Подати оголошення

Повний огляд інфографіки житлового комплексу Hello House

ЖК Hello House
ЖК Hello House
Повний огляд інфографіки житлового комплексу Hello House
Перший проєкт нового забудовника — це завжди цікаво та хвилююче. Розповідаємо, чим, крім мальовничих видів та доступних цін, планує залучати інвесторів забудовник ЖК Hello House.

Зміст

У січні 2022 року забудовник Nice Development оголосив про початок залучення інвестицій у свій перший проєкт — житловий комплекс Hello House, який зводиться на Райдужному масиві. Редакція порталу Domik.ua з'ясувала всі характеристики новобудови, вивчила локацію та визначила, наскільки вигідною може бути інвестиція у цей проєкт.

Технічні характеристики

Житловий комплекс Hello House належить до категорії «комфорт плюс» і складатиметься з трьох будинків, розташованих на закритій території. Другий та третій будинок будуть зблоковані в один та об'єднані з першим будинком двоповерховим стилобатом. Висота кожної секції — 26 поверхів. Зводять всі секції за монолітно-каркасною технологією, стінові отвори викладатимуть газобетоном 300 мм. Перші два поверхи, на яких знаходитиметься комерція, забудовник планує обладнати системою вентильованих фасадів, а вище — декоративним тинькуванням.

Система водопостачання запланована загальноміською, а ось тепло та воду мешканці Hello House отримуватимуть завдяки власній газовій котельні, розташованій на даху. По поверхах людей будут розвозити швидкісні ліфти: два пасажирських і один вантажопасажирський на кожному поверсі. На даний момент забудовник проводить тендер між двома виробниками ліфтового обладнання: OTIS та Mizui.

Архітектура комплексу досить типова для київських новобудов — стрункі будинки, сучасність яких підкреслюють контрастне оздоблення та панорамні вікна. Візуальним акцентом стануть бірюзові вертикальні та горизонтальні смуги, а врівноважить конструкцію темно-сіре декоративне оздоблення перших поверхів.

Вводити комплекс в експлуатацію забудовник планує в дві черги: перший будинок буде зданий у IV кварталі 2023 року, другий та третій — у ІІ кварталі 2024-го.

Розташування та інфраструктура

Новобудова Hello House зводиться на лівому березі столиці, а саме у Дніпровському районі. Це мікрорайон Райдужний, що розташований між Троєщиною та Воскресенкою. Зручна транспортна розв'язка дозволяє за 10-15 хвилин автомобілем дістатися і до правобережної Оболоні (7 км), і до лівобережної Дарниці (4 км). Найближча зупинка громадського транспорту знаходиться за 200 м від будівельного майданчика. Звідси вирушають автобуси, тролейбуси та маршрутки на Позняки, Лісовий масив, Голосієво, до станцій метро «Дружби народів», «Оболонь», «Почайна» та «Либідська».

Райдужний — мікрорайон із добре розвиненою інфраструктурою. Так, у радіусі кілометра від майбутньої новобудови працює чотири муніципальні дитячі садки №№ 282, 670, 688, 801, спеціалізована школа № 234 з поглибленим вивченням економіки та права, а також приватний ліцей «Столиця». Поруч знаходиться амбулаторія №5, де приймають лікарі основних спеціальностей. Продукти можна купити в супермаркетах «Сільпо», «Фора» та «Новус».

Головна перевага Райдужного масиву — у його камерності, затишності та великій кількості зелених зон. За 300 м від житлового комплексу Hello House розташоване озеро Радунка з прогулянковими доріжками, прихованими в тіні дерев. Тут облаштований міський пляж, волейбольний майданчик, альтанки для барбекю, у теплу пору року працюють літні тераси ресторанів із живою музикою та кальянами. З боку проспекту Шухевича, за кілометр від будмайданчика, розташований ще один міський парк, благоустрій якого завершився у 2021 році. Тут можна знайти ігровий та спортивний майданчики, прогулятися по вимощених доріжках вздовж водойми, погодувати качок та закинути вудки з дерев'яних понтонів. Власники собак оцінять кінологічний майданчик, обладнаний усім необхідним для тренування домашніх улюбленців. Парк добре освітлений у темний час доби, для додаткової безпеки встановлено «тривожну кнопку», за допомогою якої можна викликати екстрену допомогу.

Крім того, ще у 2017 році в міській адміністрації ухвалили детальний план території, який змінить вигляд Райдужного масиву та сусідньої Воскресенки. Згідно з цим планом, тут мають з'явитися спортивний центр (на західному березі озера), багаторівневий наземний паркінг (на місці кооперативу «Московський»), нова дорожня розв'язка на перетині бульвару Перова і проспекту Шухевича. Збільшити кількість місць у дитячих садках та школах планується шляхом прибудови нових корпусів до існуючих освітніх закладів.

Перші два поверхи житлового комплексу зарезервовані забудовником під комерцію, тому майбутні мешканці зможуть користуватися нею, буквально не виходячи з дому. На даху стилобату буде створено зелену зону відпочинку для резидентів комплексу. У вхідних групах планують облаштування лобі, що відповідають класу «комфорт плюс»: з м'якими диванами, дзеркальними панелями від підлоги до стелі та живими рослинами.

Візуалізація лобі у житловому комплексі «Хеллоу Хаус»

У дворі буде розташований дитячий майданчик з гумовим покриттям та зона для занять спортом із сучасними тренажерами. Потрапити на територію комплексу зможуть лише мешканці та їхні гості: в'їзди та вхід контролюватимуться фізичною охороною. Оскільки двір Hello House буде закритий від автомобілів, залишати їх місцеві мешканці зможуть на гостьовій стоянці (близько 100 машино-місць) або підземному паркінгу, який розміститься під другим і третім будинками (48 машино-місць).

Нерухомість у ЖК Hello House

У новобудові передбачена нерухомість кількох типів: житлова, комерційна, паркомісця та комори. У лютому 2022 року забудовник реалізує лише житлову нерухомість у першому будинку. Загалом у Hello House заплановано 849 квартир, із них 298 розташовані у першому будинку. Тут представлено житло від компактних студій площею 28 кв. м до просторих дворівневих квартир на 128 кв. м.

Як ми вже писали, на перших двох поверхах розмістяться комерційні приміщення. З 3-го по 24-й рівні передбачено по 12 квартир та три ліфти — два пасажирські та один вантажопасажирський. На 25-му та 26-му поверхах — по 13 квартир та чотири ліфти.

Завдяки правильній геометрії секцій планування квартир тут ергономічні, без скошених кутів та заокруглених стін. На останніх поверхах представлені незвичайні варіанти дворівневого однокімнатного житла: на першому поверсі тут розташований передпокій, санвузол та кухня-вітальня, на другому — спальня з лоджією та ще один санвузлом. Лоджії будуть відокремлені від кімнат перегородкою, яку в разі потреби нескладно буде демонтувати, збільшивши житлову площу.

Вартість квадратного метра у ЖК Hello House стартує від 26 950 грн. Найдоступніша квартира-студія в новобудові на даному етапі коштуватиме інвестору 879 тис. грн. Для порівняння: у ЖК «Райдужний», розташованому в 200 м, подібна квартира на етапі котловану коштувала 580 тис. грн у 2018 році. За три роки її цінник виріс практично втричі — у січні 2022-го студію в ЖК «Райдужний», яке наразі вводиться в експлуатацію, можна купити за 1,61 млн грн.

Тип нерухомості Площа, кв. м Вартість, грн за кв. м
1-кімнатні Від 28 до 54 Від 26 950
2-кімнатні Від 51 до 60 Від 26 950
Дворівневі Від 49 до 128 тимчасово не продаються

Комплектація квартир у новобудові

Нерухомість у житловому комплексі Hello House передаватиметься власникам у чорновому варіанті. Стіни залишать без обробки, на підлогах зроблять цементно-піщану стяжку. Напівпанорамні вікна з відступом 50 см від підлоги й до стелі засклять двокамерними склопакетами — якого саме бренду поки що невідомо, оскільки проводиться тендер. Також забудовник установить металеві протиударні вхідні двері, радіатори опалення, лічильники у місцях загального користування.

Умови купівлі

Придбати квартиру в житловому комплексі Hello House можна двома способами:

  1. сплатити 100% вартості нерухомості — у цьому випадку загальна ціна квартири розраховується за мінімальною вартістю квадратного метра;
  2. оформити розтермінування від забудовника. Перший внесок становить від 50%, залишок сплачується рівними частинами щомісяця до введення секції в експлуатацію. У разі розтермінування в ціну квадратного метра закладається подорожчання.

Про забудовника

Nice Development — девелоперська компанія, що об'єднує команду фахівців у сфері будівництва житлових комплексів. Представники компанії заявляють, що ставлять собі за мету створити такі проєкти, в яких кожен знайде свою атмосферу та планування незалежно від віку, способу життя та кількості членів сім'ї. Hello House — перший проєкт забудовника, який має стати його візитною карткою.

Долучитися до обговорення новобудови можна на форумі ЖК «Хелло Хауз»

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2022

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою

Коментарі відвідувачів

2 коментаря
Оксана• 

На рендерах выглядит гораздо выше, чем есть на самом деле.

0+2
Ilon_Mask• 
Оксана,

Вы, наверное, хотели сказать "чем будет" - потому что в наших реалиях далеко не факт, что картинка будет соответствовать реальности. Да и что вообще построят - девелопер какой-то ноунейм

0+2
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx