Подати оголошення

Актуальний звіт із будівельного майданчика ЖК «Містечко Підзамче» у січні

ЖК Містечко Підзамче
ЖК Містечко Підзамче
Актуальний звіт із будівельного майданчика ЖК «Містечко Підзамче» у січні
Знайомтеся з актуальним звітом про стан будівництва житлового комплексу в січні.

За повідомленням Корпорації Нерухомості РІЕЛ, зведення житлового комплексу «Містечко Підзамче» активно триває. Як дізнався портал Domik.ua, в секції А-1 першої черги ЖК «Вежа» триває мурування внутрішніх стін та монтаж вікон. У секціях А-2 триває утеплення фасаду, а в секціях А-3 і А-4 здійснюється підготовка до влаштування мереж опалення.

Окрім цього, в секції А-5 фасадні роботи на завершальному етапі, тоді як в секції А-6 триває мурування внутрішніх стін. 

Мурування стін у комплексі «Вежа»

Дізналися ми й про стан робіт у другій черзі в ЖК «Вежа». В секції № 6.1 триває влаштування вентиляційних мереж. Про це повідомив керівник проєкту будівництва Іван Чіх. У секції № 5.1 завершено монтаж віконних конструкцій, у секціях № 4.1, 4.4 триває мурування зовнішніх та внутрішніх стін. У секції № 4.3 завершено влаштування покрівлі даху, а в секції № 4.2 ー фасаду.

Виконується монтаж вентиляційних мереж

Про третю чергу комплексу «Вежа» відомо, що в секції № 8.1 триває влаштування плити перекриття 14-го поверху та мурування внутрішніх і зовнішніх стін.  

За повідомленням керівника проєкту в секції № 7.1 триває зведення вертикалу 5-го поверху, а в секціях № 7.2 і 7.3 триває мурування внутрішніх і зовнішніх стін.

Зведення вертикалу комплексу

Триває й зведення комплексу «Брама». Наразі в секції А-6 першої черги завершено мурування стін. У секції А-7 триває монтаж дерев’яних конструкцій даху, а в секціях А-3 і А-4 завершується влаштування парапетів.

Також девелопер проєкту повідомляє, що в секціях А-1, А-2, А-7 завершено монтаж внутрішніх мереж каналізації та прокладання повітропроводів. Паралельно майстри розпочали влаштування внутрішніх мереж каналізації в секціях А3, А4, А5.

Внутрішні роботи в комплексі «Брама»

У секціях А-3 і А-4 завершується влаштування парапетів, а в секціях Б-1 і Б-2 триває монтаж внутрішньої вентиляції та каналізації. Паралельно із цим у секціях Б-3, Б-4 триває мурування стін.

Додатково повідомляється про завершення робіт із вертикального планування території.

Роботи на території комплексу

Про третю чергу комплексу «Брама» відомо, що в секції В-5 триває влаштування вертикальних конструкцій 4-го поверху. В секції В-6 фахівці залили вертикал 4-го поверху.

Також повідомляється, що у межах секцій Б-1 та В-6 завершено зворотне засипання котловану, а в секції В-1 триває влаштування фундаментної плити.

Паралельно проводяться роботи з влаштування трансформаторної підстанції комплексу.

Триває влаштування вертикальних конструкцій 

У першій черзі комплексу «Новий Форт» в секції А-3 будівельники працюють над оздобленням фасаду. Про це повідомив керівник проєкту будівництва Володимир Бригадир.

Паралельно фасадні роботи завершуються й у секціях А-1 і А-2. Також, в секції А-1 розпочато підготовку до влаштування дахової котельні.

Триває благоустрій прибудинкової території.

Фасадні роботи в комплексі «Новий Форт»

У другій черзі комплексу «Новий Форт» в секції Б-1 наразі тривають фасадні роботи. Додатково повідомляється, що в секції Б-2 фахівці виконують роботи з утеплення фасаду та благоустрою території. 

Будівництво ЖК «Новий Форт» активно триває 

У третій черзі комплексу «Новий Форт» в секції В-4 розпочато монтаж каналізаційних та вентиляційних мереж, також фахівці продовжують мурування зовнішніх і внутрішніх стін. У секції В-1 завершено влаштування конструкцій даху, продовжується монтаж вікон.

У секціях В-2 і В-3 завершено монтаж каналізаційних та вентиляційних мереж, триває встановлення віконних конструкцій.

Влаштування вентиляційних мереж у комплексі «Новий Форт»

У четвертій черзі комплексу «Новий Форт» в секції Г-1 виконується влаштування плити перекриття 5-го поверху. Про це повідомив керівник проєкту будівництва.

Паралельно із цим у секції Г-3 фахівці працюють над муруванням внутрішніх та зовнішніх стін будівлі.

Монолітні роботи на об'єкті

За додатковою інформацією щодо наявності та умов придбання квартир у новобудові, звертайтеся до консультантів відділу продажу за телефоном: +38 (032) 294 98 59.

Також підтримайте обговорення проєкту на форумі ЖК «Містечко Підзамче»

Новина від Корпорації Нерухомості РІЕЛ 

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше