Подати оголошення

Перебіг будівництва ЖК Star City у січні 2022 року

ЖК Star City
ЖК Star City
Перебіг будівництва ЖК Star City у січні 2022 року
Пропонуємо детальніше ознайомитися з перебігом будівництва житлового комплексу в січні поточного року.

Компанія BudCapital традиційно інформує інвесторів житлового комплексу Star City про перебіг його будівництва у січні. Як стало відомо порталу Domik.ua, наразі на об'єкті завершується облаштування монолітних каркасів перших трьох будинків. 

Готовність каркасу першого будинку ー 90%. Окрім цього, на 75% завершено монтаж сходових маршів та майданчиків, на 70% ー зведення зовнішніх та внутрішніх стін і перегородок, на 55% ー скління фасаду. Наразі на об'єкті триває монтаж внутрішніх інженерних мереж тепло-, водо- та енергопостачання: роботи завершено на 30%. Окрім цього, в будинку розпочато роботи з облаштування стяжки підлоги.

У другому та третьому будинках на 80% виконано облаштування монолітного каркасу, монтаж сходових маршів та майданчиків. На 60% виконано мурування зовнішніх та внутрішніх стін і перегородок, а також скління фасадів. Триває облаштування внутрішніх інженерних мереж.

Монолітні каркаси четвертого та п’ятого будинків ЖК «Стар Сіті» готові на 35 і 45% відповідно. Триває монтаж сходових маршів: у четвертому будинку  готовність становить 20, у п’ятому – 35%. Паралельно із цим у п’ятому будинку розпочато мурування внутрішніх стін і перегородок, а в четвертому цей етап робіт виконано на 20%.

Також девелопер проєкту повідомив, що під восьмим будинком, де попередньо фахівці завершили котлованні , тривають пальові роботи та облаштування плити-ростверку.

Нагадаємо, що ЖК Star City – це багатофункціональний проєкт девелоперів BudCapital і «Київміськбуд», в рамках якого реалізують будівництво 8-ми будинків комфорт-класу.

Комплекс матиме власну розвинену інфраструктуру, серед об'єктів якої дитячий садок, школа-гімназія, торговельно-офісний центр, футбольний стадіон і великий освітлений парк із зонами відпочинку та прогулянковими алеями, дитячі та спортивні майданчики. На перших поверхах будинків працюватимуть магазини та різні сервіси.

Наразі в новобудові можна придбати квартиру зі знижкою (за умов 100%-ї оплати) та у розтермінування від забудовника. Всі деталі можна дізнатися у відділі продажу за телефоном: +38 (067) 247 01 22.

Також слідкуйте за останніми новинами та відгуками про проєкт на форумі ЖК Star City.

Новина від компанії BudCapital 

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше