Подать объявление

Коломойський обзавівся нерухомістю в Києві

Коломойський обзавівся нерухомістю в Києві
Співвласник “Приватбанку” Ігор Коломойський став одноосібним господарем ВАТ “Центрелеватормельбуд”, що має в своєму розпорядженні декілька тисяч квадратних метрів нерухомості по бульвару Шевченка, 34-б, у Києві.

За інформацією “Деловой столицы”, для цього Коломойський викупив 50% частку компанії у свого бізнес-партнера - депутата “нашоукраїнця” Олександра Третьякова.

28 травня було оголошено про появу у ВАТ “Центрелеватормельбуд” одноосібного власника (100% акцій), яким стала кіпрська фірма Vensimars Managament Ltd.

Ще станом на квітень кіпріотам належала тільки половина статутного фонду “Центрелеватормельбуду”, а другою половиною володіла інша фірма Dertus Finance Group Ltd, зареєстрована на острові Тортолла.

Однак, на зборах акціонерів, зі складу правління ВАТ були виведені Марія Бурмич, Валентина Махлай та голова правління Олександр Новиков, які, за даними видання, є рядовими службовцями нафтетрейдерської компанії “АТЕК-95?, контрольованої Третьяковим.

На їхні місця прийшли вихідці з Дніпропетровщини Ігор Хмельов і Андрій Шабаєв та новий голова правління Євген Медвінський, які свого часу працювали у структурах компанії “Оптіма трейд”, що належить мільярдеру Ігорю Коломойському.

Видання відзначає, що об`єктом операції між Коломойським і Третьяковим стала нерухомість в центрі Києва, від оренди яких “Центрельоватормельбуд” минулого року тримав 1 мільйон гривень доходів.

Орендарями приміщень по бульвару Шевченка, 34-б, є “Главред-медіа”, “Телекритика”, “Вісті в Україні” і “РА “Медіа-нова”.

За офіційною версією, першопочатково це був одноосібний бізнес Третьякова, але на початку 2009 року у нього з’явився партнер Коломийський, який викупив 50% акцій, ще 10% достались американському холдингу CME.

Видання припускає, що операція з акціями “Центрелеватормельбуду” є завершальним етапом розділу спільної власності двох бізнесменів.

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx