Подати оголошення

Прибирання квартири: чому вигідно звернутися до клінінгової компанії

Прибирання квартири: чому вигідно звернутися до клінінгової компанії
Чистота в житловому приміщенні потрібна не тільки для комфорту домашнього оточення. Порядок - це джерело нормального самопочуття, міцного сну, гарного настрою.

Однак багатьом людям, через їхню сильну зайнятість, не вистачає часу на самостійне наведення чистоти в квартирі. Навіть коли в сім'ї у когось є така можливість, він витратить чимало часу та сил! Лише одне миття вікон, віконних рам та балкона може зайняти цілий робочий день. Таким чином, прибирання квартир, а особливо якщо це велике житло, — важка праця, яку краще доручити профільним майстрам клінінгової компанії. Послуг досвідчених клінерів потребують не тільки зайняті люди, а й сім'ї з дітьми, людьми похилого віку, тваринами, тобто всі ті, кому часто не вистачає сил, часу на самостійне прибирання.

Клінінгові компанії: переваги

Використання послуг клінерів має багато переваг, відзначимо найсуттєвіші:

  • Клінінгові роботи займають мінімальний час, але виконуються якісно. Для досягнення високого результату наведенням чистоти одночасно займаються кілька клінерів під керівництвом бригадира, кожен із яких робить щось одне. Наприклад, один фахівець упорядковує кухню, другий дезінфікує сантехніку, інший займається сухою та вологою обробкою вітальні, спальні.
  • Не треба нічого купувати. Сюди також можна зарахувати той факт, що не доведеться якось готуватися до приїзду клінерів. Працівники клінінгової компанії приїжджають на місце зі своєю технікою та безпечними миючими засобами. Якщо купувати всю хімію та збиральну техніку окремо, потрібно буде заплатити чималі гроші.
  • Добре навчені клінери приділяють увагу навіть тим місцям, на які ми не звертаємо увагу в процесі збирання власними силами. Наприклад, фахівці очистять плінтуси, радіатори, видалять пил з антресолей, проведуть обробку плитки, швів спеціальним розчином, щоб запобігти поширенню плісняви, а також виконають інші роботи на запит клієнта.

Окрім стандартного набору послуг, клінінгові компанії часто готові виконати додаткові роботи. Наприклад, дуже популярна професійна чистка диванів. Вона дозволяє швидко оновити м'які меблі - позбутися плям, потертостей, старих плям. Найчастіше багато хто замовляє послугу миття посуду, холодильника. У міжсезоння актуальною є послуга професійного миття вікон та інші роботи.

Як працюють клінінгові компанії

В даний час на ринку України працює безліч клінінгових компаній, які мають гарну репутацію на ринку. Наприклад проведемо діяльність однієї з них, розглянемо, як реалізує заявки з наведення чистоти компанія Прибирання 24. Ця організація не перший рік на ринку клінінгових послуг. Тут працюють лише досвідчені та відповідальні клінери, які отримали профільну підготовку. З інших нюансів Прибирання 24 відзначимо:

  • Час виконання. Генеральне прибирання квартири займає приблизно 5-8 годин. Термін залежить від того, яка площа у житлового приміщення, чи клієнт замовляє додаткові послуги.
  • Якісний інвентар. Клінінг житлових приміщень здійснюється за допомогою професійних миючих пилососів. Також у роботі використовуються пароочисники, вони не лише оновлять текстильні предмети інтер'єру, але й допоможуть вивести шкідливі мікроорганізми, наприклад, пилових кліщів.
  • Безпека. У своїй роботі клінери Прибирання 24 використовують лише екологічну хімію, яка, з одного боку, абсолютно безпечна для людини і тварин, з іншого — чудово справляється з будь-якими, навіть застарілими плямами — іржею, слідами від напоїв тощо.

Щоб замовити послугу в прибиранні 24, достатньо оформити заявку на офіційному сайті цієї клінінгової компанії. Потім менеджер зв'язується з майбутнім клієнтом, щоб обговорити деталі майбутніх робіт, зорієнтувати за ціною. За потреби представники Прибирання 24 відвідають об'єкт для підрахунку вартості прибирання та уточнення нюансів. Після бригада клінерів виїжджає на об'єкт у зручний для клієнта час. У результаті потрібно лише прийняти роботу та насолоджуватися затишком свого житла.

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx