Подать объявление

Березневі пропозиції від забудовника ЖК Bavaria Сity

Березневі пропозиції від забудовника ЖК Bavaria Сity
Житловий комплекс Bavaria Сity реалізують у селі Крюківщина Києво-Святошинського району Київської області, на вулиці Василя Стуса, у 20-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції столичного метрополітену «Теремки».

Порталу Domik.ua стало відомо, що у березні на інвесторів ЖК Bavaria Сity чекають приємні новини у вигляді вигідних  пропозицій. Так, з нагоди 8 Березня, у разі купівлі квартири в другому будинку комплексу до 15 березня 2020 року, будівельна компанія KM Group дарує всім жінкам-інвесторам $1000. Крім того, за умови повної сплати, забудовник надає 3-відсоткову знижку. Вартість житлової нерухомості у майбутній новобудові складає, грн/кв. м:

  • 17 000 грн за квадратний метр – на останні квартири;
  • 15 500 грн/кв. м – на акційні квартири;
  • 13 500 грн за метр квадратний – у дворівневих помешканнях.

Зазначимо, що інвестори можуть скористатися розтермінуванням із мінімальним першим внеском у розмірі 30% та виплатами до 30-ти місяців.

Подарунок від будівельної компанії KM Group

Забудовник також повідомив, що останні житлові помешкання реалізують й у першому будинку, який, до речі, планують ввести в експлуатацію вже у II кварталі 2020 року. Звернемо увагу, що є можливість придбання  житлової нерухомості на умовах переуступки, а квадратний метр майже готового житла коштує 19 000 грн. 

Останні квартири у двох будинках ЖК Bavaria City

Гарна новина очікує й на потенційних інвесторів – у ЖК «Баварія Сіті» починається будівництво третього будинку. А отже, поки забудовник оформлює необхідні документи, інвестори можуть скористатися сприятливим моментом і забронювати квартиру за спеціальними цінами. Вартість квадратного метра на старті продажу третьої черги встановлена у розмірі 15 000 грн. На перші 10 квартир забудовник пообіцяв спеціальні ціни, а саме:

  • 14 000 грн/кв. м – на 5 однокімнатних квартир;
  • 13 000 грн за метр квадратний – у 5-ти дво- або трикімнатних плануваннях.

Інвесторам третього будинку також доступна купівля квартири на виплату строком на 36 місяців, при цьому перший внесок має бути не менший ніж 30%.

Нагадаємо, що Bavaria Сity – житловий комплекс бізнес-класу. Проектом забудови заплановане зведення чотирьох 10-поверхових будинків з власною інфраструктурою та комплексним благоустроєм території. У комплексі заплановані послуги охоронної служби, а також передбачені системи перепусток та відеоспостереження.

Приєднатися до спілкування інвесторів та забудовника можна на форумі ЖК Bavaria Сity.

Новина від компанії KM Group

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее