Подать объявление

Акційна пропозиція на двокімнатне житло в ЖК Bavaria City

Акційна пропозиція на двокімнатне житло в ЖК Bavaria City
ЖК Bavaria City зводять у столичному передмісті, в селі Крюківщина, на вулиці Василя Стуса, у 20-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Теремки».

З нагоди початку шкільного сезону, будівельна компанія KM Group підготувала спеціальні пропозиції на двокімнатні квартири у ЖК Bavaria City. Як стало відомо порталу Domik.ua, у інвесторів є можливість забронювати певні помешкання на сайті житлового комплексу і отримати знижку. Як зауважили у забудовника, бронювання терміном на 4 дні не передбачає передоплати. Акційна вартість квадратного метра становить 13 300 грн.

Пропозиції від забудовника у ЖК Bavaria City

У таблиці нижче наведено інформацію щодо доступних планувань, на які розповсюджується пропозиція забудовника, а також розмір знижки.

Квартира, №

Площа помешкання, кв. м

Розмір знижки, грн

5

48,7

22 900

11

48,3

22 700

50 

49,9

23 400

53

55,8

26 200

Планування квартири №50  у ЖК Bavaria City

Крім того, для інвесторів доступні лояльні умови розтермінування на всі планування другої черги будівництва комплекса: лише 30% першого внеску і комфортні виплати залишкової суми протягом 30-ти місяців.

Зазначимо, що влітку забудовник повідомив про планове підвищення цін у жовтні 2019 року, тож інвесторам варто поквапитись і скористатися всіма вигодами. Уточнити інформацію та дізнатися подробиці можна у відділі продажів за телефоном: +38 (099) 394 70 00.

Доступне планування в ЖК Bavaria City

Стисло про житловий комплекс

Bavaria City — житловий комплекс бізнес-класу, який об'єднає в собі чотири будинки з власною інфраструктурою. У 10-поверхових новобудовах запроектовані одно-, дво-, три- та чотирикімнатні квартири площею від 35 до 113 кв. м.

Комерційна нерухомість на перших поверхах призначена для крамниць, аптек, кав'ярень, фітнес-центру, приватного дитячого садочка та інших об'єктів соціально-побутової сфери.

На прибудинковій території і подвір'ях заплановані місця для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики. По зовнішньому периметру передбачені зони паркування автомобілів. Доступ на закриту територію комплексу здійснюватиметься за пропускною системою. Додаткову безпеку забезпечуватимуть власна служба охорони та відеоспостереження.

Дізнатися про інфраструктуру поблизу, а також ознайомитися з відгуками інвесторів та поділитися своїми міркуваннями можна на форумі ЖК Bavaria City.

Новина від компанії KM Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением

Комментарии посетителей

2 комментария
Валерия• 
размер скидки - это сумма на всю квартиру?
0+0
Bavaria City• 
Здраствуйте! Цена по акции 13300 грн за м2, цена в сентябре на квартиры 18 000 грн за м2, на 4 квартиры максимальная скидка, например на кв. N 53 максимальна скидка 26 200 грн.
0+0
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее