Подать объявление

Будівництво ЖК Krona Park II на травень 2020 року 

Будівництво ЖК Krona Park II на травень 2020 року 
ЖК Krona Park II зводять у Броварах, на вулиці В’ячеслава Чорновола. До столичної станції метро «Чернігівська» – 15 хвилин їзди на автомобілі.

Портал Domik.ua продовжує інформувати про перебіг будівництва житлових комплексів Київського регіону. Цього разу мова піде про житловий комплекс Krona Park II. Як розповіли у забудовника, роботи проводяться у п’яти новобудовах об’єкту.

Так, в будинку №1 проводять цегляну кладку стін на рівні 13-14 поверхів. Вже завершене ущільнення ґрунту зворотної засипки підвалу. Також триває підготовка до влаштування інженерних комунікацій.

Будівництво ЖК Krona Park II

У другому будинку робочі працюють над кладкою стін на 5-7 поверхах. В будинку №3 влаштовують монолітні конструкції на 14 поверсі. Аналогічні роботи відбуваються у будинку №4, на рівні 3-го поверху. У сьомій новобудові триває влаштування котловану.

Хід будівництва ЖК Krona Park II

Будинок №4 ЖК Krona Park II

Дізнатися більше про перебіг будівництва та отримати консультацію стосовно придбання нерухомості можна у відділі продажів за телефоном: +38 (044) 500 94 46.

Стисло про житловий комплекс

ЖК Krona Park II – це комплекс, що зводять у концепції «місто в місті». Такий формат передбачає наявність власної повноцінної інфраструктури. Зокрема у комплексі з’являться дитячий садок, школа, комерційні об’єкти, дитячі та спортивні майданчики, стадіон, велодоріжки тощо. 

Загалом, забудовник планує збудувати 16 будинків, висотою 8-14, 17 поверхів. Житло у «Крона Парк II» представлене одно-, дво- та трикімнатними помешканнями. Площі – від 46,36 до 94,1 кв. м. Вартість «квадрату» стартує від 15 234 грн.

У пішій досяжності від комплексу розташовано два парка, декілька супермаркетів, ринок, фітнес-клуби, ресторани, банки та інші об’єкти міської інфраструктури.

Питання щодо характеристик комплексу можна задати реальним інвесторам на форумі ЖК Krona Park II.

Новость от Cityconsult Development

Оцените статью
0 голосов

Читайте также

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

Демонтаж металлических конструкций в Киеве и области

1
Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

Переезд в новую квартиру: самая необходимая мебель и предметы интерьера

1
Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Как продать квартиру без посредников за 48 часов?

Поделитесь вашим мнением
0 комментариев
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее