Подать объявление

13 причин, чому в ЖК Park Lake City ваше життя буде тривалим 

13 причин, чому в ЖК Park Lake City ваше життя буде тривалим 
ЖК Park Lake City будують в Обухівському районі в селі Підгірці за адресою: вулиця Київська, 15/45. До центру Києва – 20 хвилин їзди на автомобілі.

Чи можна  знайти ідеальне місце для життя, так щоб і безпечно, і екологічно, і щоб жити за містом, але й щоб не довелося відмовлялися від усіх благ мегаполісу? Розібратися в цих питаннях порталу Domik.ua, допомагали представники групи компаній DIM, які  стверджують, що віднайшли таке місце та зводять щодо  цих  принципів житловий комплекс Park Lake City. Забудовник розповів про 13 причин, чому ЖК Park Lake City зробить тривалішим  ваше життя.

1. Екологія.

 ЖК Park Lake City розташований на відстані 15 км від Києва, у передмісті, що вважається найчистішим та найзеленішим у столичному оточенні.

Чисте повітря, оточення природи та достатня кількість сонячного світла позитивно впливають не тільки на самопочування, але й продовжують життя. Це довели дослідники з Гарварду, після вивчення показників здоров’я  понад ста тисяч жінок. Як показали дослідження, в середньому, ті, хто мешкає поруч із власним садком або парком, живуть на 12% довше, аніж містяни.  Також відомо, що захворювання дихальних шляхів та онкохвороби у жителів міст  розвиваються на 34 та 13% частіше,  ніж у жителів  передмістя.

2. Власне озеро .

На території комплексу є власне озеро площею понад 3,8 га.  Мешканці новобудов зможуть тут відпочивати, ловити рибу, кататися на сапах чи каяках. Навколо озера буде облаштована доріжка для пробіжок.

Поруч із водоймою мозок людини відключається від буденних стресів та має змогу розслабитися. Вчені довели, що на відпочинку біля води зникають тривожні думки, знижується рівень тривожності, зменшується напруга. Після такої «перезагрузки» мозок починає краще мислити, з’являється натхнення та творчі ідеї.

3. Більше зелені

Територія Park Lake City буде багата на зелень, у тому числі й рідкісних порід. Тут зростатимуть червоний дуб, метасеквоя, японська верба, ірга Ламарка. Забудовник висаджує одразу дорослі дерева, тому не треба буде чекати доки вони виростуть.

Австралійські вчені встановили, що на зниження рівня стресу впливає і оточення. Так, жителі  зелених районів рідше страждають від стресів та психологічних проблем. Цікавим спостереженням  поділився професор Іхаб Ельзеяді з університету Орегона в 2011 році. Він виявив, що    приємний краєвид з  вікна підвищує ефективність роботи. Такий висновок він зробив спостерігаючи за своїми колегами. Саме ті співробітники, робочі місця яких  були доповнені вікнами з виглядом на природу, показували кращі результати в роботі.

4. Артезіанська вода

Усі мешканці ЖК Park Lake City зможуть насолоджуватися чистою та корисною водою з артезіанської свердловини (завглибшки 164 м), котра тече просто з кранів квартир.

Ще одне цікаве дослідження показало, що щоденне вживання артезіанської води знижує ризик виникнення захворювань шлунку на 40 та інфарктів – на 25%. У досліджені брали  участь декілька тисяч людей. Доведено також, що люди, які  вживають артезіанську воду, менш схильні до онкозахворювань.

5. Неймовірні краєвиди

Мешканці новобудов зможуть милуватися мальовничою природою та пагорбами Підгірців і Ходосівки просто з вікон власних квартир та терас.

А як довели вчені з американської клініки Майо та університету штату Айова, проживання в місцях з гарними краєвидами робить людей більш щасливішими та здатне зробити життя тривалішим на 3-5 років.

6. Низька забудова

Усі будинки Park Lake City – чотириповерхові, проте в кожному встановлюються німецькі ліфти Schindler.

Як стверджують психологи, в районах з малоповерховою забудовою люди почувають себе комфортніше. Окрім цього, більш низькі будівлі не заважають милуватися пейзажами та більш гармонійно вписуються у природне оточення.

7. Ком’юніті

Для забудовника важливо створення єдиного ком’юніті в ЖК «Парк Лейк Сіті». Мешканці перебуватимуть у оточенні близьких за духом людей зі спільними інтересами.

Велике коло спілкування позитивно впливає на тривалість життя. Це довели американські вчені з університетів штатів Юта і Нова Кароліна. Друзі можуть допомогти справитися зі стресовою ситуацією, стати мотиватором, підштовхнути на боротьбу зі шкідливими звичками.

8. Естетика архітектури

Мінімалізм та ергономічність фасадів надають будинкам ЖК Park Lake City привабливості та естетичності.

Вивченням цього питання займалися вже британські вчені з Уорікського університету. Групам добровольців було запропоновано оцінити понад 212 тис. фото британських міст та обрати найкрасивіші. Порівнявши майже півтора мільйони відповідей з показниками здоров’я людей, що проживають у містах з фото, вчені зробили висновок, що жителі  красивих озеленених районів із сучасними будинками, почувають себе щасливішими та здоровішими.

9. Панорамні вікна

Великі вікна комплексу забезпечують високий рівень інсоляції та дозволяють милуватися гарними краєвидами.

Сонячне світло благотворно впливає на настрій та продуктивність роботи. Цей висновок зробили британські вчені, в ході глобального дослідження Indoor Generation. Також стверджується, що достатня кількість сонячного проміння на день допомагає краще спати вночі, а його нестача – згубно впливає на здоров’я.

10. Продумані планування та високі стелі

Забудовник подбав про комфорт мешканців, тому  висота стель в помешканнях  становитиме 3 м, а всі планування квартир просторі та продумані.

Наявність вільного простору позитивно впливає на самопочуття. Це з’ясувала група вчених з Австрії, Канади, Чилі, Данії та США. Був проведений експеримент, де респондентів поділили на дві групи та запропонували виконати завдання у приміщеннях з висотою стель  3 та 2,4 метри. Група, що сиділа у приміщенні з вищими стелями краще справлялася з виконанням завдання та пропонувала більш креативні варіанти його вирішення. Як стверджують вчені, секрет полягає у психологічному відчутті свободи.

11. Власна тераса

У Park Lake City всі квартири з терасами, а їхня мінімальна площа становить 9 кв. м. Тут можна приємно проводити час з друзями, милуватися природою та відпочивати від справ.

Наявність тераси у помешканні дозволяє створити візуальний контакт з природою. Це в свою чергу зменшує рівень стресу, депресії та тривожності.

12. Fireplace

Це окремий майданчик, де мешканці комплексу зможуть збиратися дружною компанією та гарно проводити час.

Дослідники університету штату Алабама провели експеримент із понад 220 учасниками та довели, що тривале споглядання вогню знижує кров’яний тиск. Також такий відпочинок дозволяє почувати себе більш розслабленим.

13. Бігова доріжка навколо озера

Забудовник створив для мешканців комплексу бігову доріжку довжиною 1250 м. Це гарна новина для любителів активного способу життя та імпульс для тих, хто завжди мріяв розпочати ранкові пробіжки.

Цим питанням вчені займаються понад 15 років, досліджуючи показники 55 тис.  людей у віці від 18 до 100 років. Доведено, що двогодинна щотижнева пробіжка протягом 40 років може збільшити життя людини  в середньому на 3 роки. А регулярні заняття бігом зменшують ризик передчасної смерті на 25-40%.

А які ще переваги комплексу знаєте ви? Долучайтеся до обговорення проєкту на форумі ЖК Park Lake City та діліться своїми особистими думками. 

Новина від групи компаній DIM

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее