Подать объявление

Березневі суперпропозиції у ЖК Millennium State

Березневі суперпропозиції у ЖК Millennium State
ЖК Millennium State зводять у місті Буча, за адресою: вул. Івана Кожедуба, 3. Дорога від станції київського метро «Академмістечко» займає 25 хвилин їзди на автомобілі.

Порталу Domik.ua стало відомо, що у ЖК Millennium State діють привабливі умови придбання нерухомості. Так, лише  у березні 2020 року, на квартири у секції 4а встановлена спеціальна вартість – 630 доларів США за квадратний метр. Або, як зазначає будівельна компанія R-Building, інвестори можуть скористатися безвідсотковим розтермінуванням до 20-ти місяців.

Вигідне інвестування у нерухомість ЖК Millennium State

Також, цілком реально придбати житло від забудовника з максимальною комплектацією у розстрочку на етапі здачі. Наразі, можна купити готову квартиру на виплату до 30-ти місяців, сплативши лише 50%.

Розтермінування від забудовника ЖК Millennium State

Зазначимо, що на поточний момент інвестувати можна у нерухомість площею від 34,29 до 132,88 кв. м. Інвесторам доступні одно-, дво-, три-, чотири- та п’ятикімнатні помешкання. Серед планувань – дворівневе житло. Мінімальна вартість квадратного метра по комплексу становить 15 900 грн.

Дізнатися деталі пропозицій, а також отримати консультацію щодо доступних планувань і їх вартості, можна у відділі продажів за телефоном: +38 (095) 509 00 75.

Нагадаємо, що у ЖК Millennium State планують створити комфортні умови для проживання та відпочинку мешканців. Новобудова  являтиме собою 11-поверховий будинок, 10 секцій якого зведуть у вигляді прямокутника. У комплексі  передбачена житлова і комерційна нерухомість. Загальна кількість квартир становитиме 800, у понад 30-ти варіантах планувань. На прибудинковій території проведуть озеленення та різноплановий благоустрій. Тут з’являться місця для відпочинку та проведення дозвілля дітей і дорослих. Забудовник планує запровадити розгалужену систему відеоспостереження та інші зручності й сервіси задля підтримки комфорту, затишку і безпеки.

Ознайомитись із відгуками інвесторів та залишити власний коментар щодо об’єкта можна на форумі ЖК Millennium State.

Новина від будівельної компанії R-Building

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Инвестиции в свое будущее с безопасным ЖК DELREY

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Безопасность и Комфорт: Почему следует обратить внимание именно на ЖК DELREY?

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Специальное предложение на квартиры бизнес-класса в ЖК DELREY

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx