Подати оголошення

Як продати кредитну квартиру в Україні?

Як продати кредитну квартиру в Україні?
Що робити, якщо власник квартири не справляється з кредитним навантаженням і змушений продавати нерухомість? Чи реально продати квартиру з боргом за іпотекою?

Розбираємося, як продати кредитну квартиру в Києві та Київській області, разом із експертами фінансової компанії Status Finance з експертизою у сфері кредитування та досвідом понад 11 років.

Причини продажу кредитної квартири

У людей змінюються життєві обставини, фінансове становище, плани на майбутнє. Хтось не може платити за кредитом, хтось вирішив переїхати в іншу країну та продати нерухомість, а хтось хоче отримати фінанси на розвиток свого бізнесу. Але що робити, якщо за кредитним договором квартира перебуває в заставі у банку — чи реально її продати? Так, якщо знайти покупця, який буде готовий зняти іпотеку та оформити купівлю-продаж на законній підставі.

Описуємо алгоритм дій, як продати кредитну квартиру та отримати максимум від реальної ринкової вартості.

5 кроків для продажу кредитної квартири

  1. Визначення стартової ціни.
    Бажано звернутися до експерта, який проконсультує щодо реального діапазону цін на ринку та коректно оцінить квартиру.
  2. Отримання письмової згоди на продаж кредитної квартири.
    На цьому етапі потрібно звернутися із заявою до банку, де було оформлено іпотеку. Зазвичай на розгляд такого звернення йде до п'яти робочих днів.
  3. Підписати договір з ріелтором.
    Після того, як дозвіл банку на продаж заставної квартири отримано, виконано перерахунок за кредитом, краще відразу звертатися до професійного ріелтора, який допоможе швидко продати квартиру в обумовлені терміни.
  4. Провести переговори з потенційними покупцями.
    Один із найскладніших і стомлюючих етапів. Багато покупців бояться зустрічних позовів після продажу квартири, починають наполягати на великій знижці. Часто такі переговори не призводять до жодного результату, особливо якщо до угоди не було залучено експерта у сфері продажу нерухомості.
  5. Укласти угоду купівлі-продажу.
    На цьому етапі необхідно звернутись до нотаріуса, гроші бажано передавати у банку. При цьому частина грошей відправляється на покриття основного боргу. Після того, як кредит у банку буде закрито, нотаріус знімає іпотеку з нерухомості та протягом 1-2 годин проводить угоду купівлі-продажу.

Якщо проаналізувати кожен етап, бачимо, що на продаж кредитної квартири може піти досить багато часу — не факт, що вдасться знайти покупця за кілька тижнів або навіть місяців. Також доведеться витратити гроші на оплату послуг оцінювача нерухомості, професійного ріелтора, нотаріуса. Чи є більш простий, швидкий і менш витратний спосіб продати кредитну квартиру? Так — звернутися до спеціалізованої фінансової компанії, що займається кредитуванням та терміновим викупом нерухомості.

Як продати кредитну квартиру за 48 годин?

Фінансова компанія Status Finance організує терміновий викуп нерухомості, бере на себе вирішення юридичних та бюрократичних питань. Переваги співпраці зі Status Finance:

  • викуп нерухомості за 90% вартості;
  • видача кошти за 48 годин;
  • безкоштовне оформлення необхідних документів + ​​безоплатна оцінка вартості;
  • закриття всіх боргів по квартирі та/або зняття арештів.

Status Finance викуповує проблемну нерухомість в Києві і видає гроші на руки готівкою у будь-якій валюті. Щоб отримати розгорнуту консультацію експерта, переходьте на сайт фінансової організації Status Finance — залишайте заявку через кнопку зворотного зв'язку або пишіть в один з месенджерів.







 

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

Демонтаж металоконструкцій у Києві та області

1
Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше