Подать объявление

Акція «Чорний листопад» у ЖК «Мюллер Хаус»

Акція «Чорний листопад» у ЖК «Мюллер Хаус»
ЖК «Мюллер Хаус» зводять у селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області, на вулиці Соборній, 119, за 10 хвилин їзди на автомобілі від станцій столичного метро «Житомирська» й «Академмістечко».

Порталу Domik.ua стало відомо, що у ЖК «Мюллер Хаус» передбачені знижки на житлову нерухомість. Купуючи квартиру в комплексі у листопаді 2019 року на умовах повної сплати, інвестори можуть заощадити до 7% від її вартості. У грошовому еквіваленті, як порахували в компанії BD Holding, вигода інвестора може складати до 114 300 грн. Тобто, мінімальна вартість квадратного метра становитиме 13 800 грн.

Знижки на квартири у ЖК «Мюллер Хаус»

Варто зауважити, що це приваблива ціна за оселю, ключі від якої інвестори отримають менше ніж через півроку, адже перший і другий будинки планують ввести в експлуатацію в I кварталі 2020 року.

На поточний момент, у продажі залишились одно-, дво- та чотирикімнатні квартири площею від 38,1 до 91,3 кв. м. Отримати консультацію щодо планувань можна у менеджерів відділу продажів за телефоном: +38 (044) 299 21 30.

Стисло про житловий комплекс

ЖК «Мюллер Хаус» – це три сучасні багатосекційні новобудови у баварському стилі. У 10-поверхових будинках запроектовано 546 квартир, у тому числі дворівневі. У помешканнях передбачено від однієї до п’яти кімнат, а також передпокої, кухні, санвузли, лоджії або балкони, а у деяких і гардеробні.

Новобудова у ЖК «Мюллер Хаус»

На території проведуть озеленення та облаштують місця для відпочинку, занять спортом та дитячих ігор. У комплексі передбачено наземні зони для паркування автомобілів.

Мешканцям новобудови будуть доступні інфраструктурні об’єкти селища. У пішому доступі – дитячі садочки, школи, супермаркет, крамнички, кав’ярні, фітнес-клуб тощо.

Обговорити характеристики проекту можна, приєднавшись до спілкування інвесторів, на форумі ЖК «Мюллер Хаус».

Новина від компанії BD Holding

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее