Подать объявление

Акційне розтермінування на квартири у ЖК HOME & PARK Comfort House

Акційне розтермінування на квартири у ЖК HOME & PARK Comfort House
ЖК HOME & PARK Comfort House зводять на вулиці Бежівка, 14, що у місті Бориспіль Київської області. Дорога від станції столичного метро «Бориспільська» займає 19 хвилин їзди на автомобілі.

Чи можна купити квартиру за рік, якщо не вистачає повної суми для сплати? У компанії SAGA Development вважають, що стати господарем власного житла у HOME & PARK Comfort House можна і за 12 місяців, якщо чітко спланувати виплати розтермінування. Адже, як стало відомо порталу Domik.ua, у комплексі, до 15 лютого 2020 року, діють акційні умови розтермінування. Перший внесок за будь-яку обрану житлову нерухомість становить лише 99 000 грн. І, головне, забудовник запевняє – ніякого здорожчання протягом усього періоду виплат не буде.

Акційні умови розтермінування у HOME & PARK Comfort House

Зазначимо, на поточний момент до продажу представлено 30 видів планувань, серед яких одно-, дво-, три- та п’ятикімнатні помешкання, у тому числі дворівневі. Площа квартир варіює від 28 до 139 кв. м.

Дізнатися про умови акційного розтермінування, а також про планування у наявності можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 299 50 80.

Одне з доступних планувань у ЖК HOME & PARK Comfort House

Стисло про житловий комплекс

HOME & PARK Comfort House – новобудова з власною парковою локацією, орієнтована на молоді родини з дітьми. У комплексі запланований семисекційний будинок заввишки 17 поверхів, де передбачена житлова та комерційна нерухомість. Окремі нежитлові приміщення на перших поверхах заплановані для дитячих візків та велосипедів.

У комплексі планують відкрити власний дитячий садочок нового покоління. З’явиться тут і центр дитячого розвитку, і сімейна кав’ярня.

На затишному і безпечному подвір’ї, яке створять завдяки розташуванню секцій, облаштують локації для відпочинку та дозвілля дорослих і дітей.

Із зовнішньої сторони будинку на вулиці Бежівка облаштують зони паркування автомобілів. Також, тут з’явиться паркова локація з зеленими галявинами та пішохідними алеями.

Будинок зводять поруч із центром міста, де зосереджені інфраструктурні об’єкти, а саме:

  • зупинки громадського транспорту;
  • навчальні заклади;
  • мережеві супермаркети;
  • центральний ринок;
  • аптеки;
  • кав’ярні;
  • державні заклади тощо.

Обговорення щодо проекту, його характеристик та локації відбувається на форумі ЖК HOME & PARK Comfort House, де також можна залишити власний коментар.

Новина від компанії SAGA Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx