Подать объявление

Акційна пропозиція у ЖК UNIT.Home 

Акційна пропозиція у ЖК UNIT.Home 
Житловий комплекс UNIT.Home будується в Шевченківському районі Києва за адресою: вулиця Сім’ї Хохлових, 8. У 17-ти хвилинах пішої ходи – станція метро «Дорогожичі».

Портал Domik.ua дізнався, що в житловому комплексі UNIT.Home розпочинаються морозні знижки. Компанія UPD та KAN Development пропонують своїм клієнтам заощадити до 17% від вартості житла. Усе що вам потрібно – це обрати планування та забронювати квартиру вже зараз, адже пропозиція діє лише до 20 грудня 2020 року. 

Акційна пропозиція в ЖК UNIT.Home

Детальні умови акції – у відділі продажу та за телефоном: + (044) 333 99 99.

Нагадуємо, що ЖК UNIT.Home – це новобудова бізнес-класу, яка складається з 9-ти будинків різної висоти поверхів.  У продажу представлені одно-, дво-, та трикімнатні квартири з площею від 30 до 126 кв. м. 

«Юніт.Хоум» – це ультрасучасне рішення для молодих та креативних людей, у яких є бажання відійти від старого формату планування та спробувати щось нове. Надійний консьєрж-сервіс, створений, щоб допомагати майбутнім мешканцям  будинку у різних ситуаціях: від виклику сантехніка – до замовлення доставки квітів. Власна інфраструктура, піша досяжність до супермаркетів, скверів та парків – інші вагомі переваги проєкту. Також поряд розташовані Київський зоопарк, парк КПІ, Кирилівський гай та парк ім. Пушкіна. Недалеко знаходяться банківські відділення, шиномонтаж та заклади харчування. 

Технологія будівництва – монолітно-каркасна. Стіни викладуть  із керамоблока. Квартири реалізують без оздоблення. Мінімальна вартість квадратного метра – 43 850 грн.

Більше інформації про об’єкт можна отримати на форумі ЖК UNIT.Home.

Новина від компанії «КАН Девелопмент»

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее