Подати оголошення

Перепланування квартир у ЖК O2 Residence: особливості процедури

ЖК O2 Residence
ЖК O2 Residence
Перепланування квартир у ЖК O2 Residence: особливості процедури
О2 Residence будують у Дарницькому районі Києва на Харківському шосе, в 15 хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Бориспільська».

Компанія SAGA Dеvelopment нагадує, що зведення житлового комплексу О2 Residence здійснюється  за монолітно-каркасною технологією, що передбачає можливість змінювати планування помешкань на будь-якому етапі будівництва. Порталу Domik.ua стало відомо, що девелопер пропонує майбутнім інвесторам перепланувати квартиру до введення будинку в експлуатацію, що дозволить значно зменшити витрати та час.  

Перепланування квартир у ЖК O2 Residence на етапі будівництва 

Інвесторам достатньо залишити свою заявку у консультаційному відділі, після чого з  ними зв'яжеться менеджер із перепланування. Створений разом з архітектором проєкт помешкання буду узгоджуватися з інвестором. Нове планування обов'язково відповідатиме всім нормам будівництва.

Також забудовник надає можливість замовити перепланування помешкання без додаткових витрат помешкань у яких ще не заведено міжкімнатні стіни. При цьому залишити заявку інвестори мають не пізніше, ніж за 30 днів до початку мурувальних робіт на поверсі. Це обов'язкова умова, адже саме стільки часу займає розробка нового проєкту квартири та його погодження. 

Замовити перепланування квартири можна і у випадку, коли в помешканні вже зведено міжкімнатні стіни. В такому випадку інвестори мають оплатити демонтаж перегородок, мурування нових стін та внесення змін до проєкту. Вартість розраховується індивідуально. На останню впливає обсяг, складність робіт та об'єм використаних матеріалів. 

Також девелопер виділив головні обмеження у переплануванні. Погодженню не підлягають: 

  • зміни існуючих конструкцій;
  • зміна розміру, розміщення та кольору вікон;
  • скління балконів, лоджій, терас;
  • збільшення чи зменшення санвузлів.

Дізнатися більше про всі умови перепланування помешкань у ЖК О2 Residence можна за телефоном відділу сервісу: +38 (044) 494 04 00.

Також не забувайте долучатися до обговорення проєкту на форумі ЖК О2 Residence, де можна обмінятися думками про новобудову з іншими інвесторами та дізнатися актуальні новини від забудовника. 

Новина від компанії SAGA Development

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше