Подати оголошення

Останні новини з будівельного майданчика ЖК Оk’Land

ЖК OK`LAND
ЖК OK`LAND
Останні новини з будівельного майданчика ЖК Оk’Land
Триває зведення усіх трьох будинків комплексу, деталі нижче.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ продовжує інформувати інвесторів житлового комплексу Оk’Land про перебіг його будівництва. Всі деталі дізнався й портал Domik.ua. Відтак, у першій секції будинку № 1 наразі триває монтаж вікон та підготовка до влаштування стояків опалення водопроводу та каналізації. Окрім цього, на 16-му поверсі триває мурування внутрішніх і зовнішніх стін. Паралельно із цим у другій секції фахівці продовжують  армування та бетонування парапетів на покрівлі, триває підготовка до влаштування стояків опалення водопроводу та каналізації, мурування стін проводиться на 18-му поверсі.

За повідомленням керівника проєкту, в третій секції завершено влаштування вентиляційних стояків, наразі триває армування та бетонування парапетів на покрівлі, мурування стін на 20-му поверсі, виконується підготовка до влаштування стояків опалення водопроводу та каналізації.  

Про четверту секцію відомо, що у ній виконано влаштування монолітних конструкцій та монтаж вентиляційних стояків. Триває мурування стін на 20-му поверсі. 

Будівельний майданчик ЖК Оk’Land

Також на об'єкті триває підготовка до влаштування внутрішніх електромереж, виконуються роботи з виготовлення та монтажу пожежних драбин на покрівлю.

Про будинок № 2 комплексу відомо, що в усіх його секціях завершено монтаж труб стояків каналізації та водопостачання та на завершальному етапі  влаштування стяжки у квартирах. Паралельно тривають електромонтажні роботи та монтаж пожежних драбин. Про це повідомив керівник проєкту. За його словами, фахівці виконують монтаж квартирних дверей і фальш панелей: в першій секції — з 4-го по 12-й поверх, в другій — з 3-го по 26-й, в третій — 3-го по 25-й, а в четвертій з 3-го по 24-й поверх.

У другій, третій, четвертій секціях триває утеплення фасаду.

Внутрішні роботи на об'єкті 

Триває за планом і зведення будинку № 3 ЖК «Ок’Ленд». Наразі в другій і четвертій секціях триває утеплення фасаду. Додатково повідомляється, що здійснюється  монтаж квартирних дверей і фальш панелей: в першій секції виконано з 5-го по 23-й поверх, в другій — з 3-го по 25-й, в третій — з 2-го по 22-й, а в четвертій  — з 4-го по 23-й поверх.

Також на об'єкті тривають тинькувальні роботи в місцях загального користування (МЗК) та монтаж керамічної плитки: в першій секції виконано з 4-го по 24-й поверх, в другій — з 3-го по 26-й, в третій — з 4-го по 24-й поверх. Також проводиться утеплення сходових маршів та монтаж протипожежних дверей ліфтового холу на 2-му та 3-му поверхах в усіх секціях.

Такий вигляд наразі має ЖК Оk’Land

Про паркінг відомо, що у ньому завершено влаштування пласкої покрівлі.

За додатковою інформацією щодо наявності та умов придбання квартир у комплексі звертайтеся до відділу продажу за телефоном: +38 (044) 499 13 20.

Також знайомтеся з відгуками про проєкт від інших його інвесторів на форумі ЖК Оk`Land.

Новина від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше