Подати оголошення

Забудовник ANDRIYIVSKY City Space презентував концепцію ресторану

ЖК ANDRIYIVSKY City Space
ЖК ANDRIYIVSKY City Space
Забудовник ANDRIYIVSKY City Space презентував концепцію ресторану
Дізнайтеся більше про особливості концепції ресторану в комплексі від SAGA Development

Портал Domik.ua продовжує знайомити інвесторів SAGA Development із особливостями й перевагами новобудов девелопера. Цього разу ми дізналися більше про концепцію гастрономічного закладу в ANDRIYIVSKY City Space. 

«Адреса ANDRIYIVSKY City Space: вулиця Андріївська, 22. Звідси 5 хвилин пішки до набережної Дніпра та близько 10 хвилин до улюбленого  променаду  киян і гостей столиці — вулиці Сагайдачного. Неподалік знаходяться магазини та заклади відомих у місті рестораторів, завдяки чому резиденти нашого будинку неподалік матимуть вдосталь гастрономічних місць. . Але головне з них буде знаходитись в ANDRIYIVSKY City Space», — таку інформацію про проєкт можна знайти на його офіційному сайті.

Ресторан у ANDRIYIVSKY City Space

А так про ресторан у новобудові, говорить компанія-забудовник: «Ми взяли на себе сміливість запропонувати мешканцям ANDRIYIVSKY City Space найкращий ресторан з-поміж всіх закладів гастрономічно-коктейльного Подолу та запроєктували його на 9-му поверсі нашого будинку. Враховуючи таке розташування, звичайно, для ресторану ми обрали панорамні вікна. Адже інакше яким чином гості зможуть насолоджуватися видом на Поділ і Дніпро?».

Якими ж будуть характеристики закладу? Ось, що ми дізналися. Площа ресторану — 350 кв. м, місткість — 80 осіб. І це тільки всередині. Головною особливістю закладу стане тераса на 489 кв. м і 100 посадкових місць.

«Кружляти у танці подумками або насправді тут точно захочеться. Лише уявіть, як після довгого дня з мільйоном важливих рішень ви сідаєте за улюблений столик. Теплий вітер з Дніпра лоскоче обличчя і ви розумієте, що сьогодні вже не треба нічого вирішувати і нікуди бігти. Ви зробили найкращий вибір. Ви — вдома. Сьогодні ви залишаєтеся тут», ー так натхненно про заклад відгукується девелопер проєкту.

За додатковою інформацією про наявність та умови придбання квартир у ANDRIYIVSKY City Space звертайтеся до відділу продажу за телефоном: +38 (044) 290 18 04. 

Також знайомтеся з відгуками про проєкт на форумі  ANDRIYIVSKY City Space.

Новина від компанії SAGA Development

Оцініть статтю
0 голосів

Читайте також

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Інвестиції у своє майбутнє з безпечним ЖК DELREY

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Безпека та Комфорт: Чому слід звернути увагу саме на ЖК DELREY?

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Спеціальна пропозиція на квартири бізнес-класу у ЖК DELREY

Поділіться вашою думкою
0 коментарів
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше