Подати оголошення

Переваги житлового комплексу UNIT. Home

ЖК UNIT.Home
ЖК UNIT.Home
Переваги житлового комплексу UNIT. Home
Дванадцять фактів на користь того, що житловий комплекс UNIT. Home стане однією з найінноваційніших, стильних та концептуальних новобудов країни.

Редакція порталу Domik.ua продовжує знайомити читачів з цікавими проєктами на ринку новобудов. У цій статті мова піде про UNIT. Home — унікальний житловий комплекс, інтегрований в інноваційний парк UNIT. City. Його автори надихалися Кремнієвою долиною та створювали не просто офісний плюс житловий простір, а концептуальну локацію для IT-фахівців, бізнесменів, стартаперів та інших креативників. Розповідаємо як виглядає майбутнє житлового будівництва країни.

Що будують: дев'ять багатосекційних будинків бізнес-класу заввишки від 5 до 25 поверхів, збудованих за монолітно-каркасною технологією зі стінами з керамоблоку.

Хто будує: KAN Development та UDP.

Де зводять: Шевченківський район, вул. Сім'ї Хохлових, 8; до станції метро «Лук'янівська» — 1,5 км.

Коли здадуть: житловий комплекс вводитиметься в експлуатацію у декілька черг: перша (будинок А07) — І квартал 2022 року; друга (будинок А05) — ІІ квартал 2023 року; третя (будинок А06) — ІІ квартал 2024 року.

Скільки коштує: від 52750 грн/кв. м; найдоступніша квартира (39,7 кв. м) — 2,64 млн грн.

Візуалізація проєкту UNIT. City, до складу якого входить ЖК UNIT. Home

Перевага № 1: усі бонуси прицентрального розташування.

Лук'янівка — мікрорайон з історією, який розташувався за кілька кілометрів від центру міста. Він вдало поєднує в собі ділову активність та затишну камерність. У радіусі 500-900 м від місця будівництва UNIT. Home знаходяться магазини, кафе, спеціалізована школа №70, відділення «Нової пошти», ТЦ «Променада», а також найбільша медична установа країни — Київська обласна клінічна лікарня. У пішій досяжності знаходяться Сирецький парк, Кирилівський гай, парк ім. Пушкіна, Київський зоопарк. Крім того, на Лук'янівці розташовані корпуси кількох вишів, зокрема Інститут журналістики та Інститут міжнародних відносин КНУ ім. Шевченка.

Перевага № 2: продумана до деталей концепція, що відповідає духу часу.

UNIT. Home — це житлова складова глобального проєкту UNIT. City, яка позиціонується як перший в країні інноваційний парк. Автори UNIT. City запевняють: ця локація стане місцем, де ретельно продумана екосистема дозволить великому та малому бізнесу розвиватися та взаємодіяти. Плануючи забудову території, автори проєкту черпали натхнення в Кремнієвій долині: як і там, тут буде створено місто в місті, яке поєднує в собі житловий, офісний, розважальний та освітній формати. при цьому мети створити другу Кремнієву долину немає: UNIT. City — унікальний проєкт, стверджують його творці.

Проєкт UNIT. City складатиметься з житлової та офісної частини — вони розташуються по сусідству, але будуть розділені

Перевага № 3: все, що потрібно для життя, і навіть трохи більше.

UNIT. City спроєктовано за принципом мультифункціонального простору, тому на території комплексу заплановано всю необхідну інфраструктуру. Тут буде власний бізнес-квартал з офісами та коворкінгами, медичний центр, школа, фітнес-комплекс, підземний паркінг, паркова зона з дитячими та спортивними майданчиками. Причетні до UNIT.Home жартують, що завдяки такій розвиненій інфраструктурі допомагають людині купити час і навіть недорого.

На території ЖК UNIT. Home буде створено всю необхідну соціально-культурну та побутову інфраструктуру

Перевага № 4: майбутнє вже тут.

Під час створення житлового простору UNIT. Home особлива увага приділялася впровадженню smart-технологій у проєкт. Управлятиме інженерними комунікаціями кожного будинку і моніторити їхній стан буде автоматизована система BMS. Наприклад, вона зможе автоматично зменшити температуру опалення, якщо на вулиці потепліло, сигналізувати про протікання або подати сигнал на центральний пульт про несанкціоноване вторгнення. За ефективне освітлення території відповідатиме система SMART Lighting, яка адаптуватиме освітлення комплексу залежно від часу доби та погодних умов. На ліхтарях також розмістяться інформаційні табло, камери спостереження та точки доступу Wi-Fi. Система SMART Home вестиме облік усіх ресурсів (тепло, вода, електрика), передаватиме свідчення на смартфони мешканців та до комунальних служб міста.

Перевага № 5: ком'юніті друзів та колег.

У 2021 році UNIT.City — один із найбільших центрів інновацій у Центральній та Східній Європі. Щоб стати його резидентом, компанія має пройти конкурсний відбір. «У нас є три основні критерії. Ми дивимося, наскільки глобально мислять проєкти, наскільки вони інноваційні та які технології у них «під капотом», умовно кажучи», — стверджує керуючий партнер UNIT.City Максим Бахматов. Так на території UNIT.City буде створено унікальну бізнес-спільноту, всередині якої можна буде ділитися ідеями, знаходити партнерів та однодумців, об'єднуватись за інтересами. Адже головне значення інноваційного парку не в офісних площах чи житлових будинках, а в середовищі. Саме цілісна екосистема створює можливості для народження успішних стартапів, які виростуть у нові «фейсбуки» чи «еппли».

Важливим елементом UNIT. Home життя в ЖК стане нетворкінг

Перевага № 6: вдома — отже у безпеці.

У UNIT. Home з'явиться власна служба безпеки, співробітники якої патрулюватимуть територію та реагуватимуть на виклики мешканців. Для попередження інцидентів буде встановлено інтелектуальну систему відеоспостереження з алгоритмами розпізнавання осіб та нетипової поведінки. Додаткові функції безпеки — патрульний дрон, який облітатиме всю територію та сигналізуватиме про підозрілі порушення, надшвидкий інтернет із захистом від кібератак. На ліхтарях у ЖК UNIT. Home встановлять тривожні кнопки — за їхньою допомогою резиденти зможуть оперативно повідомити про інцидент у службу безпеки для відповідного реагування.

Перевага № 7: ЗОЖ як стиль.

Нове покоління обирає здоровий спосіб життя і в житловому комплексі UNIT. Home буде максимально реалізовано цю складову. Так, на території новобудови збудують медичний центр, який працюватиме на основі IT-технологій. Клієнти зможуть завести електронні медкартки, і система автоматично нагадуватиме про профілактичні осмотри, необхідні маніпуляції тощо. Також тут з'явиться сучасний фітнес-центр, і кожен клієнт зможе онлайн записатися на тренування, оцінити в реальному часі заповненість залу, запросити спортивне меню з UNIT. Cafe. Зафіксувати досягнення тренувань можна буде в електронний щоденник, який сам сформує меню з урахуванням потрібної калорійності та харчових навичок користувача, допоможе замовити спортивне харчування в UNIT.Cafe та передасть усі дані на медичну картку.

Перевага № 8: якісна освіта — найкраща інвестиція.

На території комплексу відкриється Новопечерська школа, розрахована на 1200 студентів. Вона умовно поділена на дві частини: молодша (1-4-ті класи) та старша (5-11-ті класи) школа. Над програмою навчання у цій школі працювали провідні українські освітяни, а також консультанти, запрошені з Канадського бюро міжнародної освіти. Водночас вони створили педагогічну програму, яка поєднує українські національні стандарти з провідними методиками США, Канади та Британії. Школу інтегрують в інформаційну систему кампусу. Це дозволить відстежувати навчальний прогрес школяра, бути в курсі важливих подій, отриманих оцінок та переміщення дитини територією UNIT.City. Крім школи, на території комплексу вже працюють IT-академія ucode та школа бізнесу UNIT.

На території ЖК UNIT. Home відкриється приватна Новопечерська школа

Перевага № 9: паркінг без проблем.

Проблема з паркуванням часто стає головним болем мешканців сучасних новобудов. У ЖК UNIT. Home буде створено інтелектуальну паркувальну систему: відеокамери на в'їзді зможуть розпізнавати державні номери на автомобілях, ідентифікувати резидентів комплексу, а спеціальний GPS-додаток вкаже на карті вільне на паркінгу місце. Для машин тут збудують підземний паркінг на 2746 місць, куди можна буде спуститися ліфтом, а також відкриті наземні стоянки. Вони розміщені так, щоб машини не заїжджали до внутрішніх дворів будинків. Інноваційний парк підтримує використання екологічного транспорту — кожне десяте місце на паркуванні буде забезпечене зарядкою для електрокарів.

Перевага № 10: із турботою про резидентів.

Підтримувати спілкування з мешканцями UNIT. Home буде сервісний центр, що працює цілодобово без вихідних. Всі запити, що надходять до центру, будуть негайно оброблятися — не доведеться чекати ранку чи понеділка, коли відкриється офіс.

Перевага № 11: стильна архітектура.

Проєктуванням ЖК UNIT. Home займалось бюро «Архіматика». У компанії зізнаються, що довго шукали візуальне рішення, яке б відповідало духу місця і залучало прогресивну творчу молодь.

Підсумком досліджень стала чітка, але водночас різноманітна структура з геометричних правильних осередків — юнітів. При цьому юніти не вишиковуються в нудну коробку, а утворюють пластичну композицію. Їхня конфігурація і розташування не підпорядковані якомусь суворому порядку, на перший погляд сітка фасаду виглядає хаотичною. У UNIT.Home не буде жодного будинку, що повторюється — кожна будівля має свій унікальний рельєф — і жодної типової квартири.

Головний архітектор бюро «Архіматика» Дмитро Васил'єв — один із авторів проєкту ЖК UNIT. Home

Перевага № 12: розтермінування на сім років.

Оскільки ЖК UNIT. Home — масштабний проєкт і будуватиметься не один рік, забудовники пропонують інвесторам тривале розтермінування . Його можна оформити максимум на сім років, перший внесок становить від 10%. При цьому важливо пам'ятати, що отримати квартиру у власність можна лише після виплати щонайменше 70% від її вартості.

Висновки

Якщо забудовники дотримаються всіх вищеперелічених обіцянок, по завершенні будівництва UNIT.City стане повноцінним містом у місті — з усією інфраструктурою, сферою послуг та розваг, можливостями для освіти та роботи, відпочинку та, власне, життя. При цьому він буде візуально привабливим та зручним, безпечним та «розумним».

Тим, хто придивляється до купівлі нерухомості в новобудові, рекомендуємо звернути увагу, що ціна на квартири в ЖК UNIT. Home стрімко зростає. У листопаді 2019 року мінімальна ціна квадратного метра становила 32 850 грн, а поточного року — 52 800 грн. Разом за два роки — плюс 60,7% до вартості.

Тішить, що столичні забудовники не бояться освоювати подібні непопулярні локації: комплекс зводиться на території колишнього мотоциклетного заводу, поруч із цвинтарями та Бабиним Яром.

Детальніше дізнатися про проєкт, вартість квадратного метра та перебіг будівельних робіт можна на форумі ЖК «Юніт. Хоум».

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою

Коментарі відвідувачів

1 комментар
Оксана• 

Комплекс, как говорят автолюбители, "полный фарш". Но место... Это же сколько лет должно пройти, чтобы там нестрашно было ходить вечерами?

0+1
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше