Подати оголошення

Останні новини з будівельного майданчика ЖК OK'Land

ЖК OK`LAND
ЖК OK`LAND
Останні новини з будівельного майданчика ЖК OK'Land
Наразі фахівці працюють над зведенням трьох будинків комплексу.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ продовжує інформувати інвесторів житлового комплексу OK'Land про перебіг будівництва об'єкта. Портал Domik.ua дізнався, що наразі роботи виконуються у трьох його будинках.

Відтак, про будинок № 1 відомо, що в другій секції триває зведення вертикалу 26-го поверху та мурування стін на 13-16-му поверхах. У третій секції проводиться армування та бетонування парапетів на покрівлі, мурування стін на 18-20-му поверхах.

Також ми дізналися, що в четвертій секції завершено монолітні роботи, виконується мурування стін на 18-20-му поверхах. Паралельно із цим у першій секції триває армування та бетонування парапетів на покрівлі, мурування стін на 13-16-му поверхах.

Будівельний майданчик ЖК OK'Land


 

Що стосується будинку № 2, то наразі в другій секції завершено влаштування стяжок із 3-го по 26-й поверхи, триває оздоблення підвалів та місць загального користування (МЗК).

У третій секції влаштування стяжок виконано з 3-го по 25-й поверхи, також завершено оздоблення підвалів, виконано монтаж плитки в МЗК із 4-го по 7-й поверхи. 

Паралельно із цим влаштування стяжки триває в четвертій секції  будинку. Цей етап робіт виконано з 3-го по 20-й поверхи. Наразі триває монтаж плитки в МЗК (з 9-го по 19-й поверхи) та оздоблення (виконано з 3-го по 20-й поверхи).

Внутрішні роботи в одному з будинків ЖК OK'Land


 

Про першу секцію будинку відомо, що в ній тривають оздоблювальні роботи в підвальному приміщенні. Електромонтажні роботи та влаштування фасадів виконується в усіх секціях.

Про зведення будинку № 3 ЖК ОK’Land відомо, що в ньому виконується монтаж обладнання насосної станції.

У першій секції встановленні двері у квартири та протипожежні в ліфтовий хол та сміттєкамеру з 4-го по 23-й поверхи, встановлено люки в технічних нішах із 10-го по 15-й поверхи, залито стяжку та завершено монтаж плитки в МЗК із 5-го по 24-й. 

У другій секції встановленно двері у квартири та протипожежні двері в ліфтовий хол і сміттєкамеру з 10-го по 25-й поверхи, встановлено люки в технічних нішах із 5-го по 19-й  плитку в МЗК укладено на 4-7-му та 10-21-му. 

Додатково повідомляється, що в третій секції встановленно двері у квартири з 4-го по 12-й поверхи, змонтовано люки в технічних нішах із 6-го по 12-й, стяжку залито з 2-го по 23-й, плитку в МЗК змонтовано з 4-го по 17-й поверхи.

Ведуться роботи в насосній станції ЖК OK'Land


 

У четвертій секції встановлено двері в квартири з 4-го по 7-й поверхи, монтаж плитки в МЗК виконано із 4-го по 12-й, оздоблення МЗК наразі виконують на 21-му поверсі.

У другій, третій та четвертій секціях завершується влаштування покрівлі, в першій секції цей етап робіт виконано на 100%. 

Дізнатися більше не лише про перебіг будівництва, а й про умови придбання квартир у ЖК OK'Land можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 499 13 20.

Також долучайтеся до обговорення проєкту з іншими інвесторами на форумі ЖК ОK`Land.

Новина від Корпорації Нерухомості РІЕЛ


 

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше