Подати оголошення

Повний огляд нового житлового комплексу Senat в інфографіках

ЖК Senat
ЖК Senat
Повний огляд нового житлового комплексу Senat в інфографіках
Чим планує дивувати інвесторів забудовник, що зводить комплекс бізнес-класу в найзеленішій локації столиці — на Теремках.

Зміст

Як стало відомо журналістам порталу Domik.ua, влітку 2021 року девелоперська компанія GEOS розпочала в Голосіївському районі столиці будівництво нового проєкту — житлового комплексу Senat. Продажі в новобудові почнуться в серпні-вересні поточного року, поки ж редакція вирішила з'ясувати, що являтиме собою проєкт з амбітною назвою та відмінною локацією.

Так виглядатиме житловий комплекс «Сенат» від забудовника «Геос» 

Технічні характеристики новобудови

Житловий комплекс Senat — це проєкт бізнес-класу, що складатиметься з трьох будинків, власної інфраструктури та закритої території з місцями відпочинку для резидентів. Перший та другий будинок матимуть по дві секції, третій — три. Деякі секції будуть каскадної поверховості, але максимальна висотність не сягатиме вище 14 поверхів. Комплекс будуватимуть за монолітно-каркасною технологією зі стінами з керамоблоків 250 мм — екологічного будматеріалу, що має меншу вагу та більшу теплопровідність у порівнянні з червоною цеглою. Один керамоблок здатен замінити від 2 до 16 цеглин під час кладки, що значно скорочує терміни будівництва. Зовнішні стіни ЖК Senat будуть утеплювати мінеральною ватою 150 мм. Далі буде змонтовано систему вентильованого фасаду, що зменшить тепловтрати взимку та захистить будинки від надмірного нагрівання влітку. Зовнішні стіни перших поверхів оздоблять керамогранітом, а вище — клінкерною цеглою європейського стандарту. На відміну від облицювальної цегли, яка опалюється за температури 800-10000℃, клінкерна опалюється за більш високих температур — 1100-13000℃. Це забезпечує матеріалу однорідну структуру, отже — поліпшені експлуатаційні характеристики.

На перших поверхах ЖК «Сенат» передбачені комерційні приміщення  

На перших двох поверхах житлового комплексу заплановані комерційні приміщення. На останніх розмістяться дворівневі квартири з так званим «другим світлом» — вітражними вікнами висотою в два поверхи. В кожному будинку будуть облаштовані дизайнерські лобі з м’якими меблями та стійкою консьєржа. Розвозити мешканців по поверхах будуть швидкісні безшумні ліфти KLEEMANN — однієї з провідних світових компаній на європейському та міжнародному ринку. В кожній секції буде встановлено по чотири ліфти. Щоб не порушувати приватного життя резидентів комплексу, вхід до комерційних приміщень буде виконаний із окремого входу та з окремими ліфтами, не пов’язаними з житловими поверхами.

Забудовник планує ввести першу чергу ЖК Senat в І кварталі 2023 року, а останню — в IV кварталі 2024-го.

Концепція житлового комплексу Senat

Новобудова зводиться в Голосіївському районі Києва, який часто називають «легенями столиці». Так, майже 60% локації займає Голосіївський національний парк, що має площу 141 га та є найбільшим міським парком в Європі. За даними столичних станцій моніторингу стану повітря, Голосіївський район демонструє найнижчий рівень забруднення повітря в порівнянні з іншими житловими масивами Києва. 

Мікрорайон Теремки, що входить до складу Голосіївського району, вже кілька років активно забудовується: так, в поточному році тут зводиться 6 житлових комплексів. Серед них — масштабний проєкт «Республіка», що складається з 16 будинків, і багатоповерховий комплекс «Метрополіс», максимальна висота якого сягає 34-х поверхів. На цьому тлі компанія GEOS вирішила зробити акцент на камерність атмосфери ЖК Senat, екологічність будівельних матеріалів і по-європейськи стриманий архітектурний стиль, наріжним каменем якого є не помпезна форма, а якісне наповнення.

I поруч, і на території самого житлового комплексу «Сенат» буде багато зелених зон 

Розташування та інфраструктура

Новий проєкт від девелопера GEOS буде розташований у столичному мікрорайоні Теремки-3, на ділянці землі між Академією праці та житловим комплексом «Республіка». Звідси можна пішки дійти до станції метро «Теремки», відстань до якої складає 700 м. Зупинка наземного транспорту знаходиться ще ближче — в 100 м від будмайданчика.

Теремки почали активно розвиватися з відкриттям станції метро в мікрорайоні, ​​тобто в 2013 році. За ці роки тут з'явилися дитячі садки, приватні та державні школи, торговельно-розважальні центри та інша соціально-комерційна інфраструктура. Так, в радіусі кілометра від місця зведення ЖК Senat розташовані:

  • торговельно-розважальний центр «Республіка»;
  • дитячі садки № 667, 642, 726, 513, НВК «Ромашка» та «Барвінок»;
  • муніципальні школи № 132, 230, 260 та приватні навчальні заклади International Innovative School, Respublika Kids;
  • дві дитячо-юнацькі спортивні школи;
  • клуб верхової їзди для дорослих і дітей на іподромі;
  • будівельний супермаркет «Епіцентр»;
  • супермаркет «Метро»;
  • торговельно-розважальний центр «Магелан» з галереєю бутиків, фуд-зоною, кінотеатром;
  • спортивні клуби iGym, Sport Life, FitCurves.

Окремо варто відзначити, що в 300 м від місця зведення житлового комплексу Senat знаходиться торговельно-розважальний центр «Республіка», відкриття якого заплановано на кінець поточного року. Тут на 300 000 кв. м розміститься більше 500 магазинів відомих брендів, інноваційна зона розваг Neopolis з атракціонами і 12-зальним кінотеатром, а також Oasis — унікальний справжній парк, що знаходиться під куполом і квітне цілий рік. Також «Республіка» матиме у своєму розпорядженні критий паркінг на 3500 машино-місць.

Житловий комплекс Senat матиме й власну інфраструктуру. На закритій території, яка буде цілодобово охоронятися, розмістяться сучасний дитячий майданчик і спортивна зона з тренажерами. На перших поверхах відкриються точки сфери послуг, зокрема великий супермаркет площею 1100 кв. м. Відпочити резиденти ЖК Senat зможуть на відкритій терасі або в зоні барбекю, де будуть встановлені альтанки, обладнані всім необхідним для гриль-вечірки. В окремому місці буде облаштований йога-простір, де можна буде займатися фізичними практиками та медитаціями. Особливу увагу забудовник приділить озелененню комплексу — оскільки Голосіївський район є найзеленішим в столиці, ця тема буде продовжена у дворах ЖК Senat. Зелені зони тут будуть облаштовані за канонами ландшафтного дизайну.

Залишати свої автомобілі мешканці новобудови зможуть на одному з трьох паркінгів. Один із них буде наземним, два — підземними. Загальна кількість паркувальних місць складе 329. Також у кожному будинку будуть передбачені окремі комори для зберігання велосипедів.

Квартири в ЖК Senat: планування та площі

Загалом в новобудові заплановано розміщення 637 квартир. Мінімальна площа житла складає 34,18 кв. м, максимальна — 141,37 кв. м. Поки що забудовник не надає планувань, але у відділі продажу стверджують, що всі вони матимуть геометрично правильну форму без гострих кутів та заокруглених стін, отже будуть ергономічними та зручними. Окрема «фішка» проєкту — квартири з власними терасами, на яких мешканці зможуть облаштувати приватні зони відпочинку. Ця опція користується особливою популярністю у постпандемійні часи: невідомо, коли введуть черговий карантин, а дихати свіжим повітрям хочеться завжди.

Тип квартир Площа, кв. м
1-кімнатні 34,18 до 50,56
2-кімнатні 65,47 до 90,47
3-кімнатні 82,38 до 126, 74
Дворівневі 80,8 до 141,37

Умови купівлі житла в ЖК Senat

Житловий комплекс Senat вже стартував: отримана вся дозвільна документація, а на будмайданчику за короткий час виросли перші чотири поверхи. Продаж нерухомості почнеться у серпні-вересні поточного року, тож про вартість квадратного метра стане відомо приблизно наприкінці літа. Поки що бажаючі можуть залишити заявку на сайті проєкту — їм менеджери зателефонують одразу, як розпочнеться реалізація квартир.

Відомо, що придбати житло в Senat можна буде як у разі 100-відсоткової оплати нерухомості, так і на виплат. Безвідсоткове розтермінування буде надано забудовником до завершення будівництва першої черги. Перший внесок — від 30%.

Про забудовника

Будівельна компанія Geos працює на українському ринку з 2004 року та на європейському — з 2016-го. В портфелі девелопера — понад 800 тис. кв. м житла. Серед найвідоміших українських проєктів — Richmond, Cardinal, Chelsea, Central, Orange City, Adamant, Alter Ego, Family & Friends, Aria та інші. В Європі забудовник зводить Erkel Residence, Sunny Side, River Passage, Raday Residence (Угорщина) та Arsenal Suites (Іспанія).

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою

Коментарі відвідувачів

3 коментаря
Seva• 
Хорошая локация, и сам проект интересный, жаль только, что о ценах ничего не сказано. Ну и соседство с "Республикой" слегка напрягает: после ее заселения плотность населения взрастет в стократ
-1+4
Оксана• 
В той же Республике квадрат стартует примерно с 50к, здесь меньше не будет, несмотря на то что еще котлована нет. А не будет, потому как 1) бизнес-класс 2)малоэтажность 3)локация
0+2
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше