Подати оголошення

Будівництво ЖК Star City: звіт про виконані роботи

ЖК Star City
ЖК Star City
Будівництво ЖК Star City: звіт про виконані роботи
ЖК Star City зводять у Дніпровському районі Києва на вулиці Каунаській, 27, у 10 хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Харківська».

Настав час підбити підсумки  перебігу будівництва житлового комплексу Star City. Як повідомила портал Domik.ua компанія-забудовник BudCapital, наразі вже більш як наполовину зведено каркаси перших трьох будинків. 

Актуальні новини з будівельного майданчика ЖК Star City

Також нам стало відомо, що на об'єкті триває монтаж сходових маршів і майданчиків. У першому будинку цей етап робіт виконано на 55, у другому – на 45, у третьому – на 40%. Відомо, що будівельники продовжили мурування зовнішніх та внутрішніх стін і перегородок – у трьох будинках роботи виконано на 40, 35 та 40% відповідно.

Паралельно із цим фахівці продовжили скління фасаду. У першому будинку монтаж вікон завершено на 20, у другому та третьому – на 15%. 

Нагадаємо, що у четвертому та п'ятому будинках раніше було завершено фундаментні роботи та облаштування паль і плит-ростверків. Наразі тут триває зведення монолітних каркасів (готовність 10%). Окрім цього, у четвертому будинку фахівці розпочали зведення внутрішніх стін і перегородок. 

Більше про перебіг будівництва та наявність квартир у комплексі можна дізнатися за телефоном відділу продажу: +38 (067) 247 01 22.

Стисло про житловий комплекс

Нагадаємо, що Star City – це проєкт комфорт-класу, в рамках якого реалізують будівництво 8-ми будинків заввишки в 25 поверхів. 

Проєктом також передбачено зведення дитячого садка, школи-гімназії, торговельно-офісного центру. Окрім цього, на території комплексу облаштують футбольний стадіон та великий ландшафтний парк із зонами відпочинку, прогулянковими алеями, ігровими майданчиками. 

Перші поверхи будинків відведено під об'єкти комерції та сервіси. 

Про особливості, переваги чи можливі недоліки новобудови можна також дізнатися від інших інвесторів на форумі ЖК Star City.

Новина від компанії BudCapital

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше