі забудовника «Київміськбуд».

Новина компанії ПрАТ «ХК «Київміськбуд»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx