Подать объявление

Як обставити будинок за фен-шуєм

Як обставити будинок за фен-шуєм
Фен-шуй – це китайський винахід гармонізації будь-якого простору, де знаходиться, працює і живе людина. Чому б і нам не скористатись віками відточеною філософією фен-шуй, вважає Domik.ua, і радить спробувати щось змінити відповідно до даного вчення.

Китайський народ дуже винахідливий і близький з природою, оскільки віками вивчає навколишній світ і бере дуже багато від природи того, чого не помічає звичайна людина мегаполісів. Оскільки немає нічого більш гармонійного ніж жива природа і все що в ній відбувається, допитливі китайці хочуть буди в гармонії і з природою, і з самим собою, вигадуючи всілякі теорії та догми.

От і в фен-шуй існує кілька простих правил, які обіцяють зробити ваше житло більш гармонійним.

Також читайте: 6 причин оформити дитячу кімнату за феншуєм

Прибирання означає очищення

Візьміть за правило тримати свій будинок чи квартиру у чистоті. Дотримуйтесь порядку, розкладаючи відразу все по місцях, а один раз на тиждень зробіть генеральне прибирання, заглядаючи в усі віддалені куточки оселі та наводячи там лад. Сприятливий потік енергії “Ци”, який ми хочемо мати в оселі, не може співіснувати із захаращеними полицями та шафами, з пилюкою під ліжками і не митим посудом.

Спробуйте скористатись талісманами

У різних народів є амулети та талісмани. Вони з'являються як спроба персоніфікувати енергію у вигляді речовинних предметів. У фен-шуй є свої талісмани, які допоможуть активізувати зони, вони споріднені до стихій тієї чи іншої зони. Придбані талісмани і ваша в них віра спроможні творити чудеса.

Поступова активізація зон

Філософія китайців не терпить метушні Якщо ви вже зацікавились фен-шуєм, оволодівайте вченням поступово, ступаючи й осмислюючи кожен новий крок. Лише в цьому разі можна досягти бажаного успіху. Так і з активізацією зони. Не сподівайтесь, що активуєте одразу усі зони - й прийде благодать в оселю. Це не так. Активуйте одну зону, і почніть з тієї, де є негаразди. Якщо активізація спрацювала, тоді переходьте до наступної і т.д. Терпіння без метушні - й енергія “Ци” запрацює на вашу користь.

Дотримуйтесь міри в усьому

Не думайте, що якщо наставите по декілька амулетів і талісманів по усіх зонах – прийде щастя. По-перше, ознайомтесь з усіма речовинними атрибутами та тим, за яку саме зону вони відповідають. Майте на увазі, що магічні помічники, якщо їх забагато, можуть вступити між собою в суперечку, і тоді замість користі одержите неприємності.

Пилюка – ворог сприятливого потоку енергії

Знання за фен-шуєм використані, зони визначені, амулети стоять по місцях, але це лише початок. Талісмани, амулети, кімнатні рослини-захисники, які відповідно до фен-шую стоять по своїх місцях, повинні утримуватись в абсолютній чистоті без осідання пилу. Слідкуйте за чистотою, інакше вони не працюватимуть на вас.

Сприятлива енергія “Ци” приживеться і допомагатиме лише там, де живуть наполегливі люди, які не стоять на місці, а знаходяться в постійному русі: кмітливі, винахідливі, настирливі. Людина – коваль свого щастя!

Інформаційно-аналітичний відділ Domik.ua

© domik.ua, 2015

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее