Подати оголошення

Дорого-багато: найнезвичайніші сервіси елітних ЖК

ЖК CRYSTAL RESIDENCE
ЖК CRYSTAL RESIDENCE
Дорого-багато: найнезвичайніші сервіси елітних ЖК
Кімната для шуб, сигарний клуб, винний льох та ще кілька сервісів, які пропонують своїм резидентам преміальні київські новобудови.

Зміст

У листопаді 2021 року у Києві зводиться 116 житлових комплексів бізнес- та преміумсегменту. Їхніх інвесторів уже не здивуєш дизайнерськими лобі, консьєрж-сервісом та вертолітним майданчиком на даху. Тому забудовники не жаліють зусиль та коштів, вигадуючи нові опції та сервіси для потенційних клієнтів. На що можна розраховувати, купуючи квартиру за десятки мільйонів гривень, — в огляді від порталу Domik.ua.

Кімната для шуб у ЖК Linden Luxury Residences

У житловому комплексі Linden Luxury Residences, що будується за 250 м від вулиці Хрещатик, припускають, що місцеві мешканки будуть затятими шанувальницями натуральних хутряних виробів. Тому пропонують унікальний сервіс: камеру зберігання для шуб. Спеціальне сховище буде забезпечене особливим освітленням та кліматичним режимом, за яким стежитиме персонал житлового комплексу. Це забезпечить правильне зберігання хутра в міжсезоння, зберігши його зовнішній вигляд та властивості.

Забудовник: Budhouse Group.

Клас: преміум.

Локація: Печерський район, вул. Лютеранська, 14в.

Вартість: від 116 тис. грн за кв. м.

Бажаєте дізнатися більше про проєкт? Заходьте на форум ЖК «Лінден Лакшері Резиденс».

У ЖК Linden Luxury Residences буде облаштовано спеціальне сховище для хутряних виробів

Винний льох у ЖК Washington Concept House

Колекціонування вина — гідне хобі для успішних леді та джентльменів, які розуміються на хороших напоях. Щоправда, буває так, що в квартирі немає місця для облаштування винотеки, й що тоді робити? Вихід знайшли у житловому комплексі Washington Concept House, який зводиться за 600 м від станції метро «Палац Україна». У будинку буде створено винний льох, де слідкуватимуть за правильним зберіганням марочних вин. Спеціальний співробітник стежитиме за рівнем вологості, температурним режимом, вентиляцією приміщення. В окремих сейфах зберігатимуться приватні колекції мешканців комплексу, а у загальному відділі можна буде придбати пляшечку божоле до вечері.

Забудовник: SAGA Development.

Клас: бізнес.

Локація: Печерський район, вул. Лабораторна, 12

Вартість: від 59450 грн за кв. м.

Детальніше про новобудову можна дізнатись на форумі ЖК «Вашингтон Концепт Хауз».

До послуг резидентів ЖК Washington Concept House буде власний винний льох

Сигарний клуб у ЖК Crystal Residence

Що об'єднує Вінстона Черчілля, Зігмунда Фрейда та Джона Кеннеді? Правильно: особлива пристрасть до сигар. Неспішне куріння кубинської сигари стало символом респектабельності, аристократичного лиску. З цим згодні й творці ЖК Crystal Residence, що розташований за 500 м від станції «Олімпійська». У новобудові заплановано створення сигарного джентльменського клубу в складі комплексу. Тут буде дотримано необхідного антуражу: м'які меблі, цінні породи дерева, камін, атмосфера закритого чоловічого ком'юніті. У клубі резиденти комплексу зможуть не лише викурити сигару, а й завести корисне знайомство за келихом односолодового шотландського віскі.

Забудовник: «Строй Сіті Development Group».

Клас: бізнес.

Локація: Голосіївський район, вул. Жилянська, 26-28.

Вартість: від 53 000 грн за кв. м.

Побачити фотографії з будівельного майданчика проєкту можна на форумі ЖК Crystal Residence.

Візуалізація майбутнього сигарного клубу в ЖК Crystal Residence

Лаунж-зона з джакузі в ЖК Obolon Residence

Немає сумнівів, що кожен мешканець Obolon Residence може дозволити собі джакузі. Але навіщо, якщо забудовник уже подбав про це? На даху житлового комплексу для мешканців та їхніх гостей облаштована лаунж-зона з шезлонгами, плетеними меблями та джакузі, що цілий рік працює. Тут можна відпочити, влаштувати вечірку або насолодитися мальовничим краєвидом на столичну Оболонь з висоти пташиного польоту.

Забудовник: Dragon Capital.

Клас: преміум.

Локація: Оболонський район, пр-т Оболонський, 26.

Вартість: від 63850 грн за кв. м.

Почитати відгуки мешканців новобудови можна на форумі ЖК «Оболонь Резіденс».

Лаунж-зона з джакузі та шезлонгами на даху ЖК «Оболонь Резіденс»

Персональний стиліст у МФК A136 Highlight Tower

Послуги особистого стиліста та баєра стають все популярнішими в наш час: ними користуються не лише селебріті зі світу шоу-бізнесу, а й політики, інфлюенсери, бізнесмени. Резидентам багатофункціонального комплексу A136 Highlight Tower, який зводиться за 400 м від станції «Палац Україна», не доведеться довго шукати хорошого іміджмейкера — достатньо буде просто спуститися на перші поверхи свого будинку. Тут заплановано створення Fashion Hub — простору, де професійний стиліст надасть особисту консультацію, допоможе розібрати гардероб та супроводить на шопінгу. Також мешканці МФК отримуватимуть спеціальні пропозиції від найкращих concept & department stores Києва, а приміряти привезені додому речі зможуть у спеціальній fitting room на території хмарочоса.

Забудовник: група компаній DIM.

Клас: бізнес.

Локація: Голосіївський район, вул. Антоновича, 126-138.

Вартість: від 63450 грн за кв. м.

Дізнатись більше про переваги проєкту можна на форумі ЖК «А136 Хайлайт Хауз».

У хмарочосі A136 Highlight Tower буде облаштовано спеціальну fitting room, де мешканці зможуть приміряти привезені байєрами речі

Висновки

Головний показник преміальності житлового проєкту — не його місцерозташування чи якість цегли, а набір додаткових сервісів, які пропонує девелопер. Ці опції дозволяють створити такі умови проживання, за яких резиденти почуваються обраними, гідними лише найкращого. Адже за десятки мільйонів ніколи не купують стіни та стелю, а отримують статус та комфорт.

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше