Подать объявление

Що необхідно знати, купуючи житло у новобудові

Що необхідно знати, купуючи житло у новобудові
Domik.ua зібрав кілька основних порад для покупців квартир в новобудовах.

Метою будь-якої сім´ї, є купівля власного житла. На сучасному ринку нерухомості забудовники пропонують багато варіантів квартир у багатоповерхівках різного рівня та класу. Як обрати квартиру своєї мрії серед розмаїття запропонованих варіантів у новобудовах?

1. Перш за все, необхідно вивчити інформацію про забудовника та житловий комплекс, що зводиться ним. На форумах в інтернеті обговорюються усі питання, пов’язані з будівництвом.

Також читайте: Плюси та мінуси сучасних технологій будівництва

2. Якщо визначились з вимогами до новобудови, вивчіть інфраструктуру, яка повинна бути складовою проекту.

3. Ознайомтесь із завантаженістю транспортної лінії району.

4. Проаналізуйте на даний момент ціни житла на ринку будівництва — можливо, трапиться шанс купити житло дешевше.

5. Прибутковість під час купівлі забезпечується капіталовкладенням у будівництво на стадії котловану (економія складає 30%).

6. Укладайте угоду з перевіреними на ринку будівництва компаніями, перевіряйте уважно папери на будівництво: дозвіл на будівництво об’єкта – найголовніший документ.

7. Зверніть увагу на схему інвестування в будівництво. Легальними та відносно безпечними в Україні є лише інвестування через Фонд фінансування будівництва та покупка безпроцентних цільових облігацій. Всі інші схеми напівлегальні й ризиковані для покупця.

Також читайте: Переваги та недоліки інвестування через фонд фінансування будівництва

8. Якщо проект підтриманий надійним банком, це є додатковою гарантією, бо даний проект є спільною іпотечною програмою банку та забудовника.

9. Усі розрахунки за квартиру проводьте за безготівковим розрахунком. За умови оплати готівкою вимагайте квитанцію або чек.

10. Якщо забудовник затримує будівництво і пропонує підписати нову угоду з іншим терміном, не погоджуйтесь — у цьому разі ви не матимете можливості вимагати стягнення неустойки.

11. Якщо під час здачі дому були виявлені недоліки, перерахуйте їх у акті прийому-передачі. Якщо забудовник відмовиться підписати акт, надішліть його на адресу забудовника з вимогою усунути недоліки.

12. Якщо площа отриманої квартири не відповідає характеристикам, покупець має право на компенсацію від забудовника або в судовому порядку. Забудовник іноді фіксує допустиму межу різниці площі, але він готовий компенсувати різницю у тому випадку, якщо різниця перевищила даний показник. Не вирішуйте дані суперечки із забудовником, сміливо ідіть у суд, він стовідсотково визнає договір недійсним.

Domik.ua радить потенційним інвесторам бути уважними та з обережністю поставитися до вибору об'єкту для інвестування. Тому, хто володіє інформацією, простіше застрахувати себе від негараздів під час укладання угод із забудовником.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее