Подать объявление

Перебіг будівництва ЖК Chalet від Standard Development

Перебіг будівництва ЖК Chalet від Standard Development
ЖК Chalet будують у Святошинському районі Києва на вулиці Львівській, 18Б, у 15 хвилинах пішої ходи від станцій метро «Святошин» та «Житомирська».

Компанія Standard Development відзвітувала про перебіг будівництва житлового комплексу Chalet. Портал Domik.ua дізнався більше новин із будмайданчика та ділиться ними з інвесторами новобудови. 

Наразі відомо, що фахівці завершили надважливий етап зведення будинку – бетонування фундаментної плити другої секції та плити паркінгу. Це означає, що роботи в підземній частині новобудови виконано на 100%.

Будівництво ЖК Chalet триває

Також забудовник повідомив про облаштування 200 буронабивних паль глибиною 22 метри за  периметром будинку (для безпеки сусідніх будівель). Для цього етапу використали близько 2,5 тис.  кубометрів бетону. 

Основу самого комплексу склали 380 паль 16 метрів завдовжки та фундаментна плита. Обсяг  використаних матеріалів склав майже 5,5 тис.  кубометрів бетону та 300 тонн арматури. 

Фундаментні роботи в житловому комплексі Chalet 

Попереду – роботи зі зведення монолітного каркаса будинку. Запланований темп робіт – 3 поверхи на місяць. Також відомо, що в квітні фахівці знову розпочнуть благоустрій першої частини комплексу.

Обрати квартиру та дізнатися більше про перебіг будівництва можна у відділі продажу за телефоном: + 38 (044) 204 40 86.

Стисло про житловий комплекс

Chalet належить до новобудови комфорт-класу. В одному будинку на 24 поверхи реалізують 475 одно-, дво- та трикімнатні квартири площею від 32 до 106 кв. м. 

Територія комплексу буде захищена від сторонніх – для безпеки інвесторів встановлять системи цілодобового відеоспостереження. Залишити свій автомобіль мешканці будинку зможуть у підземному паркінгу. Для велосипедів облаштують спеціальні паркувальні місця.  Серед інших переваг комплексу – власний сквер, облаштовані лапомийки для тварин у кожній секції будівлі, кімната матері й дитини в холі та ін. 

Долучайтеся до обговорення проєкту з іншими інвесторами ЖК Chalet на форумі та отримуйте ще більше інформації про новобудову. 

Новина від компанії Standard Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее