Подати оголошення

Перебіг будівництва ЖК Great у лютому 2022 року

ЖК Great
ЖК Great
Перебіг будівництва ЖК Great у лютому 2022 року
Дізнавайтеся всі деталі будівництва житлового комплексу у лютому поточного року.

Компанії ІB Alliance та Корпорація Нерухомості РІЕЛ звітують про стан будівництва ЖК Great. Портал Domik.ua нагадує, що перші три будинки об’єкта вже введено в експлуатацію. На завершальному етапі – роботи в четвертому, п’ятому та шостому будинках.

Наразі у цих будівлях завершено монтаж склопакетів і ліфтового обладнання. У четвертому та п’ятому будинках фахівці виконали облаштування покрівель та стяжку підлоги, у шостому будинку ці роботи виконано на 90%.

Також ми дізналися, що у п’ятому будинку завершено утеплення та фарбування фасадів, у четвертому та шостому ー цей етап робіт виконано на 85 і 25% відповідно.

Внутрішні тинькувальні роботи у четвертому будинку завершено на 93, у п’ятому ー  на 97, у шостому ー на 80%. Оздоблення місць загального користування (МЗК) виконано на 60, 65 і 15% відповідно; монтаж вхідних дверей ー на 95, 90 і 65% відповідно. Також нам стало відомо, що у четвертому та п’ятому будинках на 55% виконано облаштування внутрішніх комунікацій. У шостому будинку цей етап робіт виконано на 85%.

Відомо про завершення облаштування монолітних каркасів ще двох будинків ЖК Great ー десятого та тринадцятого. Раніше монолітно-каркасні роботи було завершено у дев’ятому та дванадцятому будинках. У всіх чотирьох будинках, окрім десятого, також завершено облаштування сходових маршів. У десятому готовність сходових маршів складає 95%. 

У дев’ятому будинку завершено мурування стін, на 70% змонтовано склопакети. У десятому будинку цей етап робіт виконано на 65 і 45% відповідно; у дванадцятому ー на 80 і 41%; у тринадцятому ー на 55 і 15% відповідно.

Окрім цього, у дев’ятому будинку на 60% завершено облаштування покрівлі та стяжки підлоги. Триває облаштування стяжки підлоги й у дванадцятому будинку (готовність 20%). 

Також у дев’ятому будинку розпочато монтаж дверей, на 40% змонтовано ліфти та на 21% виконано облаштування внутрішніх комунікацій. У дванадцятому та тринадцятому будинках розпочато монтаж мереж тепло-, електро- та водопостачання.

Ще у трьох будинках ЖК «Грейт» триває зведення монолітних каркасів. У сьомому та восьмому роботи тільки розпочато, а в одинадцятому будинку цей процес виконано на 65%. Також у ньому на 60% облаштовано сходові марші та майданчики і на 10% виконано мурування стін.

Монолітний каркас офісного комплексу, що стане частиною внутрішньої інфраструктури, готовий на 70%.

Дізнатися більше про наявність та умови реалізації квартир у новобудові можна у відділі продажу за телефоном: +38 (044) 298 66 95.

Також слідкуйте за останніми новинами та знайомтеся з відгуками про проєкт на форумі ЖК Great.

Новина від компаній ІB Alliance та Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше