Подать объявление

Комерційні приміщення в новому житловому комплексі GreenSide

Комерційні приміщення в новому житловому комплексі GreenSide
ЖК GreenSide зведений на вулиці Університетській, 1Г, що в місті Ірпінь Київської області. Дорога до найближчої станції столичного метро «Академмістечко» займає 9 хвилин їзди на автомобілі.

Будівельна компанія «Синергія» повідомила, що у житловому комплексі GreenSide до продажу або оренди доступна комерційна нерухомість. Як стало відомо порталу Domik.ua, площа приміщень для оренди стартує від 23 кв. м, для купівлі – від 69. Усі комерційні приміщення розташовані на першому поверсі новобудов та відтворені з урахуванням норм для кожного напрямку діяльності. Скрізь – панорамні вікна та окремі фасадні вхідні групи.

Приміщення для бізнесу в будинках ЖК GreenSide

Варто зазначити, що комплекс повністю введено в експлуатацію, забудовником отримано й оформлено всі необхідні документи. Розташування об’єкта у новому мікрорайоні та очікуване заселення приблизно з 15 000 осіб – переваги для рентабельності бізнесу. Крім того, забудовник обіцяє гнучкі та лояльні умови співпраці, а до 1 вересня 2020 року взагалі надає інвесторам будівельні канікули.

Консультацію щодо доступних планувань, розташування і вартості можна отримати у відділі продажів за телефоном: +38 (093) 170 45 17.

Нагадаємо, що ЖК GreenSide – це п’ять 19-поверхових будинків, які зведені у безпосередній близькості від лісу. Загальна кількість квартир, запроектованих у новобудовах, становить 839 помешкань.  Житловий фонд – одно-, дво- та трикімнатне житло, площею від 26 кв. м. У комплексі реалізують концепцію «двір без автомобілів» та облаштують різні локації для проведення дозвілля дорослих і дітей. У новобудовах – автономне опалення: котельні заплановані на даху кожної з секцій.

Спілкування інвесторів та відгуки про проект – на форумі ЖК GreenSide.

Новина від БГ «Синергія»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее