Подати оголошення

Темпи будівництва ЖК «Містечко Підзамче» у вересні 2021 року

ЖК Містечко Підзамче
ЖК Містечко Підзамче
Темпи будівництва ЖК «Містечко Підзамче» у вересні 2021 року
Дізнаємось як просувається будівництво всіх частин проекту.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ підготувала черговий детальний звіт про перебіг будівництва житлового комплексу «Містечко Підзамче». Портал Domik.ua дізнався, що наразі активно триває зведення четвертої черги. Відтак, у секції Г-3 тривають монолітні роботи (готовність 80%). Паралельно із цим  триває облаштування сходових маршів.

У третій черзі монолітні роботи повністю завершено. Наразі у секції В-4 завершується  облаштування парапетів. Також ми дізналися, що загальна готовність змурованих стін у третій черзі становить 25%.

Будівельний майданчик комплексу «Новий Форт»

Що стосується другої черги будівництва ЖК «Містечко Підзамче», то наразі тут тривають фасадні роботи (готовність 35%). Паралельно із цим фахівці у секції Б-1 завершили облаштування покрівлі. Цей етап робіт у секції Б-2 виконано на 40%. Також повідомляється про завершення зведення окремо розташованого паркінгу.

Окрім цього, у секції В-6 третьої черги комплексу «Брама» фахівці зводять стіни фундаменту. В секції В-5 завершено облаштування котловану, залито бетонну підготовку, наразі триває облаштування фундаментної плити.

Також повідомляється, що галерею переходу паркінгу між секціями В-5 і Б-1 виконано на 100%.

Триває будівництво комплексу «Брама»

У секції Б-3 другої черги завершено облаштування монолітного каркасу будівлі. Про це повідомив керівник проєкту будівництва. Паралельно у секціях Б-1 і Б-2 триває мурування стін. У Б-1 цей процес виконано на 70, а у Б-2 — на 100%.

Також відомо, що в першій черзі комплексу «Брама» завершено монолітні роботи, загальна готовність змурованих стін становить 80%. Окрім цього триває монтаж вікон (готовність 25%), оздоблення фасадів (готовність понад 15%), благоустрій та перенесення існуючих міських мереж із плями забудови.

Дізналися ми й про перебіг будівництва секції № 7.1 третьої черги комплексу «Вежа». Наразі тут зведено три поверхи. Про це повідомив керівник проєкту. У секції № 7.2 триває зведення вертикалу 7-го поверху, тоді як в секції № 7.3 монтують вертикальні елементи 6-го.

У секції № 8.1 завершується облаштування перекриття 4-го поверху і триває зведення вертикальних елементів 5-го. 

Перебіг будівництва комплексу «Вежа»

Що стосується другої черги будівництва комплексу «Вежа», то наразі у секції № 6.1 триває облаштування вертикалу 4-го поверху. Тим часом, у секції №  5.1 завершено монолітні роботи та зведення стін, а в секції № 4.4 виконано облаштування плити перекриття 6-го поверху, триває зведення вертикалу 7-го.

Також забудовник інформує, що в секції № 4.3 тривають фасадні роботи, а в секції № 4.2 завершено мурування стін, облаштування покрівлі й монтаж вікон, триває облаштування фасаду.

У першій черзі виконується благоустрій території. У секції А-1 завершується зведення моноліту 9-го поверху, розпочато облаштування парапетів, мурування стін на 1-му. У секції А-2 завершено мурувальні роботи та розведення вентиляції й каналізації.

У секції А-3 завершено облаштування покрівлі та на 70% виконано оздоблення фасаду. Також тут виконали мурувальні роботи та завершили розведення вентиляції й каналізації. 

За додатковою інформацією щодо наявності та умов придбання квартир у комплексі звертайтеся у відділ продажу за телефоном: + 38 (032) 294 98 59.

Підтримати обговорення проєкту з іншими інвесторами можна на форумі ЖК «Містечко Підзамче».

Новина від Корпорації Нерухомості РІЕЛ

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

Переїзд у нову квартиру: найнеобхідніші меблі та предмети інтер'єру

1
Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Як продати квартиру без посередників за 48 годин?

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше