Подать объявление

Більшого вимагай: унікальні пропозиції преміальної нерухомості на прикладі ЖК Krauss Gallery

Більшого вимагай: унікальні пропозиції преміальної нерухомості на прикладі ЖК Krauss Gallery
Розбираємося на прикладі житлового комплексу Krauss Gallery, яку начинку пропонують забудовники інвесторам преміальних новобудов.

Содержание

Навесні 2021 року в Києві будується 27 житлових комплексів преміумкласу — це 8% від загальної кількості новобудов у столиці. Однак навіть у такому вузькому колі вирує жорстка конкурентна боротьба. Й боротися є за що: інвестори елітних ЖК готові платити на 50-60% більше за квадратний метр, аніж середньостатистичні покупці нерухомості в новобудові. На які переваги можуть розраховувати інвестори, купуючи ЖК преміального класу — в огляді від порталу Domik.ua.

Жити в центрі подій

Покупці житла економ- і комфорт-класу орієнтуються на наявність метро в пішій досяжності. Інвестори сегменту «бізнес» хочуть жити в центрі або прицентральних районах з розвиненою інфраструктурою. Ті, хто вибирає преміумклас, не готові йти на компроміси у виборі житла: їм потрібен центр, вся інфраструктура, та й метро на екстрений випадок теж непогано мати поруч.

Більшість столичних ЖК преміумсегменту розташовані на Печерську та Подолі — в історичних локаціях Києва. Але лише цього вже замало, щоб зацікавити потенційного інвестора. Тому забудовники шукають локації для своїх проєктів із парком поблизу, гарною транспортною розв'язкою та культовими місцями: музеями, театрами, шопінг-молами й кращими столичними школами.

Особливим попитом користуються квартири в центрі туристичного Києва. Придбати нерухомість поруч із Хрещатиком — майже те саме, що стати власником житла на нью-йоркській Таймс-Сквер. Унікальність пропозиції посилюється тим фактом, що місця під забудову тут практично немає, а ціни на житло на вторинному ринку налічують рекордну кількість нулів. Отже, кожна новобудова — на вагу золота. В такому місці зводиться житловий комплекс Krauss Gallery від забудовника «Креатор-Буд». Від будмайданчика проєкту — 150 м до Хрещатика, Бессарабського ринку, ЦУМу і вулиці Лютеранської. Перелік знакових місць у цій локації настільки великий, що простіше перерахувати те, чого тут немає, ніж навпаки. А немає тут хіба що залізничного вокзалу — втім, до нього можна доїхати автівкою за 15 хвилин.

Місце прикрашає новобудову, а в даному випадку й новобудова буде прикрашати місце. Krauss Gallery задуманий по-європейськи мінімалістичним, тому без проблем впишеться в навколишній ландшафт. Перші два поверхи, заплановані під комерцію, будуть виконані з 3D-скла, і з настанням сутінок тут вмикатимуть яскраве підсвічування. Це зробить новобудову місцевою візитівкою, одним із найкращих інстраграмних місць центра Києва.

Житловий комплекс «Краус Гелері» буде розташовано в 150 м від вулиці Хрещатик з її впізнаваними історичними будівлями

Читайте також: Житловий комплекс Krauss Gallery: огляд локації

Технології майбутнього

Рішення, які ще вчора здавалися фантастикою, поступово приходять в сучасні новобудови. Високотехнологічна «начинка» житлового комплексу значно збільшує вартість житла, та девелопери преміальних проєктів можуть собі це дозволити. Якщо ліфти — то безшумні високошвидкісні з технологією плавного ходу. На них можна спуститися зі свого поверху на підземний паркінг. У тренді — роботизовані паркінги. Гість виїжджає на круглу платформу і залишає там автомобіль. Далі за допомогою робота машина переміщується на вільне місце. 

Паркінг у Krauss Gallery буде підземним і чотирирівневим. На ньому заплановано 90 місць (усього в комплексі 73 помешкання). Переміщати авто між поверхами паркінгу будуть спеціальні ліфти — це ноу-хау для українського ринку, такого поки що немає в жодній новобудові.

Автоматизація — обов'язкова умова преміальних комплексів. У ЖК Krauss Gallery встановлять Building Management Systems (BMS). Це інноваційна комп'ютерна система управління, яка буде контролювати все механічне та електричне обладнання будівлі. Вона складається з декількох панелей управління, підключених до безлічі датчиків, перемикачів, клапанів всередині та зовні будівлі. Що може така система? Наприклад, на вулиці різко похолоднішало та пішов дощ. Датчики передали на центральну консоль дані, й система прийняла рішення відключити кондиціювання повітря та включити його підігрів. Також вона активує припливно-витяжні пристрої з рекуператором, щоб знизити підвищену вологість повітря. Наприкінці місяця система автоматизовано зніме показання лічильників і відправить їх кожному мешканцю в спеціальний мобільний застосунок. Крім цього, в Krauss Gallery буде побудована автономна котельня, встановлена власна ​​система очищення води, в кожній квартирі передбачені рекуператори повітря. Все це також буде підключено до BMS. 

Безпека понад усе

Захистити житловий комплекс і його резидентів від потенційних загроз — одна з головних задач девелоперів преміальних новобудов. Але забезпечити будинок фізичною охороною та встановити відеокамеру в лобі вже недостатньо. В останні роки функціонал розширився, і в ньому з'явилися:

  • картки доступу. З ними можна потрапити на територію паркінгу, житлові поверхи та зони відпочинку для мешканців. Вони дозволяють відстежувати та контролювати людей, що входять і виходять із будівлі. Картки доступу зручніше магнітних ключів і подібних технологій, оскільки в них є спеціальні плати. Якщо, наприклад у житла змінився власник або орендар, можна не міняти замки, а просто змінити налаштування та код доступу;
  • використання біометрії. Сканування сітківки ока або відбитка пальця залишаються найнадійнішим способом потрапити в будівлю, оскільки виключають підробку;
  • «розумні» датчики. Встановлюються на вікна, двері, замки та підключаються до центрального контролера. Відправляють повідомлення на мобільні пристрої, дозволяючи оперативно реагувати на потенційно небезпечні ситуації.

Безпека резидентів стане одним із головних пріоритетів у житловому комплексі Krauss Gallery. У комерційні приміщення та житлову частину будинку будуть окремі входи. За спеціальною магнітною карткою мешканці зможуть потрапити тільки на свій поверх, а також на підземний паркінг. За його периметром, як і всюди в місцях загального користування, будуть змонтовані відеокамери. Зображення з них буде подаватися на пульт фізичної охорони. Територія відпочинку для мешканців, розташована на експлуатованих дахах, буде доступна тільки для резидентів комплексу та їх гостей.

Особливу увагу в новобудові приділено її пожежній безпеці. У будинку буде встановлено окремий пожежний ліфт, стійкий до вогню та підвищеної вологості. Він зможе прискорено евакуювати мешканців у разі загоряння. Система пожежної безпеки буде підключена до BMS, яка в разі виявлення місць займання автоматично включить розпилювачі. Одночасно спрацьовує пожежна сигналізація. Головна перевага такої системи в тому, що найчастіше за все вона встигає виявити та загасити всі місця займання ще до приїзду пожежної бригади.

Доступ до житлової зони та території відпочинку буде тільки у резидентів ЖК «Краус Гелері» та їх гостей

Читайте також: Переваги житлового комплексу Krauss Gallery

Персоніфікація послуг

Нерухомість преміумкласу припиняє бути просто квадратними метрами, а стає способом життя. Додаткові сервіси формують основну додану вартість новобудови. Забудовники пропонують своїм покупцям різноманітні послуги, асортимент яких залежить від фантазії та запитів клієнтів. Перелік цих послуг може бути дуже довгим: консьєрж-сервіс, персональний масажист, фітнес-тренер, кравець, дієтолог, винний консультант. Крім того, обов'язковою умовою стає наявність стильного холу, влаштованого по типу готельного лобі.

У Krauss Gallery девелопер облаштує дизайнерське лобі. В ньому буде розміщена інсталяція з 3D-куль, які змінюють підсвічування залежно від часу доби. Також тут розташується зона відпочинку з м'якими меблями, власною бібліотекою, справжнім каміном. За стійкою ресепшн резидентів і гостей комплексу зустрічатиме консьєрж. Він зможе викликати таксі, забрати речі з хімчистки, передати посилку кур'єру та інше. Поруч розміститься комфортний мітинг-рум для переговорів і зустрічей, а також дитяча кімната, спа-салон та фітнес-клуб із кросфіт-тренажерами. Все це буде доступно виключно резидентам комплексу, і користуватися послугами вони зможуть безкоштовно.

Кастомізація послуг — новий запит, що сформувався серед інвесторів преміумкласу. Персоналізований підхід до кожного покупця Krauss Gallery проявляється в тому, що в житловому комплексі немає й двох однакових планувань. Кожна з квартир — унікальна. В одну з них, як у голлівудських фільмах, можна зайти прямо зі свого персонального ліфта.

Мешканці «Краус Гелері» зможуть безкоштовно користуватися власною інфраструктурою: дитячою кімнатою, мітинг-румом та спортивною залою

Читайте також: Повний огляд ЖК Krauss Gallery в інфографіках

Висновки

Житлові комплекси сегменту «преміум» — це ексклюзивні та дорогі проєкти. Вони розраховані не на масового споживача, а на інвестора з високим рівнем доходу й відповідними вимогами до житлової нерухомості. Щоб завоювати такого клієнта, забудовники наповнюють свої проєкти унікальними торговельними пропозиціями. Вдале розташування, технологічність, безпека та кастомізація — чотири кити, на які спирається преміальна нерухомість. Це той мінімум, на який може розраховувати інвестор, готовий викласти 70-100 тис. грн за квадратний метр.

Інформаційно-аналітичний Domik.ua

© domik.ua, 2021

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее