Подати оголошення

Simple Investment & Really Building взяли участь у телемості забудовників Київ-Тель-Авів

ЖК 4U
ЖК 4U
Simple Investment & Really Building взяли  участь у телемості забудовників Київ-Тель-Авів
26-27 жовтня відбувся телеміст Київ-Тель-Авів. Його тема «Інвестування в ринок нерухомості України: прибуток і ризики». Дізнайтеся, які забудовники та агенції нерухомості в ньому взяли участь, та які питання вони обговорювали.

Порталу Domik.ua стало відомо, що у прес-центрі інформаційного агентства «Українські новини» 26-27 жовтня відбувся телеміст Київ-Тель-Авів на тему: «Інвестування в ринок нерухомості України: прибуток і ризики».

До організації телемосту долучилися посольство України в державі Ізраїль та бізнес-платформа «Глобальна ізраїльська ініціатива». Телеміст також відбувся за підтримки Міністерства закордонних справ України та організації Ukraine Invest. 

Телеміст у прес-центрі інформаційного агентства «Українські новини»

Відреагували  на цю подію й провідні українські девелопери та агенції нерухомості Simple Investment & Really Building, DIAZ, GEOS, Edelburg Development, RIEL, Ukraine Sotheby’s International Realty. Вони, в свою чергу, стали співорганізаторами телемосту. 

Компанії Simple Investment & Really Building – співорганізатори телемосту

Формат останнього був представлений оглядом українського ринку нерухомості та девелоперів. Окрім цього, було розглянуто правові та фінансові інструменти для потенційних ізраїльських інвесторів. 

Ізраїльським інвесторам українська сторона презентувала ексклюзивні бізнес-тури. Вже з нинішнього  грудня вони зможуть приїхати до Києва та самостійно ознайомитися з об'єктами, що їх зацікавили. 

Переваги й користь такого партнерства оцінять обидві сторони. Адже ізраїльські інвестиції в українську нерухомість та можливість комерціалізації цих інвестицій, за оцінками експертів, щорічно привнесуть  пасивний прибуток у розмірі від 10%.  

Новина від компанії  Really Building

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше