Подати оголошення

Перебіг будівництва ЖК Great у жовтні 2021 року

ЖК Great
ЖК Great
Перебіг будівництва ЖК Great у жовтні 2021 року
Зведення ЖК Great йде згідно з графіком. Про результати будівельних робіт за жовтень місяць можна дізнатися з детального відеозвіту.

Портал Domik.ua й надалі слідкує за перебігом будівництва житлового комплексу Great від компаній-забудовників  ІB Alliance та Корпорації Нерухомості РІЕЛ.

Відтак, ми дізналися, що наразі вже побудовано та введено в експлуатацію перші три будинки комплексу. На завершальному етапі й будівництво будинків № 4, 5 та 6. Зокрема, в останніх завершено зведення монолітних каркасів, облаштування сходових маршів та мурування стін. Наразі майже виконано облаштування покрівель – на 97% у четвертому та п’ятому і на 90% у шостому будинках. Завершується й монтаж склопакетів – рівень готовності складає 90, 85 і 91% відповідно. 

У будинках № 4 та  5 на 70% вже завершено монтаж комунікацій. В обох будинках тривають тинькувальні роботи. Наразі рівень готовності становить 75 і 85% відповідно,а облаштування стяжки підлоги завершено на 90 і 80%. 

Також ми дізналися, що в будинках № 4 і  5 активно триває оздоблення місць загального користування (МЗК) – роботи виконано на 40 і 45% відповідно.

Паралельно із цим у будинку № 6 на 50% виконано роботи з облаштування фасаду та монтаж ліфтів. На 80 готова стяжка підлоги, а комунікації прокладено на 70%. Наразі тут тривають внутрішні тинькувальні роботи та оздоблення МЗЩК  – готовність 30 і 15% відповідно.

Про будинок № 9 відомо наступне: наразі тут завершено монолітні роботи та монтаж сходів. Окрім цього, на об'єкті на три чверті виконано мурування цегляних стін та на 30% встановлено склопакети. На 20 облаштовано стяжку підлог, на 10% змонтовано внутрішні мережі. Розпочато облаштування покрівлі будинку. 

Відразу в чотирьох будинках комплексу тривають монолітно-каркасні роботи. Відтак, у будинку № 12 цей етап робіт виконано на 80, у будинках № 10 і  13 – на 60, в будинку № 11, де раніше повністю завершили пальові роботи – на 10%.

Також нам стало відомо, що у будинках № 12 та  13 монтаж сходових маршів і майданчиків виконано на 70 і 50% відповідно. На 45 і 17% відповідно тут виконано мурування стін. Аналогічні види робіт на 10% виконано будівельниками у будинку № 10. 

У будинку № 8 ЖК Great повністю завершено пальові роботи. У будинку № 7 триває облаштування паль (готовність 35%). 

Окрім цього, на об'єкті завершено фундаментні роботи під офісним комплексом, та триває зведення монолітного каркасу будівлі (готовність 20%).

Більше не лише про стан будівництва, а й умови придбання квартир у новобудові можна дізнатися у консультантів відділу продажу за телефоном: +38 (044) 298 66 95.

Також долучайтеся до обговорення проєкту з іншими його інвесторами на  форумі ЖК Great.

Новина від компаній ІB Alliance та Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше