Подати оголошення

Компанія ODG Development збільшує потужності будівництва

ЖК Orange Park
ЖК Orange Park
Компанія ODG Development збільшує потужності будівництва
Дізнайтеся, які зміни планує внести компанія-забудовник у будівельний процес на своїх проєктах.

Порталу  Domik.ua стало відомо, що цього року на об’єктах забудовника ЖК Orange Park та клубній резиденції O’Club працюватиме рекордна кількість робітників та підрядників. Також, сучасною спецтехнікою поповнився власний автопарк компанії. За словами комерційного директора ODG Development Лесі Глущенко, це дозволить  тримати необхідний темп будівництва для забезпечення сучасних потреб ринку житла.

«Безумовно, якість будівництва та дотримання термінів введення в експлуатацію є одними з головних моментів для наших майбутніх резидентів. І компанія ODG Development завжди дотримується взятих на себе зобов’язань. Незабаром ми вводимо в експлуатацію ще три секції ЖК Оранж Парк — енергоефективні будинки повністю готові  до заселення: під’єднано  газ безпосередньо у кожну квартиру, забезпечується звукоізоляція підлоги, в під’їздах встановлено систему фільтрації води. Якість і швидкість — це запорука нашого проєкту, цими кредо ми керуємося», — акцентує Леся Олександрівна.

Попри невизначену економічну та зовнішньополітичну ситуацію, в компанії фіксують високий попит на житло.  Цьому сприяла постійна стабільна активність будівництва, значний досвід компанії та привабливі пропозиції для майбутніх мешканців. А ефективне управління активами гарантує стабільність фінансування будівництва.  

«Поточна ціна за квадратний метр має тенденцію до постійного зростання як шляхом природного циклу будівельної готовності, так і за рахунок зростання собівартості будівництва. Якщо на початку 2020 року вартість квадратного метра «на котловані» була близько 18 000 грн , то на початку 2022-го — вже 25 000 грн. Майже на 40% за 2 роки зросла ціна, тобто, 20% за рік. І ця тенденція буде повторюватися. Тож, чим раніше придбати нерухомість, тим доступнішим буде придбання. Крім того, зараз можна  придбати із зручними варіантами розтермінування, тому кожен може обрати для себе найкомфортніший варіант. За перебігом  робіт можна спостерігати в режимі онлайн», – підсумувала Леся Глущенко.

Адреси будівництва:

  • ЖК Orange park: село Крюківщина, вул. Одеська, 23;
  • Клубна резиденція O’Club: село Гатне, вул. Стрітенська, 33.

Новина від  компанії ODG Development

 

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше